maanantai 6. helmikuuta 2012

GlossyBox 1/12

Heipä hei! Reissusta on palattu ja blogi päivittyy pitkästä aikaa reaaliajassa. Intiasta tarttui mukaan kasapäin inspiraatiota, joka on jo muhimassa blogikirjoituksiksi. Tänään kuitenkin jotain muuta.
Poissa ollessani tammikuun GlossyBox oli ilmestynyt postiin noudettavaksi. Kipaisin hakemassa sen heti kun ehdin ja olenkin jo ehtinyt kokeilemaan kaikkia saamiani tuotteita. Joulukuun pikkusampleja vilisseen ensimmäisen boksin jälkeen tammikuussa päästiin itse asiaan, eli kunnon kokoisiin ja tilaajakohtaisesti valittuihin tuotteisiin. Laatikosta löytyneet jutut olivat kaikki erittäin kiinnostavia ja suurin osa vieläpä ihan loistavan hyviä.
Paketissa oli Matrixin Biolage-sarjan värjätyille hiuksille tarkoitetut sampoo ja hoitoaine (à 50 ml), vastikään Ruotsiin rantautuneen Ritualsin suihkugeeli/-vaahto (200 ml), Eyekon Fat Eye Stick -silmämeikkikynä, Deborah Lippmannin minikokoinen kynsilakka sekä Shiseidon puhdistusvoide (30 ml) herkälle iholle. Kahteen tuotteeseen rakastuin tulisesti, kahteen ihastuin.Ritualsin Foaming Shower Gel Sensation oli rakkautta ensi kokeilemalta. Geelin koostumus on nimittäin tismalleen samanlaista kuin ihokarvojen höyläämiseen tarkoitettujen geelien, siis niiden, jotka muuttuvat iholle hierottaessa geelistä vaahdoksi. Tämä vaahto on samalla tavalla tiivistä ja samettisen pehmeää, minkä lisäksi se tuoksuu taivaalliselle. Kuudesta tuoksuvaihtoehdosta sain omassa boksissani ruusulta ja mantelilta tuoksuvan Yogi Flown, muiden blogeista olen huomannut jaossa olleen myös appelsiinintuoksuista Sunrisea.

Ainoa huono puoli tässä suihkugeelissä on pakkauksen pumppuannostelija, joka ruikkii vaahtoa ihan liikaa ja ihan minne tahansa, ellei pidä varaansa. Muutoin olen täysin myyty. Ritualsilla on myymälä ainakin Sturegallerianissa, jonne on ehkä vielä pakko pistäytyä jonain päivänä, olen käynyt siellä vain ohimennen. Nämä suihkugeelit eivät nimittäin edes olleet kovin kalliita (89 kr = n. 10 euroa).Toinen salamarakkaustuote tästä joukosta on Shiseidon Extra Gentle Cleansing Foam. Tähän asti ultimate-lempparini manttelia on pitänyt yllään Sensain Silky Purifying Creamy Soap, mutta saattaa olla, että Shiseido menee siitä vielä heittämällä ohi. Koostumus on erittäin voidemainen ja se vaahtoaa runsaaksi, pehmeäksi vaahdoksi. Pesutulos on natisevan puhdas, mutta tuote ei tunnu kuivattavan ihoa ollenkaan. Pidän tätä ja Sensain Creamy Soapia muilta osin täysin identtisinä, Cleansing Foam vain tuntuu olevan aavistuksen hellävaraisempi. Korkea hinta tosin saattaa estää rakkautemme syvenemistä jatkossa, normaalikokoisesta 125 ml tuubista saa laittaa tiskiin 370 kruunua (n. 42 euroa).Ihastusta herätti tällä kertaa värikosmetiikka. Olin aluksi hyvin skeptinen Eyekon meikkikynää kohtaan, sillä tällaiset harvemmin pysyvät silmäluomilla kovin hyvin. Etenkin, kun pakkauksessa lukee "colour & gloss". Kynä on paksu ja pehmeä, siitä lähtee reilusti väriä ja se liukuu iholla todella vaivattomasti. Väriä on myös helppo häivyttää. Kynää ei tarvitse teroittaa vaan lisää terää saa esiin hopeanväristä päätä pyörittämällä.En ole ehtinyt vielä meikkaamaan tällä (laitan kuvia sitten kun olen kokeillut silmämeikissä), mutta swatchin perusteella kynä vaikuttaa lupaavalta. Väri on kaunis, tumma petroolinsininen ja se pysyi iholla erittäin hyvin. Rasvoittuvilla silmäluomilla tarvitsee varmasti alleen pohjustajan, mutta omilla, kuivemmilla luomillani saatan uskaltaa käyttää ilmankin. Pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi pakkauksessa kehotetaan käyttämään pohjustajaa ja kiinnittämään väri puuterilla.Deborah Lippmannin kynsilakka on supernätti. Sävy (Razzle Dazzle) on tumma, lähes musta viininpunainen vadelmanvärisellä glitterillä. Itse olen testannut tätä vasta vain pikkusormen kynteen, mutta muun muassa Violalla on lakasta kauniita kuvia.Lakan mukana tuli lisäksi hassunhauskasti nimetty kynsilakanpoistopyyhe, jota en valitettavasti ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Yksi pyyhe lupaa poistaa kahden käden lakat, mutta etukäteen en ole ideasta täysin vakuuttunut.Matrixin sampoon ja hoitoaineen kanssa meistä ei ole toistaiseksi tullut ylimpiä ystäviä. Olen pessyt näillä hiukseni kerran ja ne ajoivat asiansa hyvin, mutta minkäänlaista wow-elämystä en saanut. Tuoksu on molemmissa hyvä: sampoossa sellainen "vihreä", mukavan aromaattinen, hoitoaineessa hennosti kookoksinen. Sampoo oli peruskauraa, hoitoaine oikeastaan jopa tavallista parempi. Se silotti hiukseni oikein hyvin, mutta haluaisin hoitoaineeni olevan silikoniton (jotta voin rauhassa lätkiä silikonia päähäni sitten myöhemmin :D).

Oletko kokeillut jotakin näistä tuotteista? Tai jos et, niin haluaisitko?

* * *

January's GlossyBox had arrived while I was away in India. Most of these product I found really great, only the shampoo and conditioner were just good. :) I'm deeply in love with Rituals' shower gel/foam that smells and feels absolutely divine. Shiseido's facial cleanser is also superb: really effective but gentle and not dying at all.

16 kommenttia:

  1. Tervetuloa kotiin!!! Matkanne oli varmasti IHANA!!! Mäkin haluuuuuun Intiaan!

    Tuo Shiseidon putsari kuulostaa hyvältä, sitä olisi kiva kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! Reissu oli tosi onnistunut, antoisa ja avartava. Melko rankka myös, päivät olivat pitkiä ja työntäyteisiä. Mutta en toki vaihtaisi yhtään pois. :) Minäkin haluan Intiaan vielä uudemman kerran, Taj Mahal, Jaipur ja Etelä-Intia olisi mukava vielä nähdä ja kokea.

      Shiseidon putsari on loistava! Käy kyselemässä, josko saisit siitä näytteen.

      Poista
  2. Tuo Ritualsin puteli kuulosti aivan ihanalle! Ne shave-geelivaahdot on nimittäin niin ihanan pehmeän tuntuisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Tekee mieli vain seistä suihkussa ja läträtä vaahdolla. :D

      Poista
  3. Ei ollut mikään tuotteista tuttu mutta tuo suihkugeeli kuulostaa ihanalta ja ihastuin palavasti tuohon petroolinsiniseen. Äkkiä meikkipostausta siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin kynää meikissä tänään, ja täytyy sanoa, että ainakin omasta mielestäni väri näyttää paremmalta tuossa swatch-kuvassa. Nätti se on toki meikissäkin, laitan kuvia myöhemmin tässä kuussa. :)

      Poista
  4. Toi suihkugeeli on IHANA! Oma purnukka alkaa olla jo lopussa ja ehdinkin jo iloita että sitä varmaan tulevalta Ranskan reissulta voi hamstrata lisää mutta kuinka ollakaan Ranskaan asti ei ole Rituals (vielä) rantautunut :o Harmi, mutta eiköhän sitä jostain nettikaupasta saa tänne Suomeenkin tilattua.. tai jos ei niin olis ainakin hyvä syy pyörähtää Tukholmassa pitkästä aikaa :D Suosittelen myös kokeilemaan Ritualsin luomivärejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän sitä tosiaan jonkun kaupan valikoimissa ole, en ole itse vielä ehtinyt syynäämään. Mutta täältä tosiaan löytyy, jos satut piipahtamaan. :) Kiitos luomivärisuosituksesta! Pitää katsastaa nekin, kun pääsen paikan päälle.

      Poista
  5. Muutamia noista on ollut, mutta olen antanut eteenpäin testaamatta...

    Tervetuloo takas! Ja äkkiä niitä Intia-fiiliksiä kiitos! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Intia-fiiliksiä on tosiaan pää täynnä, voisin avautua niistä vaikka sähköpostitse, jos haluat kuulla enemmän. :) Kolme hyvää vinkkiä voin kuitenkin antaa tässä ja nyt:
      1. ennakkoluulottomuus, avoin mieli
      2. käsidesi
      3. vessapaperi!

      Poista
  6. Tervetuloa takaisin! :) Matka oli varmasti mieletön kokemus. Tässä juuri katselen sivusilmällä dokkaria missä on juttua hiuspidennyksien hiuksista, että mistä ja keiltä ne tulevat. Paljon tulee mm. Intiasta ja ohjelmassa he vierailevat Intiassa. Kultturierot ovat mielettömät! Olisi kiva lukea Intiasta kaikenlaisia kokemuksiasi. :)

    Hirmuisen kivoja ja kiinnostavia kosmiksia olet saanut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinullekin. :) Kulttuurieroja tosiaan riittää, lähes kaikki on täysin päinvastoin kuin täällä pohjolassa. Sää on lämmin, ihmiset iloisia ja onnellisia (siis myös ulospäin :)), ruoassa valtavasti makuja. Toisaalta kaikkialla on myös äänekästä, likaista ja kamalan paljon ihmisiä (sekä eläimiä). Silti koko ajan oli hyvin levollinen ja turvallinen olo eikä missään tarvinnut pelätä.

      Poista
  7. Hei! Löysin blogisi ja Glossyboxin vasta nyt ja kiinnostuin tästä boxijutusta niin, että menin heidän nettisivuilleen. Niiden mukaan he toimittavat niitä vain Ruotsiin, mutta saatko omasi siis tänne Suomeen myös ilman toimitusmaksua? Tää vaikuttaa NIIN hyvältä idealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa! :) Asun Ruotsissa, joten toimituksen kanssa ei ole ongelmia. Suomessa ei tosiaan vielä ole omaa GlossyBoxia, mutta idea varmasti rantautuu pian sinnekin. Voithan silti tiedustella toimitusasiaa Ruotsin GB:n asiakaspalvelusta, eihän sitä tiedä, vaikka tekisivät poikkeuksia. ;)

      Poista
  8. Do u live in Finland?? As far as I know u can't get GlossyBox in Finland, or have I missed something? :O Please reply in my blog, it would make me really happy..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. At the moment, I do live in Finland, we moved here in the beginning of June. But I used to live in Stockholm for almost a year, this is the last box I recieved to that address. It's very unfortunate that we don't get these here (yet), I really like the concept.

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>