sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Fyrinnae vol 2

Elämä on taas päässyt haittaamaan blogiharrastusta, mutta ehdinpä kuitenkin swatchailemaan viimeisimmät (jo ennen joulua saapuneet) Fyrinnae-ostokset tänä viikonloppuna. Seuraava pakettikin on jo tuloillaan, testiin pääsevät pian myös poskipunat ja highlighterit. Tällä erää kuitenkin vielä pelkkiä luomivärejä. Kaikki Fyrinnaen luomivärisävyt pääset oikeuksiinsa ainoastaan "elävinä", kuvissa toistuu ainoastaan heijastus niiden sanoinkuvaamattomasta mahtavuudesta. Sävyjen swatchailua säestää aina ihastunut huokailu - joskus vain unohdun tuijottamaan. :) Kuvat saa klikkaamalla isommiksi.

  • Calavera Cupcakes on metallinen tummanharmaa vaaleanpunaisella kimalluksella, joka ei tietenkään välity kuvasta kunnolla.
  • Chrome on nimensä mukaisesti aivan upea, vaalea hopean sävy. Todella voimakkaan metallinen.
  • Winter, Again kuuluu merkin ghost-sävyihin, joista Jade Ghostiin ihastuin edellisen tilauksen yhteydessä. Halusin totta kai hankkia loputkin. :) Purkissa lähes valkoiselta näyttävä hohtava vedensininen.
  • Sakura on niitä samoja ghosteja. Vaalea laventeli.
  • Crimson Ghost on samankaltainen kuin kaksi edellistä. Pinkin ja punaisen sävyjä.
Tein ghost-sävyillä meikin uudenvuodenjuhliin, josta kirjoittaessa swatchasin niitä myös mustalle pohjalle. Täällä näet, miltä se näytti.

  • Meerkat on upea violetti-kultainen duochrome. Punertavan violetti pohja on lähes matta, mutta kulta tuo hohdetta ja tekee väristä helposti levittyvän.
  • Snow Bunnyn periaate on vähän samanlainen kuin ensimmäisen kuvan ghosteissa, mutta pohjana on viileä, lähes laventelinen pinkki. Voimakas vaaleansininen hohde saa sävyn näyttämään kuvassa sinisemmältä kuin oikeasti.
  • Daemon's Tail on suosikkejani tästä tilauksesta. Sävy on samantyylinen kullan ja violetin yhdistelmä kuin Meerkat, mutta violetti on tummempaa ja punertavampaa, melkein viininpunaista. Eikä ollenkaan mattaa. Pehmeän samettinen sävy.
  • Dark Magik on aika villi. Tumma metallinen (kuparin)punainen, jossa on sinistä glitteriä! Hieno, mutta itselleni todennäköisesti vähän vaikeakäyttöinen.
  • Shinigami on sekin muuttunut kuvassa tavallista sinisemmäksi. Oikeasti sävy on todella tumma violetti sinisellä ja punaisella glitterillä. Mahtava tämäkin.
  • Dinosaur Plushie on yhtä glitterilotulitusta. Samantyylinen kuin ensimmäisessä Fyrinnae-postauksessa esittelemäni Equality, mutta hopeisempi (Equality oli vähän enemmän taupe) ja vieläkin kimaltavampi. Sateenkaarenväristä superkimallusta hopeisella pohjalla, what's not to like?
  • Valhalla on punertava taupe-sävy, josta löytyy hitunen vaaleanpunaista shimmeriä ja hopeista glitteriä. Kaunis.
  • Te Amoa on vähän vaikea kuvailla. Kuparisena hohtava vaalea, läpikuultava sävy. Pohjaväri ehkä pikkuisen "likainen".
  • Sacred on metallinen, lähes kullanvärinen vaalea taupe.
  • Dressed to Kill on tämän tilauksen musta hevonen. En yleensä käytä saati osta vihreitä luomivärejä, mutta DTK vaikutti niin käsittämättömän hienolta, että se oli pakko hankkia. Voimakas, kullanhohtoinen limen/omenan/sammaleen/koivunlehden värinen vihreä kultaisella ja vihreällä glitterillä. *huokailua*
  • Dokkálfar on erivärisillä vihreillä kimalteilla terästetty musta. Samaa sarjaa ensimmäisellä kerralla tilaamieni Biker Chicin ja Fyre & Icen kanssa. Ghostien ohella myös nämä upeat glittermustat täytyi saada kerättyä kaikki.
  • Bastet, kuten edellinen, mutta kultaisella kimalluksella.
  • Pumpkinfire on vähän peittävämpi musta oranssilla glitterillä. Periaatteessa samaa sakkia kuin edelliset, mutta koostumukseltaan ehkä himpun verran pehmeämpi.
  • Medieval Haunting on myös huokailuttavan upea. Toistan itseäni näiden adjektiivien kanssa, mutta en vain nyt voi mitään. Tummahko, patinoituneen värinen kulta, hyvin metallinen ja pehmeä tämäkin (kuten Chrome).
  • Monarch Butterfly on intensiivinen musta punertavan kuparisella hohteella. Ei siis glitteriä kuten yllä mainituissa mustissa, vaan musta-punakuparinen duochrome. Awesomeness. Kun ei äidinkielen sanavarasto enää riitä. :)
Rakastan intohimoisesti lähes kaikkia tässä satsissa tilaamiani luomivärejä, mutta erityisiä suosikkeja ovat tällä hetkellä Chrome, Meerkat, Daemon's Tail, Dinosaur Plushie, Medieval Haunting ja Monarch Butterfly. Ja nuo kaikki muutkin. :) Onneksi ei tarvitse valita.

* * *

My love for Fyrinnae keeps on growing. I had time to swatch my latest purchases this weekend, so here they are. My absolute favourites include Chrome, Meerkat, Daemon's Tail, Dinosaur Plushie, Medieval Haunting and Monarch Butterfly.

8 kommenttia:

  1. Luoja, miten ihania sävyjä ensimmäisessä ja kolmannessa kuvassa! Ja neljännen kuvan Medieval Haunting! Tässähän tekis mieli itsekin poistua ostoksille.:D

    Hieman harmi, etten itse käytä jauhemaisia luomivärejä. Näyttäisi siltä, että upeimmat kimalteet löytyvät juurikin mineraalimeikeistä, mutta koen jauhemaisten käytön liian hankalaksi ja arveluttavaksi etenkin kun käytän piilareita (ja omistan aivan liikaa luomivärejä ;)). Mutta kyllä ihanien swatchienkin katselu antaa nautintoa. Vähän.:D

    Mielenkiinnolla odotan, josko etenkin näitä mainitsemiani ihastuttavimpia sävyjä näkyisi enemmänkin tulevissa meikeissä.:)

    VastaaPoista
  2. Ei voi muuta kuin huokailla sun kanssa kilpaa. Aivan ihania ovat. <3

    VastaaPoista
  3. netta, jauhemaiset luomivärit kyllä pysyvät aisoissa, kun pohjustaja on tarpeeksi tahmea ja ylimääräisen värin muistaa kopauttaa pois siveltimestä. Mutta makuasioitahan nämä ovat, että mitä tahtoo käyttää. :)

    leben, niin ovat. *huokaus*

    Red lips, Black hair, thank you. :)

    VastaaPoista
  4. Dressed to Kill! Aivan ihana, samoin Medieval Haunting. Huolisin luomilleni milloin vaan.

    VastaaPoista
  5. Ne todennäköisesti myös sopisivat sulle tosi hyvin. Voidaan testailla, kun nähdään seuraavan kerran. :)

    VastaaPoista
  6. Kyssäri: ovatko nämä samplekokoja mitä tilailet (nekin mitä aiemmassa postauksessa näkyi)? Itsekin haluaisin sampleja tuolta tilailla, mutta en osaa arvioida riittääkö noista kuinka moneen käyttökertaan. 1/4 teelusikallinen jauhetta ei kerro minulle mitään :D

    - Elisa

    VastaaPoista
  7. Sampleja ovat, niistä riittää pitkäksi aikaa (varovaisesti arvioiden ainakin 15-20 käyttökertaan). Ehdottomat suosikit voi sitten halutessaan ostaa täysikokoisina myöhemmin. Siinä aiemmassa postauksessa tosiaan näkyy myös millaisissa purkeissa samplet tulevat. Purkkien halkaisija on n. 2,5 cm.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>