maanantai 26. syyskuuta 2011

Flamingo armeijassa

...ja myöhäisillan mielipuoliset otsikot. :D Tässä nyt jälleen yksi pikainen meikkikuvajuttu. Leikkiessäni viime kesäisellä supersuosikillani, vähäksi aikaa unholaan jääneellä Coastal Scentsin Metal Mania -paletilla päädyin testaamaan ehkä hieman epätavallista, mutta erittäin toimivaa väriyhdistelmää. Ihan vain kokeilunhalusta paritin meikkiin sammalenvihreää (sävy 60, numerointi täällä) ja lämmintä pinkkiä (76), jotka ainakin omasta mielestäni passaavat vastaväreinä todella mallikkaasti yhteen. Silmän sisänurkassa on totuttuun tapaan vaalea korostussävy (1) ja rajauksessa musta geeli-eyeliner.

Väripari ei ole aivan yhtä jyrkkä kuin kirkkaanpunainen ja -vihreä, lisäksi molempien sävyjen ollessa lämpimiä kontrasti ei ole niin suuri. Muistin tätä kirjoittaessani, että olen tehnyt yhden punaista ja vihreää yhdistävän meikin aikaisemminkin, täällä. Eli ei ehkä sittenkään kaikista erikoisin yhdistelmä. :) Pinkki ja lämpimän sävyiset vihreät ovat samalla tavalla tehokas mutta toimiva kombinaatio kuin esimerkiksi violetti ja kulta tai sininen ja pronssin sävyt (tai oranssiset ruskeat).

* * *

Just another eye make-up. I paired a warm pink eye shadow with an army green one and they seem to work surprisingly well together. Might try this again some day.

4 kommenttia:

 1. Oi tosi kiva ja toimiva yhdistelmä. Mä diggaan aina silmämeikkejä joissa yhdistellään rohkeasti ei niin tavallisemmin valittuja sävyjä. Ihana silmämeikki!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana yhdistelmä! Kaunis meikki. Täytyy itsekin uskaltautua koittamaan jotain samantapaista, kun pinkki ja oliviin/ sammalenvihreät ovat kuitenkin lempivärejäni luomissa.

  VastaaPoista
 3. tuo on oikeasti todella kaunis yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 4. Minna, kiitos. :) Yritän tässä herätellä itseäni, kun pientä kaavoihin kangistumista alkaa aina välillä tapahtua.

  shiny, kiitti. :) kokeile ihmeessä, sopivat tosiaan paremmin yhteen kuin mitä ensin ajattelin.

  Ruu, kiitos, nätti se on minustakin. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>