maanantai 12. syyskuuta 2011

MUS on teini-iässä

Viikko sitten tiistaina Globenin Annexetissa järjestettiin Make Up Storen 15-vuotisjuhlanäytös, johon olin saanut kaksi lippua Linda Hallbergin blogiarvonnasta (Lindan blogista voi muuten käydä kurkkimassa tunnelmia näytöksen backstagelta). Luulin ensin, että joudun lähtemään yksin, kun julkaistusta etsintäkuulutuksesta huolimatta kukaan ei ilmoittautunut seuralaisekseni. Pari päivää tuskailtuani muistin kuitenkin, että myös Vippaskonsti-blogin Aliisa asuu Tukholmassa, ja uskaltauduin pyytämään häntä kaverikseni. Kannatti, sillä meillä oli hauska ilta (josta Aliisa ehtikin kirjoittaa jo tuoreeltaan).Paikan päällä hämmennyimme jonossa seisovien ihmisten määrästä, meikkinäytös ilmeisesti kiinnosti muitakin kuin meitä. Ovelan ja häikäilemättömän taktiikkamme ansiosta emme kuitenkaan joutuneet odottamaan kovin pitkään.Aulasta ja sponsoreista päästyämme löysimme puolipukeisia miehiä, mikä tuskin suuremmin yllättää ainakaan M Magazinea selailevia. Tyypit hengailivat pienellä lavalla kalsareissaan näytöksen alkuun asti ilman sen kummempaa tarkoitusta olemassaololleen. Paidaton hemmo etuoikealla näytti erityisen tympiintyneeltä paikoillaan seisoskeluun.Näytöstilana Annexet on varsin toimiva, keskelle hallia oli rakennettu pitkä catwalk, jonka tapahtumia saattoi katsella joko lavan vierestä tai salia ympäröiviltä parvilta.Ennen illan kohokohtaa esiintyi ukrainalainen puolialaston poikabändi Kazaky laulaen lähes sietämätöntä kolmen lauseen tanssijytkettä. Esityksen pääpaino tosin oli aivan toisaalla. :DEikä näytöstä ilman hyväntekeväisyyttä. Make Up Storen perustaja, omistaja ja henkilöitymä Mika Liias kertoi Frida Westbergin ja Sofia Hellqvistin (se Carl Philipin tyttöystävä) kanssa meikkifirman ja Project Playgroundin yhteistyöstä.Itse näytös oli upea, etenkin kaltaiselleni glitterharakalle. Sain varmaan yliannostuksen kimallusta, ainakin minua huimasi useaan otteeseen. Harmi, ettei pieni pokkarikamerani yltänyt hämärässä valaistuksessa parhaimpaansa. Löysin onneksi netin syövereistä myös muutaman paremman kuvan, niistä krediitit postauksen lopussa. Malleja oli todennäköisesti lähemmäs sata, jokaisella toinen toistaan hienommat meikit ja asut. Näytös oli jaettu useaan eri teemaan, kutakin kohti noin kuudesta kymmeneen mallia (ja meikkiä). Huh. Mukana oli myös lisää tanssi- ja lauluesityksiä sekä Svenska Hollywoodfruar -sarjasta tuttu rouva Maria Montazami, joka on yhteistyössä MUS:n kanssa lanseerannut oman nimikkohuulipunan.
Isabelle Nilssonin Louder Than Words -blogista bongasin videon näytöksen loppukävelyistä. Take a look, liikkuva kuva on parempi kuin monta tuhatta sanaa. :)


P.S. Paluumatkalla bongasin Södermalmilta ihastuttavan kampaamon.
* * *

Last week I went to see a show in honour of Make Up Store's 15th Anniversary. It was a fun night, although I think I may have overdosed on glitter, if that's even possible. :D

Pictures 8, 9, 11, 12, 13 ja 15-18 by Mathias Nordgren/www.stureplan.se (here), the rest taken by yours truly.

5 kommenttia:

 1. Oijoi... olisi ollut niin mukavaa olla mukana, mutta... en päässy lähtemään. :(

  Mä ihannoin Make Up Storea. Tein MUSista esitelmänkin koulussa. :D

  Kun katselin lavakuvia, niin mieleeni väkisinkin hiipi mietteitä siitä millaista siellä takahuoneessa on ollut ennen shown alkamista ja sen aikanakin. Niin monta mallia ja meikkiä! Huh! Siellä on meikkaajat hutkineet!

  Kiitos kun teit postauksen juhlista. :) Oli mukava lukea ja katsoa.

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä mainio näytös ja hauska ilta muutenkin. Kiitos vielä kerran kutsusta!

  VastaaPoista
 3. Minna, lavan takana on varmasti ollut melkoinen meininki, olisi ollut kiva olla kärpäsenä katossa. :)

  Aliisa, olepa hyvä, vielä kerran. :) Nähdään vastakin!

  VastaaPoista
 4. Hei, pakko kysyy, vaikka ei millään tavalla postaukseen liity. Ootko koskaan kokeillu niitä eyeliner tyyppisessä pakkauksessa olevia super aineita jotka kasvattaa omia ripsiä? Tai siis pidentää niiden kasvukautta. Aina välillä törmää sellasiin räpsyihin youtubessa tai jossain ja iskee kaamee hinku kokeilla... Mut kuulostaa vaan niin friikiltä touhulta. En edes tiedä onko se vaikuttava aine hyväksytty eu:ssa kosmeettiseen käyttöön.

  VastaaPoista
 5. Ei ole ollut varaa kokeilla niitä superkalliita superaineita, vaikka mielelläni käyttäisinkin. Olen kyllä kuullut todella paljon hyviä kokemuksia (ja nähnyt kuvallisia todisteita). L'Oréalin ripsiseerumin otin vastikään uudelleen käyttöön, kun ripsentaivuttimet ovat tehneet tuhojaan toisen silmäni ripsille. Olen käyttänyt ko. seerumia yhden tuubillisen aikaisemmin ja silloin se vaikutti toimivan. Ei pidennä ripsiä silminnähtävästi, mutta ne tuuhenevat jonkin verran.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>