keskiviikko 31. elokuuta 2011

Hi Ho, Silver!

Lyhyt ja ytimekäs meikkipäivitys. Olipa kerran päivä, jolloin halusin hopeisen silmämeikin. Tein hopeisen silmämeikin. Silmän sisänurkassa Fyrinnaen valkoinen Pure Sugar, liikkuvalla luomella saman merkin upea, nimelleen täysin uskollinen Chrome ja ulkonurkassa metallinen tummanharmaa Calavera Cupcakes (kaunis vaaleanpunainen shimmer ei valitettavasti näy valokuvassa). Rajauksena MSCHIC by Seppälän musta geeli-eyeliner, ripsentaivuttimen kitaan tärveltyneissä ripsissä Max Factorin jo vähän kuivahtanut False Lash Effect, jonka heivasin sittemmin mäkeen ja ostin tilalle uuden, jossain määrin jopa paremman ripsivärin. Ajattelin kirjoittaa vertailun tässä lähiaikoina.

P.S. Ystäväni herrat eBay ja Visa halusivat muistaa minua syntymäpäivälahjalla, joka on parasta aikaa matkalla luokseni. Swatcheja tulossa heti kun saan paketin käsiini. :)
* * *

A silver eye make-up from a day when I felt like doing a silver eye make-up. So I did. All shadows are from Fyrinnae (Pure Sugar, Chrome, Calavera Cupcakes).
Also, a tiny sneak peek of a birthday present that I bought for myself. :)

10 kommenttia:

 1. Oi, tuo paletti on kutsunut minuakin, harmikseni Visa ei kuulu omaan ystäväpiiriini, joten paletti saa odottaa päivää parempaa. :/ Swatcheja odotellessa ;)

  VastaaPoista
 2. I-h-a-n-a meikki! Itse saan hopeasta aina jotenkin liian räiskyvän. Tai sitten ihonsävyni on sellainen, että hopea pomppaa aina liiankin hyvin siitä esiin. Mutta upea meikki! Ja swatcheja odotellessa tosiaankin, tuo paletti kun on itselläkin ollut mielessä pidemmän aikaa.

  Milla/AllThemShinyThings

  VastaaPoista
 3. Mulla on kaverina tuon herrasmies Visan veli, MasterCard. Ja sekin halusi ostaa mulle synttärilahjan, vitsit ne on kyllä huomaavaisia miehiä :)

  Uu ja swatcheja, jeaah!

  VastaaPoista
 4. Oiiii, ihana synttärilahja! Olen tuota kuolaillut, mutten ole vielä raaskinut ostaa. Swatcheja odotellaan siis täälläkin. :-)

  VastaaPoista
 5. Taas kerran todella kaunis silmämeikki!! Tykkään!
  Kylläpä sydän pompsahti ylimääräisen pompsahduksen tuosta meikkipalettikuvasta, odotan todella innoissani minäkin, että saat sen luoksesi ja pääset testailemaan! ;-) Ja hyvää syntymäpäivää, myöhästynyttä tai tulevaa. :-)

  VastaaPoista
 6. Mansikka, tai parempia ystäviä. ;)

  Milla, mullakin tietynlaiset (kylmät) hopean sävyt näyttävät usein "vääriltä". Vaaleat ja lämpimämmät hopeat toimivat kivasti.

  Elisa, huomaavaisia herrasmiesystäviä ei voi olla liikaa. :)

  Charming Nails, kiitos. Ja uuh, tosiaan... :)

  Sara, minäkään en millään meinannut raskia, mutta syntymäpäivä on aina hyvä (teko)syy.

  Mohn, kiitos. :) Tuo paletti on aiheuttanut itsellenikin sydämentykytystä, en malttaisi millään enää odottaa. Syntymäpäiväonnittelut osuivat ihan nappiin, se on tänään. :)

  VastaaPoista
 7. Heissan kaunis! Eksyin tuonne pure luxen ja fyrinnaen sivuille ja olin jo napsimassa tuotteita ostoskoriin, mutta huomasin, että fyrinnaen sivuilla tuotteet poistuivat koristani aina seuraavan tuotetta valitessani. Nyt haluaisin tietää, että onko merkeillä hurjasti eroa pigmenteissä?
  En tiedä onko sivustossa vikaa, vai käyttäjässä, mutta joku yrittää selvästikin pitää lompakkoni nyörit kiinni. ;)

  VastaaPoista
 8. Kumma juttu, mulle teki ihan saman, kun kävin testaamassa. Vika on luultavasti Fyrinnaen päässä, eivät varmaan ole saaneet hommaa vielä kunnolla pyörimään tauon jälkeen. Mielestäni Fyrinnaen ja Pure Luxen luomivärien koostumuksissa ei ole silminnähtävää eroa. Molemmissa on paljon pigmenttiä ja kummatkin levittyvät nätisti ja helposti. Fyrinnaen sävyt vain ovat upean moniulotteisia ja itse pidän niistä enemmän. Joka tapauksessa voin suositella myös Pure Luxea - yhtään rumaa luomiväriä en ole sieltäkään onnistunut ostamaan. :D

  VastaaPoista
 9. Kiitos, kun kävit testaamassa. Vika ei sittenkään ollut blondissa. ;)

  Tein tilauksen pure luxelle, jonka päässä ei ollut ongelmia. Yritän kokeilla Fyrinnaen sivuja uudelleen joku toinen pvä. =)
  En muuten löytänyt sitä kehuttua pohjustajaakaan sieltä sivustolta, tai sitten en vain osannut etsiä.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>