sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Kesähäät ja mansikat

Työkiireiden ja pienen kesäflunssan takia täällä laiskassa dynamiitissa on ollut taas melko hiljaista. Hiljaisuus jatkuu vielä tovin, koska tämän ajastetun postauksen ilmestymishetkellä olemme toipumassa ystäväpariskunnan häistä Veronassa! Yritän varastaa reissulla vähän aikaa myös meikkishoppailulle, sillä menetin viime syksynä sydämeni italialaiselle Kikolle, enkä aio missata merkin putiikkia tälläkään kertaa. Veronassa kauppa on vähän turhan kaukana majapaikastamme, mutta lentoaikataulujen vuoksi vietämme viimeisen päivän Venetsiassa, josta Kikoa löytää helpommin. Todennäköistä on, että nappaan sieltä mukaani jotain kivaa myös tulevaa blogisynttäriarvontaa silmällä pitäen. :)

Myös Heidin tontilla oli jaossa muikea palkinto, kun tänään päättyvässä kesäkisassa tavoiteltiin Manlyn 120 -palettia. Osallistuin kilpailuun mansikka-aiheisella, ja itselleni järisyttävän erikoisella vihreällä meikillä.Käytin Coastal Scentsin 56 Blush & Eye Shadow (sävyt 16, 40, 42)- ja 88 Ultra shimmer (sävyt 12, 47) -paletteja, Pure Luxen Sunny Side Up -pigmenttiä ja Stilan Lip Glaze -huulikiiltoa sävyssä Cranberry. Halusin myös meikkipohjaan vähän kesäfiilistä, joten aurinkopuuteroin sitä Inglotin AMC Multicolour Systemillä (sävy 79) sekä punasin posket MACin Love Thingillä. Poskimaalailut on tehty samaan tapaan kuin toukokuisessa Havaiji-meikissä.

5 kommenttia:

  1. No joo...mahtava idea, jotenkin osasin tälläistä odottaa kesäkisaan :) ei itsellä pensseli taivu tuollaiseen suoritukseen :) eli älyttömän hieno!

    VastaaPoista
  2. Voi kun on onnistunut meikki =) Sulla on kyllä nätit silmät.

    VastaaPoista
  3. Italiassa! Kuulostaa kivalta :)

    Upee meikki! Osallistuin kans tohon kisaan mut vähän tylsemmällä ja yksinkertasemmalla lookilla. x

    VastaaPoista
  4. Voi miten taidokasta piirtelyä jälleen! Ihana-ihana meikki! Pidän sulle peukkuja kisassa!

    VastaaPoista
  5. Charming Nails, kiitos. Mietin kyllä, että joko tämä kasvomaalailu on itsensä toistamista, mutta toisaalta, pitäähän sitä tehdä sitä mistä tykkää. :)

    tahma, kiitos paljon. :)

    Jonna, reissu olikin mitä mainioin, ainakin häiden osalta. Venetsiakin oli kaupunkina kaunis, mutta muuten liian Disneyland omaan makuuni. Kiitos kehuista.

    Sanni, kiitti. :) Itseäni tuskin jää pahasti harmittamaan, vaikka voitto menisikin muualle, koska en _oikeasti_ tarvitse lisää luomivärejä. Mutta toisaalta, sitä Manlyn palettia minulla ei kyllä vielä ole... ;)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>