torstai 30. kesäkuuta 2011

Top 10

Playing with Polish -blogin Salla heitti viime viikolla ilmoille avoimen haasteen listata kymmenen suosikkikosmetiikkatuotetta. Päätin rajata vaihtoehdot meikkeihin, sillä niidenkin joukossa on useita lemppareita. Lisää suosikkeja löytyy sivun yläreunasta.Homman nimi on tämä:
  1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
  2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
  3. List your top 10 cosmetics.
  4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.
Oma listani on seuraavanlainen:
  1. Dr Jart+ Silver Label Rejuvenating Blemish Base
  2. Diorskin Nude Skin Perfecting Hydrating Concealer
  3. NARS Blush
  4. Wet'n'Wild Mega Bronzer
  5. Milani Lip Flash -kynät
  6. Fyrinnae Pixie Epoxy
  7. Milani Liquif Eye -kynät
  8. IsaDora Inliner Kajal (Blonde)
  9. MAC Mineralize Skinfinish Natural
  10. Lumene Wild Rose -huulikiillot
bubbling under: Max Factor False Lash Effect (WP) -ripsiväri, Lumene Arctic Definition -kulmakynä

Kosmetiikka-aiheisia blogeja on viime aikoina vaikuttanut syntyvän kuin sieniä sateella, mikä on tietysti pelkästään mahtavaa. Laitan haasteen eteenpäin kymmenelle suomalaiselle blogeille, joita olen itse alkanut seurata tänä vuonna:

1. My Makeup Steps
2. Gently out of Time
3. Blush Overdone
4. Pumpulipupu
5. Meikkitaivaan kauneimmat tähdet
6. Le petit boudoir
7. One of Beauty's Daughters
8. Pretty Sweet
9. Kosmetiikkafriikin päiväkirja
10. Glitz & Glam

bubbling under: All Them Shiny Things, Cosmetic Land sekä ihanan ihana tuoksublogi Nuuh Beibe!.

Jos kaipaat uutta lukemista, suosittelen tutustumaan yllämainittuihin.

13 kommenttia:

  1. Kiitti haasteesta. Haaste otetaan vastaan. ;)

    Oli mukava löytö tuolla sun listalla... tai siis löytöjä. Ensiksi olin unohtanut jo tuon ihmevoiteen. Muistin taas kun näin sen listallasi. Ja sitten, että Milani on päässy listallesi! Olen kovasti miettiny ko. merkiltä tuotteiden kokeilua, mutta jotenkin en ole luottanu, kun en oo merkkiin törmänny blogeissa. Jossain määrin kyllööttää ainainen MAC, Urban Decay ja muu hintavampien kosmetiikkamerkkien hypetys. Meinaan testailla Milanin tuotteita siis. :) Listasta oli minulle apua ja hyötyä, thänks! :)

    VastaaPoista
  2. Pitääkin tutustua noihin sun listan tuotteisiin :)
    Osaatko muuten sanoa jonkin hyvän kulmavärin? Mulla on ollut kyniä pelkästään käytössä ja olen ajatellut oisiko olemassa jokin parempi vaihtoehto? Mitä kulmaväriä itse käytät?

    VastaaPoista
  3. Minna, kiva kuulla että listaus oli hyödyllinen. Milani ja Wet'n'Wild (jossain määrin myös NYX) ovat mun lemppareita edullisemmasta kosmetiikasta. Kannattaa kokeilla. Myös Milanin baked blush -poskipunat ovat huippuhyviä, kirjoitan niistä vielä kesän aikana.

    Nonnu, Make Up Storen Tri Brow Color on tosi hyvä. Sävyt toimivat myös mattaluomiväreinä, jos kaikille ei ole käyttöä kulmissa (mustalle harvemmin on). Jos meikki on kevyempi, käytän yleensä vain tuota Lumenen kynää, muulloin laitan kynän päälle MUSin kiekon vaaleinta tai keskimmäistä sävyä, miten milloinkin.

    VastaaPoista
  4. Haaste otetaan täälläkin vastaan :) Mä olen kahden vaiheilla teenkö kanssa pelkistä meikeistä vai liitänkö muutakin kosmetiikkaa.

    VastaaPoista
  5. Niin ja siis kiitti haasteesta, saat toisen takaisin eli Stylish Blogger Award @ http://oneofbeautysdaughters.blogspot.com/2011/06/top-10-stylish-blogger-award.html

    VastaaPoista
  6. kiitos haasteesta, ryhdyn viikonlopun aikana työstämään omaa listaani.. :) katselin myös sun listaa läpi ja muutama tuote meni heti ostos listalle, täytyy päästä testaamaan ehdottomasti! ;)

    VastaaPoista
  7. Kiitos haasteesta!

    Täytyykin rueta työstämään tätä. Miten ihmeessä pystyn valitsemaan vain 10 parasta :)

    VastaaPoista
  8. Iso kiitos haasteesta! Samaa mietin minäkin, 10 tuotetta on tosi vähän... :P

    VastaaPoista
  9. Haaste otettu vastaan. :) Nyt vaan miettimään omaa listaa..

    VastaaPoista
  10. Duvessa, kiitän haasteesta minäkin. Olen jo pari tuollaista seitsemän kohdan listaa tehnyt, mutta eiköhän tässä vielä yhden kasaa kokoon. :)

    Ica, siinä mielessä nämä listat ovatkin hyviä (vai huonoja?), että muiden top 10:stä löytää aina jotain jännää ostettavaksi. Mielenkiinnolla odotan sinun versiotasi.

    Blush Overdone, se on vaikeata, tiedän. Tsemppiä! :)

    Mirssiina, ei auta kuin vain karsia karsimistaan. Mulla ei varmaan olisi onnistunut, ellen olisi pitäytynyt pelkissä meikeissä.

    Tiahaar, kiva kuulla. Jään odottelemaan. :)

    VastaaPoista
  11. Kiitos paljon haasteesta! Onpa kiva, aloinkin heti miettimään että mitkä pääsisivät omalle listalleni. :)

    Sun lista oli oikein kiinnostava! Monet olivat tuttuja suosikkeja, mutta vähän yllätyin Lumene Wild Roseista. En ole koskaan ajatellutkaan, että voisivat olla kokeilemisen arvoisia. Siksi juuri nämä listaukset ovat aivan mahtavia, voi saada tosi hyviä vinkkejä siitä mistä muut ovat tykänneet. :)

    VastaaPoista
  12. No höh, mulle kävi nyt niin, että Duvessa antoi sulle Stylish Blogger Awardin... luin Duvessan kahta listaa ja sinun yhtä, kun tein itse tätä SBA:aa ja TOP 10... no anyway, olet merkitty Stylish Blogger Awardiin minunkin blogissa. ;)

    http://glitz8glam.blogspot.com/2011/07/top-10-stylish-award.html

    VastaaPoista
  13. Pumpulipupu, olen samaa mieltä näiden listojen hyödyllisyydestä. Kaupassa alkaa katsella monia juttuja ihan uusin silmin. :)

    Minna, mutta eihän se haittaa. :) Nyt on kaksin verroin syitä saada vastattua haasteeseen.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>