maanantai 15. elokuuta 2011

So Like Candy

Tämä juttu on antanut odottaa itseään jo monen monta kuukautta. Olen aina välillä blogiteksteissä sivunnut keväällä ostamiani Milanin Baked Blush -poskipunia, mutta en ole missään vaiheessa ehtinyt kunnolla kirjoittamaan niistä. Otin viimein itseäni niskasta kiinni ja kuvasin ja swatchasin, sillä nämä todella ansaitsevat tulla esitellyiksi.
Ylärivissä vasemmalta oikealle Dolce Pink, Luminoso, Fantastico Mauve, Rose D'Oro. Alarivissä Corallina ja Berry Amore. Milani on rapakon toisella puolella suosittu edullinen drugstore-merkki, jota olen itse tilannut Cherry Culturesta. Hinta-laatusuhde on loistava, olen pitänyt kaikesta kokeilemastani. Nämä poskipunat ovat baked-meikeille tyypilliseen tapaan todella kauniita ja hohtavat sävyt ovat myös erittäin toimivia. Niitä on yhdeksän erilaista, itselleni päätyi kuusi. Poskipunarasian alapuolelta avautuu peili ja sieltä löytyy myös sivellin samalla tavalla kuin aurinkopuutereista, joista kirjoitinkin jo aikasemmin. Sivellin on melko hyödytön, mutta peili on ihan kätevä, etenkin jos poskipunaa haluaa kuljettaa mukana.
Lähikuvassa ja swatchattuna sävyt yhdestä kolmeen. Kaikki levittyvät pehmeästi ja ovat hyvin pigmenttisiä. Vaaleita sävyjä voi sutia melko huolettomasti, mutta tummempien kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei tietämättään sorru poskipunaövereihin (mitä, minäkö, häh?).
 • Dolce Pink on viileä vaaleanpunainen, jossa on hentoa kultaista hohdetta. Kirkastaa kasvoja kauniisti.
 • Rose D'Oro on nimensä mukaisesti kullan hohteella ryyditetty ruusunpunainen. Sävy on lämmin, melkeinpä korallinen.
 • Berry Amore on sekin selkeästi lämmin. Ei niin marjaisa punainen kuin nimi antaisi olettaa, ennemmin vähän rusehtava.
Sävyt 05, 07 ja 08 yllä:
 • Luminoso on hyvin vaalea, persikkainen sävy. Vaalealla iholla käy poskipunasta, mutta väri on hentoinen.
 • Fantastico Mauve on yllättäen aika lähellä viininpunaista. Muistuttaa marjamehua, kuvittelin aluksi, että Berry Amore näyttäisi enemmän tältä. Pakkauksessaan puna on viileä, jopa violettiin vivahtava, mutta iholla kylmät sävyt eivät näy.
 • Corallina on pirteän hedelmäinen korallin sävy, jossa on mukana vaaleaa shimmeriä.
En osaa millään valita näistä omaa suosikkiani, kaikki ovat niin kivoja. Vaihtelen poskipunan sävyä muun meikin ja mielialan mukaan, nyt on taas enemmän mistä valita. :) Mikä sävyistä on eniten mieleesi?

P.S. Otsikon biisi.

* * *

This post is long overdue, I bought these lovely blushes many months ago. Now that I've finally had the time to swatch and take photographs, it's time to share their loveliness with the world. They all blend smoothly and have an excellent colour payoff. I can't possibly decide on a favourite, but luckily I don't have to.

8 kommenttia:

 1. Rose D'Oro sekä Corallina nousi mun lemppareiksi. :-) Muutkin on todella kivaisan näköisiä, Anu tahtoo myös... :(
  Ja voi että mä inhoan näitä nimiä. Meinasin D'Oron kirjoittaa koko ajan tyylillä Do'ro, D'Doro, D'ro jne. :D

  VastaaPoista
 2. Oi, on kyl mahtavan sävysiä ja ihan syötäviä noi pakkauksetkin!

  VastaaPoista
 3. Fantastico Mauve vaikuttaa mielenkiintoiselta. Mulla on nyt jokin kokeilukausi menossa: haluan kokeilla mahdollisimman paljon erilaisia poskipunia, siksipä tuollainen lilaan vivahtava kiinnostaisi. Aiemmin käytin vain sitä yhtä hyväksi havaittua, mutta nyt olen jo laajentanut värivalikoimaani kultaiseen ja persikkaiseen, hyvä minä :D

  VastaaPoista
 4. Anu, heh, onhan noissa nimissä vähän haastetta. :) Mutta sen voi ehkä antaa anteeksi, kun ovat muuten niin ihania.

  Verona J, eikö? Kivasti blingiä. :)

  Elisa, kokeilunhalu on aina hyvästä. :) Poskipunalla on yllättävän suuri vaikutus kokonaisuuteen, sama meikki näyttää ihan erilaiselta eri sävyisellä punalla.

  VastaaPoista
 5. Voi kuola, kävin näitä jo aikaisemmin kurkkimassa Cherry Culturessa, mutta nyt näitä on kyllä pakko saada! Dolce Pink ainakin houkuttaa (mullahan ei ennestään noita vaaleanpunaisia ole ei :-)), samoin Rose D'Oro ja/tai Corallina. Ah ja slurp. :-)

  VastaaPoista
 6. Kiitos mahtavista swatcheista! Näiden perusteella arvoin mitkä pistän itse tilaukseen ;)

  VastaaPoista
 7. Sara, hups, oli unohtunut vastata kommenttiisi. Kaikki ovat tosi ihania, melkein tekisi mieli täydentää kokoelmaa niillä parilla puuttuvalla. Dolce Pink on varmasti aivan uniikki vaaleanpunainen, aivan erilanen kuin muut omistamasi. ;)

  Minza, thank you. :)

  HeidiB, eipä kestä, kiva olla avuksi. Valinta vain voi olla vaikea. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>