perjantai 2. syyskuuta 2011

Blogini on ansioitunut

Loppukesän aikana blogini sai monta kivaa palkintoa, tunnustusta ja haastetta, jotka päätin nyt koota yhteen. Duvessa ja Minna muistivat Stylish Blogger -palkinnolla, Anu ja Nonnu One Lovely Blog -palkinnolla, minkä lisäksi sain Minnalta, Nonnulta ja Nooralta vielä ihanan Sweetest Blog -tunnustuksen. Kiitoksia, tytöt, olen otettu. :)

 1. Thank the person that gave you the award and link back to them.
 2. Post 7 thing about yourself.
 3. Pass the love to 15 bloggers.
 4. Let them know they received this award.
Näitä seitsemän asian listauksia olen aikasemmin jo kolmekin kertaa (yksi, kaksi, kolme) mutta onhan noita juttuja kerrottavaksi.
 1. Pääsin sille kurssille, josta kerroin edellisen kerran faktoja listatessani (jee!). Kuun puolessa välissä pääsen siis jälleen koulun penkille ja saan hyvän syyn ostaa uusia vihkoja ja muuta sälää. Vieläköhän kaupoissa myydään hajukumeja?
 2. Ostin blenderin ja olen innostunut vihersmoothieista.
 3. Asuimme hetken aikaa Lidlin naapurissa, mistä olin lapsellisen innostunut, koska sieltä saa parhaita vanulappuja. En käytä muita, joten on hyvin käytännöllistä, että niitä sai naapurikorttelista. Kuun vaihteessa muutimme jälleen, ja uuden lähi-Lidlin etsintä täytyy aloittaa. Tai sitten vain täytyy kerralla hamstrata järjettömät määrät vanulappuja. Yksi paketti kestää minulla keskimäärin kuukauden.
 4. Jännitän hullun lailla ruotsin puhumista ja menen aina ihan lukkoon, jos joku sanoo minulle jotain odottamatonta. Mietin aina vuorosanani etukäteen ennen kaupassa, kahvilassa tms. asiointia, enkä ole varautunut käsikirjoituksesta poikkeavaan keskusteluun.
 5. Olen alkanut katsoa Gilmoren tyttöjä DVD:ltä, ja minua vaivaa ärsyttävyyteen asti se, etten muista olinko kymmenen vuotta sitten Deanin vai Jessin puolella. Ehkä Deanin, mutta Jess on söpö. Äh. Lisäksi kummastuttaa, miksi Lorelai käyttää ainoastaan paitoja, joissa on v-pääntie, miksi Luken dinerista täytyy aina lähteä niin kiireellä, että ruoka jää syömättä ja mitä ihmettä Terry Bellefleur tekee Lanen bändin solistina?? :D
 6. Pyykkääminen ja silittäminen ovat minulle mieluisimpia kotitöitä. Imurointia inhoan yli kaiken. Siinä tulee aina vain hiki ja mustelmia.
 7. Olen erakko. Minulla ei vielä ole tuttavia täällä Tukholmassa, mutta se ei oikeastaan haittaa. Tykkään olla yksin, poikaystäväni on siskoni ohella ainoa ihminen, jonka kanssa jaksan viettää aikaa esimerkiksi viikon yhtäjaksoisesti. Eikä tämä johdu siitä, ettenkö pitäisi ystävistäni valtavasti, en vain osaa kaivata seuraa.
Teen haasteen kanssa tylsästi samoin kuin aikasemminkin, kuka tahansa saa halutessaan napata sen itselleen.
 1. Kiitä palkinnon antajaa jakamalla linkki hänen blogiinsa.
 2. Jaa palkinto 10 blogille.
 3. Ilmoita palkinnon saajille palkinnosta.
Viimeksi, Top 10 -haasteen yhteydessä, haastoin blogeja, joita olen alkanut lukea vasta hiljattain. Nyt haluan palkita kymmenen sellaista, joita olen seurannut pisimpään. Pitäähän tunnustusta antaa niille, joille se kuuluu. :) Blogit ovat aakkosjärjestyksessä.
 1. Charming Nails
 2. Fashioned in Finland
 3. I Love Makeup
 4. Karkkipäivä
 5. Makeup Your Jangsara
 6. Mustaa Kajalia
 7. Ostolakossa
 8. Piece of Panda
 9. Sensaisti
 10. Vanity Diaries
Sweetest Blog -palkinnon saanutta pyydettiin kertomaan oma lempivärinsä, lempiruokansa ja haaveiden matkakohteensa.
 • Lempivärini on musta. Pidän myös harmaasta, vaaleanpunaisesta ja jalokivisävyistä (rubiinit, smaragdit, safiirit, ametistit, opaalit jne.).
 • Lempiruokiani ovat pitsa ja hyvästä lihasta tehty naudan sisäfileepihvi (medium -), kuten monella muullakin. Myös syömäni intialainen ruoka on poikkeuksetta ollut herkullista.
 • Sellaisista matkakohteista, joissa en ole vielä käynyt, matkustaisin kaikkein mieluiten New Orleansiin. Matkakuume on poltellut jo pidemmän aikaa. Muita haaveiden matkakohteita olisivat San Francisco, Kuuba, Islanti, Skotlanti, Etelä-Ranska ja Intia, jonne pääsen vuodenvaihteessa, jei! Kohteista, joissa olen käynyt, haluaisin uudestaan New Yorkiin, Australiaan, Pariisiin ja Lontooseen. Italiassakin on aina ollut mukavaa.
* * *

I have received a couple of lovely awards and acknowledgements. However, I decided to forward only the One Lovely Blog Award, which I give to the ten Finnish beauty related blogs I have followed the longest.

6 kommenttia:

 1. Eäh, arvasin että unohdin jonkun muffarilistastani, sinut!! Anteeksi :( Mutta onneksi sait herkun muualta.

  VastaaPoista
 2. Meinasin jo tulla älisemään kommenttiboksiisi! Sain kuitenkin juuri ja juuri hillittyä itseni. Oli kiva nähdä kuvia parin viikon takaa, meillä oli tosi kivaa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos palkinnosta :) mä en anna tätä eteenpäin koska menisi aikalailla samoille kuin sinä annoit sen. Antaisin palkinnon siis sullekin *ojentaa takaisin paluupostissa*
  Ja tämä ei tarkoita sitä etten arvostaisi muistamistasi, kiitos Nekku :)

  VastaaPoista
 4. Jänskää kuulla muistakin erakoista. Tai kun aina pitäisi olla niin sosiaalinen ja joka ilta tavata ihmisiä. Itse en täältä Sotkamosta tunne paljon ketään kuin työkaverit, joten ei pahemmin ees harmita se itekseen olelu. Toisaalta oon ihmisten kanssa töissä ihan tarpeeksi, että välillä sitä ihan mieluusti on illan itsekseen kosmetiikkapurkkien kanssa ;)

  VastaaPoista
 5. Charming Nails, kiitos kiitos, laitan palkinnon kuvitteellisen takan reunukselle. :)

  asetonihuuruja, itse en edes ole yhtä sosiaalisessa ammatissa kuin sinä, mutta silti tykkään viettää illat omassa rauhassa. Eli voin kyllä samaistua.

  VastaaPoista
 6. Oi, Intia! Me vietetään vuodenvaihde siinä ihan naapurissa, paikassa jonne olen jostain syystä AINA halunnut. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>