keskiviikko 24. elokuuta 2011

Deitti hakusessa

Hei ihmiset! Jos joku teistä sattuu olemaan Tukholman suunnalla tiistaina 6.9.2011, olisi tarjolla mukavaa iltamenoa. Voitin arvonnassa kaksi lippua Make Up Storen 15-vuotisjuhlanäytökseen Globenin Annexetissa, mutta seuralainen puuttuu vielä. Tapahtuma alkaa klo 17.00. Jos kiinnostuit ja pääsisit viettämään kanssani iltaa meikkinäytöksen parissa, ota yhteyttä joko sähköpostitse (lazy.dynamitee(a)gmail.com) tai kommentoimalla tähän postaukseen. Saa ilmoittautua myös, jos on menossa ko. näytökseen sellaisella seurueella, johon mahtuu yksi ylimääräinen jäsen. :)

Lisätietoa osoitteessa www.makeupstore.se/15years/

muoks. 26.8.2011: Seuralainen löytyi! Lisää juttua tapahtumasta myöhemmin. :)

* * *

I need a date for Make Up Store's 15th birthday show on Tuesday the 6th September here in Stockholm. If you're interested and could come, please contact me either in the comment section or via e-mail (lazy.dynamitee(a)gmail.com). The show starts at 5 pm.

4 kommenttia:

 1. Voi!!! Jos minulla olisi mahdollisuus, niin lähtisin reissuun vain sen vuoksi, että pääsisin seuralaisenasi tuonne. :) Mutta perheen äiti, jolla on nyt duunia, niin ei pääse lähtee niin vaan... Toivottavasti kaveri löytyy (ja miksei löytyisi). Mahtavaa iltaa tuonne MUSin näytökseen! :)

  VastaaPoista
 2. HÖH! Jos toi ois Suomen kamaralla, vaikka kaukaisemmassakin kaupungissa, olisin niin messissä, mutta hittolainen kun ei arkipäivisin työtä tekevä oikein Tukholmaan pääse karkaamaan. :'(

  VastaaPoista
 3. No voi että, ei tästä oikeen sinne kulmille ihan helposti polkaise. ;-( Mutta toivottavasti saat kuitenkin kivaa seuraa!

  VastaaPoista
 4. No voi harmi, olisin mielelläni ottanut mukaan kenet tahansa teistä.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>