tiistai 28. kesäkuuta 2011

Oranssia energiaa

Vaikka toisin voisi luulla, tämä ei ole hilloa eikä marmeladia vaan ihonhoitotuote. Puolalaisen Ziajan edustajat ovat lähettäneet bloggaajille kokeiltavaksi erilaisia purkkeja merkin appelsiinisarjasta ja höystäneet lähetyksen sekä pienillä näytepakkauksilla että lukijoille järjestettävällä arvonnalla. Aiemmin asialla ovat olleet ainakin Pumpulipupu sekä Glitz & Glam -blogin Minna, itse kirjoitan saamastani paketista nyt.

Olin tutustunut Ziajaan näytepakkausten myötä jo aikaisemmin - muistaakseni viime vuonna - ja minulla oli merkistä myönteinen mielikuva. Otin hyvillä mielin testiin saamani appelsiinintuoksuisen vartalokuorinnan, jota olen nyt kokeillut pari kertaa. Tuoksu on huumaava, makean sitruksinen. Pidän myös koostumuksesta: kuorivat rakeet ovat pieniä ja niitä on paljon, joten aine tuntuu tehokkaalta. Saattaisin vaikka ostaa tätä jatkossa.Mukana tuli jos jonkinlaista näytepakkausta, muun muassa vuohenmaito-, oliivi- ja kaakaovoi-sarjoista. Ziaja haluaa profiloitua luonnolliseksi kosmetiikaksi, (tuotteet "perustuvat korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin") vaikka merkillä ei varsinaista ekosertifikaattia olekaan. Todennäköisesti kaikki käytetyt raaka-aineet ovatkin luonnollisia, mutta joukossa vain on joitakin sellaisia, joita sertifioiduissa tuotteissa ei sallita. Perheyritys ei testaa eläimillä ja valmistaa tuotteensa "hyödyntäen uusinta teknologiaa". Yrityksen kotisivujen mukaan myös säilöntäaineita käytetään mahdollisimman vähän.

Kokeilin näytteistä appelsiinisarjan suihkugeeliä, jossa on sama ihana tuoksu kuin saamassani kuorinta-aineessa. Lisäksi testasin yövoiteena kaakaovoikasvovoidetta, joka oli miellyttävän paksua, imeytyi melko nopeasti ja teki ihon pehmeäksi. Vuohenmaito- ja oliivikäsivoiteet olivat vähän liian kevyitä omaan makuuni, mutta ihan toimivia näin kesäaikaan. Noiden sarjojen kasvovoiteita en kokeillut, sillä olen vielä vähän skeptinen ainesosaluettelon suhteen. Saan ihooni herkästi tukkeumia enkä enää oikein uskalla käyttää voiteita, joissa on runsaasti mineraaliöljyä, vaikka kovasti väitetään, ettei sillä olisi vaikutusta epäpuhtauksien muodostumiseen. Paraffinum liquidumia tosin oli yhtenä pääraaka-aineista myös kaakaovoivoiteessa, josta ei ainakaan parin käyttökerran jälkeen ollut kasvojeni iholle mitään haittaa, päinvastoin.Arvottavaksi sain viiden appelsiinituotteen paketin (kyllä, tiedän että kuvassa on vain neljä :D), johon kuuluvat suihkusaippua (500 ml), vartalovoi (200 ml), vartalokuorinta (200 ml), huulivoide (10 ml) sekä vartalovoide 400 ml pumppupullossa. Paketin arvo on 40 euroa. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa mikä on lempihedelmäsi ja perustelemalla valintasi lyhyesti. :) Aikaa on kaksi viikkoa, arvonta päättyy 12.7.2011 klo 8.00.

Jos kiinnostuit Ziajan tuotteista, jälleenmyyjät löytyvät täältä.

* * *

I was sent some skin care products to try. They are by a Polish company Ziaja, who come accross very "natural" even though they don't have an actual eco-sertification. The body scrub I tried is quite efficient and both looks and smells like orange marmalade. :) You can find more information on the brand here.

55 kommenttia:

  1. Lempihedelmäni on ehdottomasti kiivi. Se on makeaa eli menee jopa karkista/jälkkäristä sekä esim. viipaloituna kauniin näköinen.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta, täytyypä heti tutkailla noita jälleenmyyjiä.
    Mun lempihedelmä on ananas: tuore ananas on vaan ah niin ihanaa! Harmi vaan kun sitä ei oikein saa kotipihalla kasvatettua. :-) T. Sara / saaratuulia(a)gmail.com

    VastaaPoista
  3. Lempihedelmä on nektariini. Kunnon kypsä nektariini on ihanan virkistävä, mehua valuva ja hurmaavan makuinen. Myös tuoksu on kohdallaan!

    VastaaPoista
  4. Lempihedelmäni on mandariini, nopea syödä ja tosi hyvää!

    VastaaPoista
  5. Mun lempihedelmiini on noussut tänä kesänä tuore ananas. Edes pienet allergiaoireet eivät estä mua nauttimasta siitä herkullisesta, makeasta, kirpeästä ja raikkaasta ihanuudesta. :)

    VastaaPoista
  6. Täytyy osallistua, vaikka itsellä olikin ko. tuotepaketti arvonnassa.

    Mun lempihedelmä on mango! Ihanan pehmeä ja makean mehukas... mutta, mutta... niin on kookos, ananas, nektariini, keltainen kiivi jne jne. monia herkkuja on olemassa. ;D

    minttura@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Mun lempihedelmä on ehdottomasti persimoni (tunnetaan myös nimillä kaki, kakiluumu ja sharon). Pehmeän ja raikkaanmakuinen. Ei yhtään kirpeä/hapokas, en niistä hedelmistä erityisemmin tykkää :-/ Hedelmän väri on myös kaunis. Harmi vain ettei sitä saa kaikkialta.

    VastaaPoista
  8. lempihedelmäni on ehdottomasti päärynä :D Se on niin raikkaan makunen ja ihana :)
    pikku-sippe(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Lempihedelmä on mandariini. Voisin syödä niitä tuhottomasti, kilo menee helposti. Nam!

    Tosin kotimainen omenakin on aivan ihanaa! Mutta ehkä se mandariini menee kuitenkin edelle.

    VastaaPoista
  10. Aikas herkulliselta paketilta kuulostaa palkinto!
    Oma suosikkihedelmäni on tuore ananas, makean kirpeä ja ihanan tuoksuinenkin :)

    VastaaPoista
  11. Näyttääpä ihanalta! Tuoksukin kuulostaa ihanalta! ;-) Minä pidän yleisesti ottaen kaikista sitruksisista tuotteista, täytyypä siis osalllistua arvontaankin. =)

    Vaikea valita yhtä ainoata lempihedelmää mutta jos ihan pakko on niin tuore ananas. Se on grillattuna taivaallista ja tuoreeltaan vielä herkullisempaa. "Arkihedelmistä" lempparini ovat kuitenkin Granny Smith omena ja banaani. ;)

    VastaaPoista
  12. Ananas. Tuore ananas. Koska se on vaan niin hyvää. Plus, että sitä voi käyttää sisustuselementtinä tai kirjastopparina kirjahyllyssä, jos niikseen tulee. Tosin, käyttöikä noissa tarkoituksissa voi olla rajallinen.. :D

    VastaaPoista
  13. Tuo paketti kuulostaa kyllä niin hyvältä, etten malta osallistua vaikken koskaan mitään voitakaan :D
    Lempihedelmä..hmm..pidän niin monesta hedelmästä, etten osaa valita yhtä lempparia. Kahdesta vaihtoehdosta taidan sitten kuitenkin olla omenoiden suurkuluttaja, ne vaan on niin ihanan rapeita ja samalla mehukkaita ja niistä voi tehdä vaikka mitä muutakin ;)

    VastaaPoista
  14. Lempparihedelmäni on punainen omena, koska se ei ole makea, muttei liian kirpeäkään :) Aina syksyisin syön omenia monta päivässä, koska pihalla oleva omenapuu suorastaan notkuu niiden painosta.

    VastaaPoista
  15. hee ihana kysymys:D
    meinasin vastata sitruuna, mutta tarkistin, niin kookos on hedelmä! (okei, ehkä kaikki muut tiesi tän paitsi mä...) Niin kookos on vastaukseni. Koska se tuoksuu niin huumaavalle ja maistuu tosi hyvältä kun sitä käyttää ruuassa. :)

    lauravolyym@gmail.com

    VastaaPoista
  16. lempihedelmät menee mulla iha kausittain, nyt on menossa mandariinivaihe :D tuntuu että vois kilon pussin vetästä kevyesti. plussaa paljon siitä, että on niin helppo kuoria esim. appelsiiniin verrattuna. raikasta ja hyvää :)

    bizarreh@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Lempihedelmäni on nektariini, vesi nousee kielelle jo pelkästä tuoksusta (joka on mielestäni hedelmän tuoksuksi yllättävän voimakas) ja onhan se piristävän värinenkin :)

    VastaaPoista
  18. Mullakin lempparina se nektariini tai mandariini (en tiedä virallista nimitystä, siis se "pieni" appelsiini" :D joskus olen kuullut, että nektariini on se "karvaton" versio persikasta? ). Tuoksu on IHANA, raikas ja pirteä ja samalla makea, ja varsinkin ne yksilöt, jotka ovat kypsät ja makeat mutta samalla on sitä ihanaa kirpeyttä vielä tallessa, ah! Syön niitä yleensä leffasnackina tms, ja yhden leffan aikana menee tosiaankin koko pussillinen. Olen jo niin kova muija, että osaan valita vaan ne jotka maistuvat just sillai mukavan kirpeälle mutta silti makealla kuoren perusteella 8) Valitettavasti ne menee yleensä kuivaksi ja ylimakeaksi kesäisin, alkukeväästä mä niitä aina hamstraan! :D

    jennabimbo at hotmail piste com

    VastaaPoista
  19. Lempihedelmäni on appelsiini. Sellainen mehukkaan maukas appelsiini, ei kuiva ja mauton. :D Ikävä kyllä appelsiinit ovat usein mauttomia, mutta hyvän merkin hedelmät ovat aivan ihania! Raikas ja sopivan makea hedelmä. :) Tuo appelsiini paketti kuullostaa siis aika mahtavalta. ;D

    VastaaPoista
  20. Mandariini, se toimii ihan koska vaan ja ne on yleensä ympäri vuoden kaupassakin hyviä ei käy niin kun monien muiden kanssa että ne on osan vuotta kaupassa myynnissä puoliraakana...
    ruuruli@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Lempihedelmäni on ehdottomasti päärynä! Se on ihanan pehmeän ja raikkaan makuinen ja se kuin sulaa suuhun. Väri on myös ihana! :)

    VastaaPoista
  22. Lempparihedelmäni on ehdottomasti mango, pirteän värinen ja hyvänmakuinen, sopii kivasti myös pirtelöön!

    Ziajalta olen käyttänyt jotakin oliivi(?)voidetta, se oli superhyvä tuote. Oonkin jotenkin ihan unohtanut sen :o

    VastaaPoista
  23. Lempihedelmäni on persikka. Se on pehmeä ja makea ja kesäinen. Tykkään niistä tuoreina sekä purkista syötyinä ja niiden kevyesti nukkainen pintakin on vähän erilainen ja ihana :)

    VastaaPoista
  24. Lempihedelmä on ehkä kiivi. Ainut asia maailmassa, jolle tiedän olevani allerginen. Onneksi oireet ovat sen verran lievät, että aina sillointällöin uskaltaa uhmata riskiä syyhyävästä suusta, joskus selviän useammastakin kiivipallerosta täysin ongelmitta :)

    Valmiiksi pilkottu ja kuorittu omena on toinen suosikki. Kivoja, skarppeja, veitselläleikattuja siivuja on kauhean kiva rouskuttaa.

    VastaaPoista
  25. Oranssit purkit näyttää kyllä kivalta! :o)

    Arvontaanhan on osallistuttava. :o) Minun lempparihedelmä on tällä hetkellä nektariini: kypsänä mahottoman mehukas ja makea. Kirpeistä hedelmistä en välitä ollenkaan, paitsi ulkoisesti nautittuna. :o)

    Mukavaa kesää!

    VastaaPoista
  26. Satsuma.

    Makea ja raikas, niin maultaan kuin väriltäänkin! :)

    Kivaa kesää! :)

    VastaaPoista
  27. Haluaisin vastata tähän jotain eksoottista ja hienoa, mutta olen rehellisesti tylsä ja sanon, että banaani. Jaa miksikö? Banaani on helppo kuoria ihan omin käsin. Siihen ei tarvita teräaseita, eikä vaarallisia tilanteita. Eikä silmiin roisku kirpeää nestettä. Vastaukseen saattaa vaikuttaa sekin, että vähän aikaa sitten tappelin appelsiinin kanssa. :DD (Ulkonäön puolesta pidän eniten pyöreistä oransseista hedelmistä)

    VastaaPoista
  28. Näillä kesähelteillä nektariineista on muodostunut suosikki! Hyvänmakuisia ja sisältävät runsaasti nestettä. Lisäksi oikein raikkaita :)

    VastaaPoista
  29. Ehdottomasti ananas! Ananasta tuoreena, säilykkeenä, mehuna, ai että!

    Kiitos ihanasta blogista :) Minulla on 3 kosmetiikkablogijumalaa, ja sinä olet niistä yksi, hih :)

    VastaaPoista
  30. Lempihedelmäni on ehdottomasti mango! Harmi vaan että Suomesta saatava harvoin on lähellekkään niin herkullista kuin mango parhaimmillaan on.Mutta herkullista silti! :)
    hei.ni@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Oma lempihedelmäni on tällä hetkellä joko persikka tai nektariini, riippuu vähän kaupassa tarjolla olevien laadusta ym. Ja no, sukuahan ne kovasti toisilleen ovat muutenkin. Em. hedelmät ovat parhaimmillaan sopivan pehmeitä suutuntumalla, hyvin makeita ja hedelmäisen maukkaita, ja ne tuoksuvatkin ältsin hyvälle :)

    VastaaPoista
  32. Lempi hedelmäni on persikka. Tuoreena, on ne tölkkihommatkin kyllä hyviä.
    Lemppari siksi, koska ne ovat niin suloisen pehmoisia. Ja hyvän makuisiakin :D

    VastaaPoista
  33. Helppo: kirsikka! Tai ehkei helppo sittenkään, myös kookos ja kiivi ja mango ja ananas kipuava korkealle.. Kaikki eksoottinen ja makea menee.

    Ziajan tuotteista on jonkun verran kokemusta, mutta lisää kaivataan ;)

    VastaaPoista
  34. Mun lemppareita on vesi-, hunaja- ja verkkomeloni. En osaa valita. Maku on vaan täydellinen, raikas ja aina makea, ja tuoksu on ihana! Harmi, että ovat vähän vaivalloisia ja sottaisia syödä.
    Luin muuten vähän aikaa sitten kuinka joku kuvaili poliittista kantaansa hauskasti vesimeloniksi: päältä vihreä ja sisältä punainen.
    sinistapintaa@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Itse olen allerginen melkein kaikille hedelmille, mutt niiden harvojen syömäkelpoisten joukosta taitaa vesimeloni nousta lemppariksi. Ihanan mehukasta ja hyvää etenkin näin kesähelteillä! :)

    -Laziness

    VastaaPoista
  36. Lempihedelmä hedelmänä on nektariini, persikka maistuisi vielä paremmalta, mutta en tykkää syödä sitä kuorineen kun se ei tunnu kivalta suussa. Lisukemakuna sitruuna on ylivoimainen; esim. sitruunatiivistettä lettujen päälle, nam! Tuoksuna voiton vie appelsiini.

    VastaaPoista
  37. Cantaloupe-meloni :) Se on kuin karkkia, paitsi että on terveellistä :D Namnam! Voisin syödä sitä ihan äärettömästi.

    nonnula@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Satsuma! Hyvältä maistuu, helppo kuoria, ei sotke, joten aivan täydellinen eväshedelmä. Monet muutkin hedelmät ovat toki hyvänmakuisia, mutta satsuma vie voiton, kun se on oikeasti NIIN helppo syödä. :D

    VastaaPoista
  39. Vesimeloni on ollut suosikkini lapsesta asti. Pidän sen pehmeästä ja raikkaasta mausta suunnattomasti :)

    -carassius

    VastaaPoista
  40. lempparihedelmäni on ehdottomasti greippi. ihanan raikasta ja se ihanan pirteä väri, oi nam! :)

    nuus_ku@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Aivan ykkösvalinta on Granaattiomena. Kivoja omenanmakuisia "marjoja" hedelmä täynnä, jotka napsahtaa ja poksahtaa. Ihan ykköstä kylmänä kuumana kesäpäivänä, ja niitähän on taas hetken riittänyt :)
    Mukavaa kesää!!!
    Terv. Elli p.s. en pystynyt kirjautumaan sisään joten tervetuloa: http://vaaleaunelma.blogspot.com

    VastaaPoista
  42. Änänäs! :) Tuoreena, grillattuna, pitsan päällä. Varsinkin jäisenä tuoreena sekä grillattuna mansikka-balsamicokastikkeen & kookosjäden kanssa. Ananas on raikasta, poistaa nestettä ja maistuu tropiikilta.

    VastaaPoista
  43. Ehdoton lempparini on oikein kirpeä ja hapokas vihreä omena

    VastaaPoista
  44. Ananas. Sekä tuoreena että purkista. Tosi hyvää grillattunakin.

    VastaaPoista
  45. Päärynä. Aivan tajuttoman hyvää varsinkin suklaaseen yhdistettynä... Muffinit tummasta suklaasta ja sekaan säilykepäärynää <3 Lisäksi päärynän ja kinuskin liitto on ihana, maistakaapa vaikka sitä jogurttia.

    - Elisa

    VastaaPoista
  46. Lempihedelmäni on kiivi. Tärkeintä on ihana maku - ei liian makea mutta silti "jälkiruokamainen" - jonka lisäksi se on myös terveellistä ja suht vähäkalorista. Nam nam :)

    VastaaPoista
  47. Lempihedelmäni on kirsikka; tuoreena, esanssina, tuoksuna, värinä.... you name it. Erityisen ihanaa on kirsikkajäätelö, mutta kyllä kirsikka yhdistyy mallikkaasti myös suklaaseen, kahviin, marenkiin, kermavaahtoon eli ihan mihin tahansa.

    VastaaPoista
  48. Lempihedelmäni oli ehdottamasti banaani, kunnes tulin sille niin allergiseksi että sen syöminen tarkoittaa nykyään sairaalareissua :( Eli siis koska banaania en voi enää valita, niin mango tulee sitten hyvänä kakkosena! :)

    Juille, jonka blogger ei anna kirjautua

    juilles.blogspot.com

    VastaaPoista
  49. Omiin suosikkeihini lukeutuu monia hedelmiä, joista ykkönen on kuitenkin verigreippi. Se on niin pirteän makuinen ja värinen, ja yleensä syön sen hitaasti nautiskellen. :) Muita herkkuja on kaikki sitrushedelmät, kuten tuo verigreippikin - ne käyvät ihanasti maustamaan esim. kesäisen sangrian! ;) Myös kookos ja banaani maistuvat, sekä omena houkuttelee, mutta valitettavasti olen allerginen sille..

    Palkinnot kuulostaa herkullisen hemmottelevilta! :P Mukava myös lukea muiden osallistujien kuvauksia lempihedelmistään - alkaa ihan itsekin miettiä miksei hedelmiä tule syötyä päivittäin, vaikka ne niin maukkaita ja terveellisiä ovatkin.

    VastaaPoista
  50. Lempihedelmä on kyllä omena. Monikäyttöinen, säilyvä, yleensä edullinen, takuuvarma valinta. Mutta.... lempiruoka on hedelmäsalaatti, jossa voi yhdistää kaikki herkut samaan syssyyn.

    VastaaPoista
  51. Lempihedelmäni on ehdottomasti greippi. Ja se pitää syödä kylmänä.Piristää kuumina päivinä tosi hyvin.

    -Tanja

    VastaaPoista
  52. Sanotaan nyt vaikka nektariini..Vaikea valinta!

    VastaaPoista
  53. Ehdottomasti tuore ananas! Makeaa, käy melkeimpä karkista ;). t. ally ( ally95@luukku.com )

    VastaaPoista
  54. ANanas; tuoreena, säilykkeenä, lisukkeena ruoassa, sellaisenaan, ihan miten vaan... aina yhtä maistuvaa ja tasalaatuista.

    VastaaPoista
  55. Vaikea valinta, melkein mahdoton, onneksi ei oikeasti tarvitse valita yhtä ylitse muiden vaan lempihedelmäänsä saa vaihdella vapaasti. Silti, yhden kun tällä nimenomaisella hetkellä valitsen, niin olkoon se viinirypäleet. Mutta ehdottomasti kivettöminä, makeina, ohutkuorisina ja pieninä. On ne vaan niin helppoja syödä ja ottaa mukaan, ei mitään kuorimispuljaamisia..

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>