maanantai 22. marraskuuta 2010

Tiedote loppuvuodeksi (huom! sisältää huonosti peiteltyä hehkutusta)

En yleensä sen kummemmin selittele blogipäivityksieni epäsäännöllisyyttä, mutta nyt ajattelin kirjoittaa vähän loppuvuoden suunnitelmistani. Joulukuusta on tulossa poikkeuksellisen kiireinen, joskin kaikki kiireet ovat odotettuja, mukavia ja tervetulleita. Tästä johtuen palaan todennäköisesti päivittämään blogiani enemmän vasta ensi vuoden puolella. Muutamia joulunalusostoksia tulen kenties esittelemään, mutta ikäväkseni en ehdi edelleenkään kunnolla panostamaan meikkausjuttuihin. :(

Ja niihin kiireisiin. Torstaina matkaan viikonlopuksi Helsinkiin tapaamaan mukavia ihmisiä, pikkujouluilemaan ja vähän ostoksille myös. Perjantaiaamuna on tarkoitus suunnata bubblen kanssa propaganda-aamiaiselle IdHairille. Jos joku muukin on tulossa, saa ilmoittaa, olisi mukava tavata! Lauantaipäivän ohjelmassa on satunnaista shoppailua ja Pro Luonnonkosmetiikka ry:n joulumyyjäiset Vanhalla ylioppilastalolla niin ikään hyvässä seurassa. Ja illemmalla sitten ne pikkujoulut.

Mutta jännimmät jutut ovat viikonlopun jälkeen vielä edessäpäin. Varasimme vaihto-oppilassyksyään viettävän siskoni kanssa spontaanisti pari lentolippua, ja joulukuun ensimmäisenä perjantaina lähden viikoksi lahjaostoksille. Ohjelmassa muun muassa:Kotiuduttuani reissusta on hetimiten edessä poikaystäväni väitöstilaisuus ja karonkka, jota varten tehtävät valmistelut on hoidettava pois viimeistään tällä ja seuraavalla viikolla. Samalle viikolle osuvat myös työpaikan pikkujoulut sekä väitelleen kunniaksi kavereille järjestettävät bileet. Jonne olen luvannut hoitaa ruokatarjoilun. Huh.

Seuraavalla viikolla onkin sitten jo joulu. Olemme päättäneet viettää jouluaaton ensimmäistä kertaa kotona kahden kesken, ja hillittömänä jouluintoilijana minulla on tietenkin suuret suunnitelmat ruokien, kuusen ja kaiken muun suhteen. Koristeet alkavat olla jo hankittuina, mutta muut jutut ovatkin sitten vielä auki...

Joulupäivänä lähdemme perheidemme luokse Kainuuseen ja olemme siellä uudenvuodenaattoon saakka. Periaatteessa oikein hyvin bloggailuun sopivaa aikaa (äitini osti vasta uuden tietokoneenkin), mutta kuvanmuokkausohjelman puuttuminen ja välipäivien yleinen rentoilu tekevät hommasta asteen hankalampaa.

Kaiken jorinan ja kuvasaasteen ponttina on siis (elvistelyn lisäksi :D) ilmoittaa, että jos minusta ei kuulu vähään aikaan, no worries. Haluan myös nyt hyvissä ajoin toivottaa kaikille ihanaa ja leppoisaa joulunaikaa sekä onnea ja paljon mukavia asioita tulevalle vuodelle! Kuulemiin. :)

Kaikki kuvat pöllitty netistä Googlen kuvahaulla.

25 kommenttia:

  1. Äää, oispa itelläki joku shoppailureissu x)

    Nyt pitääkin pitää silmät auki. Aina jos tiiän, et vois törmätä johonkin, alan kyttäillä ihmisiä vaivihkaa :D

    VastaaPoista
  2. Pitää varmaan yrittää keksiä jotain asiaa apteekkiin pyhien jälkeen... ;) Sen kokoisella paikkakunnalla on tosin jo melkoinen ihme, jos EI törmätä, ainakin jos olet maisemissa noihin aikoihin. :)

    VastaaPoista
  3. Mitäh, Oopperan kummitusta? No nyt kyllä olen kateellinen! Minä en ole kuin sen uusimman leffan nähnyt (ja kauhistuttaa jo ajatus siitä jatko-osasta) ja kirjan lukenut. Leffaan olin vähän pettynyt, vaikka Gerard kummituksena oli kyllä ihan hyvä valinta.
    Kunpa itsekin pääsisin jonnekin reissuun, väkisinkin on kateellinen. :D

    VastaaPoista
  4. I'm planning a trip to Helsinki this Saturday too (IKEA combined witht he Luonnonkosmetiikka fair), could you tell me, is the old university somewhere close to city center? (and are there any parking opportunities nearby?)

    VastaaPoista
  5. Rairuu, meillä on selvästi melko yhteneväinen musikaalimaku. :) Minäkin olen nähnyt vain elokuvaversion (kieltämättä näkemisen arvoinen jo melkein pelkästään Gerardin vuoksi, uuh), mutta odotukset ovat melko korkealla Broadwayn suhteen. Meillä on liput esitykseen 9.12.

    LiisK, come and say hi if you see me! Vanha ylioppilastalo (actually an old student society building) is located in the city centre, in Mannerheimintie 3.

    More in Wikipedia: http://fi.wikipedia.org/wiki/Vanha_Ylioppilastalo

    Unfortunately I don't know the parking possibilities that well, since I've never really driven a car in Helsinki. The easiest alternative would probably be to try the parking in Stockmann. You can drive there from the corner of Mannerheimintie and Kalevankatu. Try to get an elevator up to Kaivopiha, that's right next to Vanha.

    More info: http://omakaupunki.hs.fi/kamppi/palvelut/27981897/

    VastaaPoista
  6. Sulla on samat matkasuunnitelmat kuin mulla, ehkä törmätään Sephoralla ;) Hauskaa joulua jos ei sitä ennen kirjoitella! Lupaathan kuitenkin esitellä tuliaiset vaikka vasta ensi vuoden puolella?

    VastaaPoista
  7. Ihanko totta? Eipä ole maailmaa koolla pilattu. :) Jos sattuisi niin ihmeellisesti, että tosiaan törmättäisiin, tule ihmeessä moikkaamaan! Ja tottakai esittelen tuliaiset, en varmasti malta pimittää niitä hetkeäkään. :D

    New York on ihana kaupunki, mukavaa matkaa! Ja hyvää joulua tosiaan myös. :)

    VastaaPoista
  8. Phantom of the Opera-leffassa ihmetytti se, ettei kummitus ollut ollenkaan kamalan näköinen, joku mukamas naamio oli vain puoliksi silmän päällä - kirjassahan kummituksella ei esim. ole ollenkaan nenää.

    Mutta ei tämä nyt liittynyt mihinkään. Hauskaa matkaa :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos. :) Leffa on tehty musikaalin pohjalta, en tiedä miten paljon sillä on tekemistä itse kirjan kanssa. En ole itse lukenut kirjaa, mutta ilmeisesti siinä kummituksella on kuitenkin aluksi koko kasvot peittävä naamio? Naamiosta kuulemma muokattiin musikaalia varten sellainen vain puolet kasvoista peittävä, koska laulaminen ei olisi muuten onnistunut. Siitä sitten puolinaamio on siirtynyt leffaankin. Näin ainakin olen itse ymmärtänyt.

    VastaaPoista
  10. Voi miten paljon tekemistä! Koita selvitä elossa Sephoralta ;)

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Lupaan yrittää parhaani. :) Älytöntä rahanmenoahan tuo reissu tietää, mutta onneksi miunulla on vähän säästössä ja veronpalautuksetkin tulevat sopivasti kuun alussa...

    VastaaPoista
  13. Niin nähtävästi näyttää olevan ja myönnän että pidän musikaaleista ja olisikin mahtavaa päästä Broadway-esitystä katsomaan. :) Reissustasi tulee varmasti mahtava!
    Ja juu, kirjassa muistaakseni kummitus (joka on muuten nimeltään Erik) peitti koko kasvonsa ja oikeat kasvot olivat karmivammat mitä leffaversion Gerardille tehtiin. Onhan sitä muitakin eroja kirjan ja leffan välillä, mikä ei ole sinänsä yllättävää eikä oikeastaan pitäisi takertuakaan liikaa ettei nautinto mene pilalle. :) Se tunnusmusiikki on kyllä paras sillä ne urut on niin mahtavan kuuloiset. Kerrohan sitten joskus millainen Broadway versio oli! :D

    VastaaPoista
  14. Oi, loppuvuotesi kuulostaa aivan ihanalta!! Todella kiireiseltä mutta hyvällä tavalla. Viettäkäähän upea shoppailulomanen ja onnistunutta karonkkaa ja muuta juhlimista (muistathan dokumentoida kaiken tarpeellisen! ;-) )! Ja tietysti haluan toivottaa rauhallista ja tunnelmallista Joulua ja iloista Uutta Vuotta myös sinulle!!

    VastaaPoista
  15. Kuulostaa niin hienolta loppuvuodelta, ettei paljon blogit siinä vaiheessa kiinnosta ;) Nähdään!!

    VastaaPoista
  16. Rairuu, kunhan on aikaa, teen meikkiostosten varjolla enemmän matkaraporttia ja kerron tuosta musikaalistakin. Olen kuunnellut tunnaria, Music of the Nightia ja Point of No Returnia lähes repeatilla koko viime viikon. :)

    Mohn, kiitos paljon. :) Ihanalta tosiaan kuulostaa, kiire ja stressi eivät haittaa, kun ne johtuvat noin mukavista asioista. Lupaan pitää kameran lähettyvillä ja yrittää kuvata kaiken (ainakin blogin kannalta) olennaisen.

    bubble, hihi, voihan sen noinkin ilmaista. :D Varmasti ainakin luen tilaamiani blogeja, vaikka kiire olisikin, sen verran olen tähän touhuun jo addiktoitunut. :) Vi ses på torsdag!

    VastaaPoista
  17. Ihanaa matkaa! Tulee ikävä sinun upeita meikkipostauksia mutta hyvää kannattaa odottaa...

    VastaaPoista
  18. ravenwaves ja Haaveilija, kiitos toivotuksista molemmille! Matkasta tulee varmasti ihana. :)

    VastaaPoista
  19. Oooo, vähän olen kade sun menoista...! ^_^

    Ihanaa matkaa ja mukavaa joulunodotusta! Jos joskus tulet "meillekin" päin käymään niin vinkkaa, olisi kiva käydä kahveella..!

    VastaaPoista
  20. Ehdottomasti vinkkaan, kahvittelu olisi kivaa. :) Ja toimii toiseenkin suuntaan: jos tulet käymään pohjoisessa, laita ihmeessä viestiä. Olen käynyt "teilläpäin" ainoastaan kerran, noin viisitoista vuotta sitten. Ehkäpä olisi jo aika uudelle visiitille...

    VastaaPoista
  21. Voi ei, sun on pakko päästä tuonne reissuun!!! Olen nähnyt joskus muutama vuosi sitten just New Yorkissa Phantom of the Operan: itkin lopussa, oli ihana. :) Ja toissa viikolla kävin katsomassa myös ton Christmas Spectacularin ja se oli ihanan perinteinen ja amerikkalainen. Sephorassa tein hyviä ostoksia (oli mukavan edullista :) ) ja Macy'sillä oli just "super sale wednesday" joten sielläkin oli vähän shoppailtava. Ja MoMA, I'm loving it! Käykää katsomassa siellä se valokuvanäyttely mistä blogissani kirjoitin. Ihanat värit ja mielettömiä kuvia. Mahtavaa matkaa, kyllä te sinne pääsette!!!!

    VastaaPoista
  22. Kiitos tsempistä. Eiköhän sinne jotenkin pääse, vaikka kajakilla. :D Siskollanihan ei ole ongelmia; hän lentää Los Angelesista. Paitsi että matkaseura jäisi Suomeen. :( Vähän tällainen tietysti pistää jännittämään, kun on into piukassa odottanut reissua, musikaaleista ja muista nyt puhumattakaan...

    VastaaPoista
  23. ooh, looking at these pictures make me want to go the mall and shop! :-) xoxoxoo

    VastaaPoista
  24. Kun pääset blogin ääreen ja ehdit kirjoitelle mun blogista löytyy haaste sulle :) (ellei kukaan ole vielä haastanut sua).

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>