perjantai 12. marraskuuta 2010

Those Bloody Fairies!

Oma naamiasmeikkini sai alkunsa halustani tälläytyä yltä päältä söpöyteen ja kimallukseen, kuinkas muutenkaan. :D Tunnen kuitenkin jonkinasteista vastenmielisyyttä niitä pukujuhlien asuja kohtaan, joissa yritetään näyttää ainoastaan kuumemmalta kuin normaalisti. "Laitoin nyt nämä kissan korvat ja kokoa liian pienen korsetin, eikö olekin omaperäistä ja pelottavaa?" Siispä keijuni sai myös osansa ostamastani tekoverestä. En silti kiistä, ettenkö olisi tuntenut oloani myös astetta arkiminääni söpömmäksi. :)Ehdin kuvaamaan valmiin meikin vasta juhlapaikan vessassa, jolloin hiukset, irtoripset ja itse bloggaajakin olivat jo ottaneet himpun verran damagea. Kotiovesta lumisateeseen astuessa hiukset olivat vielä kiharalla eivätkä silmätkään harittaneet. :D

Meikin idean ryöstin julkeasti suoraan Risan keijumeikkitutorialista, säädin vain sävyjä hieman. Ohimoille tupsuttelin tuton tapaan siniturkoosia (Coastal Scents 88 Ultra Shimmer), vaaleanvihreää (CS 88 Ultra Shimmer), kultaista (Make Up Store Eyedust 24 Carat) ja vaaleanviolettia (Inglot Pearl 440) luomiväriä, silmissä käytin kultaisen korallista (Fyrinnae Rapunzel Had Extensions), korallisen pinkkiä (Fyrinnae Painted Roses) ja punertavan violettia (CS 88 Ultra Shimmer). Make Up Storen kullanväristä luomiväriä minulla oli myös kulmakarvoissa. Poskille sudin Body Shopin Baked to Last -poskipunaa (sävy 02 Coral) sekä näistä Halloween-meikeistä jo ennestään tuttua Pure Luxen Opal Aura -luomiväriä tuomaan hohtoa. Posket ja ohimot on myös kauttaaltaan kuorrutettu Coastal Scentsin Fairy Dust -glitterillä, mutta kuvista se ei juuri erotu. Räpsyttimet ovat Red Cherryn, yläluomilla numero 13 ja alaluomilla numero 33.

Poskien haavat tein jo linkkaamani ohjetta mukaellen vessapaperista, nestemäisestä lateksista ja tekoverestä. Kaikkien tekemieni haavojen sisäpuolille laitoin Grimasin punaista rasvaväriä sekä punaista ja mustaa luomiväriä ennen veren kanssa läträämistä (unohtui mainita zombimeikin kohdalla). Haavojen ja suun ympärille töpsyttelin mustelmaa punertavan violetilla luomivärillä.Tässä kuvassa meikin värit erottuvat ehkä pikkuisen paremmin. Kuva on räpsäisty luonnonvalossa päivällä ennen meikkimaratonin alkua, haavoitin ja glitteröin itseni vasta illalla ennen lähtöä. Ekstratukka on muuten HairTradesta.

14 kommenttia:

  1. Ihana keiju!! =) Jokerikin on hieno! Mun suosikit taitaa olla zombie ja tämä. Jos on pakko johonkin järjestykseen laittaa. Upeita kaikki!

    Tuo keijumeikkikin on tosi nätti, harmi kun tuollaisella ei oikein taida viitsiä ihan nromaalisti esiintyä. ;-) Ja noi suupielten haavat on karmean hienot! Naamiaiset on kyllä hauskoja, harmi kun niitä on niin harvoin!

    VastaaPoista
  2. Apuva, tuo Glasgow smile on niin pelottava. Tulee vaan mieleen joku Black Dahlia meets fairy :--D

    Mutta siis ihan sikahieno meikki ja maskeeraus!

    VastaaPoista
  3. Anna, itsekin tykäsin ideasta kovasti. :)

    Mohn, ei kai tässä auta kuin ruveta järkkäämään naamiaisia, niin saa syyn laittautua. ;) Kiitos jälleen kauniista sanoista.

    Nekku, en edes tiennyt, että sillä on sellainen nimi. :O Luin kuvauksen Wikipediasta ja meikki alkoi yhtäkkiä näyttää melko karmivalta... Mutta kiitos joka tapauksessa. :)

    VastaaPoista
  4. On kyllä vähän paras pukuidea! :D

    Zombiet ovat olleet mun suosikkejani,koska niiden haavat ovat niin älyn hienoja.

    VastaaPoista
  5. Ihan törkeen hieno!!!!! Sinulla on todellakin lahjoja tuohon maskeeraukseenkin.

    VastaaPoista
  6. Hui yök, en minäkään tiennyt, että tuolla on oikein joku nimikin ja mitä kaikkea sen taakse kätkeytyy. Toki olin ajatellut, että se varmaan on joku juttu, koska siihen on tullut törmättyä ilmiönä ennenkin mutta en ole koskaan ottanut selvää. Aivan karmivaa! Mutta vaikka se perustuukin tosi ällöttävään juttuun, niin toisaalta se jollain sairaalla tavalla lisää tuon keijumaskin tehoa ja tekee siitä vielä "hienomman".

    VastaaPoista
  7. Minttu ja Sanni, kiitos kiitos kiitos.

    Mohn, näin melkein painajaisia Glasgow Smilesta viime yönä, hyrr... Mutta tosiaan, mitä karmivampi sen hienompi, ainakin Halloweenina.

    kiukkupussi, kiitos, niin sinäkin. :)

    VastaaPoista
  8. Olet kyllä hirmuisen kaunis noista haavoista huolimatta.

    VastaaPoista
  9. Ai tältäkö ne kännikeijut näyttävät ;D? Tuonnäköisiä vilisi eilen ja tänään aamulla siis vatsanpohjassa.

    Sinulla on kyllä älyttömän hyvät lahjat meikkauksen lisäksi myös maskeeraamiseen, vau!

    VastaaPoista
  10. Anonyymi, kiitos. <3

    Panda, XD

    Mahtaa olla vatsassa töminät, jos meikäläiset siellä mellastaa. Tackar och pockar. :)

    VastaaPoista
  11. Olet kyllä tosi taitava!
    Onko sulla klipsipidennykset? Ovatko minkä pituiset ja painoiset? Oletko ollut tyytyväinen, ovatko kestäneet hyvin käytössä?

    VastaaPoista
  12. Kiitti! :) Klipsipidennykset ovat, mitta taisi olla lyhin mahdollinen (n. 35 senttiä). Ovat silti melko pitkät ja raskaat, pitäisi leikata lyhemmiksi mutta en ole saanut aikaiseksi. Omat hiukseni ovat myös huomattavasti ohuempia kuin pidennyshiukset, joten ne eivät siinäkään mielessä sulaudu yhteen aivan saumattomasti. Kampauksissa ja tällä tavalla kiharalla toimivat kuitenkin ihan kivasti.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>