perjantai 27. elokuuta 2010

Kun lakkaa satamasta...

Maanisen meikkiostosviikonlopun satoa riittää jaettavaksi edelleen. Sokokselle poikkesin MACin tavoin vain haahuilemaan ja katsomaan, olisiko tarjolla jotain jännää. Ja olihan siellä vähän.

Etukäteen eniten himottivat Goshin On Stage Cool Lip Jamit, jotka Jangsara swatchasi jonkin aikaa sitten. Ne olivat ihania ja söpöjä, hyväntuoksuisia ja kivan tahmeita, mutta päätin sitten jostain syystä kuitenkin olla ostamatta itselleni lisää huulikiiltoja (päätös, jonka muutamaa minuuttia myöhemmin peruin). Jäivät siis hankkimatta, toistaiseksi.Sen sijaan ostin mustan ja ruskean vedenkestävän (Extreme Art) eyelinerin, joita molempia olen ehtinyt käyttämään jo useamman kerran. Näistä haluaisin hankkia vielä ainakin luumunvärisen... Eyelinerit ovat todella kestäviä, eikä nestemäinen koostumus ole liian vesimäinen. Värimassaa tosin tulee siveltimeen aika reilusti, joten sitä täytyy muistaa pyyhkäistä putkilon reunaan ennen levittämistä. Itse sivellin tekee hyvää ja siistiä jälkeä.

Ripsientaivutinlöytöni myötä olen tosin kohdannut uuden ongelman. Jos laitan eyelinerin ennen ripsien taivuttamista, se tarttuu taivuttimiin, ja jälkeä pitää korjailla. Jos taas taivutan ripset ensin, sotken ne klimppisiksi eyelinerilla. Vinkkejä, anyone?

Huulikiiltokiellosta lipsumisen aiheutti Max Factorin Max Effect Lip Gloss, jonka ostin sävyssä Pink Romantic. Olin haikaillut näiden kiiltojen perään koko kesän, sillä ne tuoksuvat vesimelonille (varmaan paras syy ikinä)! Muuta kivaa kiillossa ei sitten juuri ollutkaan. :( Koostumus on lirua eikä pigmenttiäkään oikein löydy. Harmittaa, sillä tuoksu on ihana. Hmph.

Kokeilunhalusta nappasin mukaan vielä pari syksyisen sävyistä kynsilakkaa We Care Iconilta. Tumma luumun sävyinen Magic Purple ja tummansininen Magic Sapphire tyydyttivät onnistuneesti tummien lakkojen kaipuutani. Lakat levittyvät todella hyvin ja peittävät parilla kerroksella, kelpo ostoksia siis.Tällä viikolla löysin myös uudestaan parin vuoden takaisen L'oréalin Star Magnet -lakkani (Magnetic Grey), jonka käyttäminen unohtui, kun kyllästyin magneetin kanssa temppuiluun. Tämä onneksi toimii varsin kivasti myös ihan ilman kikkailuja. Lakan sävy on metallinen tumma harmaa, joka pullossa hohtaa violettina, mutta on kynsillä väriltään enemmän tumma taupe.

...haetaan lakkaa satamasta. Kaukaa haettua, I know.

13 kommenttia:

  1. mulla on just sama ongelma eyelinerin plus taivuttajien kans ! oon vaan tehny niin että annan rajauksien kuivua kauuan tai sitte kiirees en taivuta ollenkaa... parempaa ratkasua oottaessa..

    VastaaPoista
  2. Jospa tänne eksyisi joku viisaampi, joka kertoo sellaisen meille. :)

    VastaaPoista
  3. itsekin käytän goshin lineria, jonka laitan erillisellä pitkällä rajaussiveltimellä taivuttamisen jälkeen -> pääsee "ripsien taakse" ripsirajaan mielestäni paremmin kuin linerin omalla siveltimellä!

    VastaaPoista
  4. Nyt olen ihan ymmälläni, ei minulla ainakaan eyeliner tartu taivuttimiin vaikka en anna nestemäisen rajauksen kuivua juuri mitään :o. Käytössä Rimmelin Exaggerate Liquid Eye Liner.

    Levitän rajauksen ja sitten taivuttelen ripset, muuten jos teen taivutuksen ekana niin rajausmömmelö tarttuu tyhmästi ripsiin kiinni ;/.

    VastaaPoista
  5. Angie7, kiitos vinkistä, testaan heti tänään. :)

    Panda, tuo Goshin lineri on vähän paksumpaa, niinkuin nestemäisen ja geelilinerin välimuoto, johtuu varmaan siitä. Voi olla, että Rimmel kuivuu nopeammin eikä siksi tartu.

    VastaaPoista
  6. Mäkin oon ihan vaan antanut eyelinerin kuivua ennen taivuttimilla leikkimistä. Tosin kerrottakoon nyt, että silloin harvoin kun edes käytän nestemäistä lineria se on jotain Henkkamaukan nopeasti kuivuvaa versiota :D

    Ihana toi tumma, metallinen lakka!

    VastaaPoista
  7. Hei,
    Asiasta kolmanteen;oletko tilaillut usan t.uk:n ebaystä? Kokemuksia?
    Ja mitenkä homma toimii? Niissä paljon kiinnostavia tuotteita.Entä kotimainen t.huutonet?
    Sain viimein Macin mineralize skinfinishis naturalin,love it! ja highlighterin refined,joka antaa ihanan hehkun pelkästäänkin poskipunana.Kiitos kaverin kaverin:)
    Ostin myös hehkuttamasi BS:n baked poskarin 02,love it too:)
    Terkuin,
    Minttu
    P:S
    Tiedätkö mistä saisi Cover Girlia,drugstoren postikulut järkyt n.26dollaria!
    Eihän Sephora muuten toimita tänne?
    Tiedätkö blogeja tjn.josta löytyisi lisää tänne toimittavia kosmetiikkanettikauppoja?
    Terkuin,
    Minttu
    P.S2 Myös Ben Nyen cake eyelineria vaikea löytää,pitäisi olla kestävin.Blasco huono.

    VastaaPoista
  8. Etsin vain CG:n aquasmooth cream compactia t.vastaavaa.Tuskin on..
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  9. bubble, kiitos, se on tosi kiva syysfiilistelyyn.

    Minttu, britti-e-bayn kautta olen tilannut iltapuvun, tosin myyjä taisi olla kiinalainen. Kosmetiikkaa en ole tilannut, mutta ajattelin lähitulevaisuudessa ostaa irtoripsiä, kun sieltä saa niitä halvalla ja isoissa paketeissa. Homma toimii samalla tavalla kuin muissakin nettikaupoissa: rekisteröidyt omilla tunnuksillasi ja maksat joko PayPalilla tai luottokortilla. Huutonetistä olen joskus myös ostanut vaatteita. Tärkeää on tarkastaa myyjän saama palaute, ja välttää asioimista epäilyttäviltä tuntuvien kanssa.

    En tiedä Covergirlistä, en ole koskaan tilannut. Ja tietääkseni Sephora ei toimita Suomeen.

    En myöskään osaa nimetä mitään tiettyä blogia tms., jossa nettikauppavinkkejä olisi erityisen paljon, mutta kaikissa niitä varmaan on aika ajoin. Kannattaa katsoa blogitekstien tunnisteista, onko kirjoittaja tägännyt nettiostoksiin liittyviä postauksia.

    Ben Nyen jälleenmyyjät Suomessa:

    http://www.makeuphouse.net/jalleenmyyjat.php

    VastaaPoista
  10. Teuve,
    Tilasin ben nyen ihan cosme.de? kotimaisesta nettikaupasta,tuli päivässä.Mikään alarajaus ei ole kestänyt näin hyvin!
    Paypal hommataan siis pankista?
    Postissa odottaa taas lisää poskipunia Cherry Culturesta ja CS:n warm palette,jos nimen muistan oikein.Harmikseni huomasin nätimmän samantapaisen neutral sheer paletin saksalaisessa kaupassa,tilaan varmaan jatkossa sieltä,oli myös muita CS:n paletteja.CS:n postituskulut ovat mielestäni liian suuret.
    Tuulisen pvän jatkoja:)
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  11. PayPal-tilin voi luoda itse, mutta en osaa ohjeistaa tarkemmin, kun olen aina maksanut luottokortilla. Periaate kuitenkin on, että PP-tilille siirretään itse rahaa omalta pankkitililtä.

    Coastal Scentsin postikulut todellakin ovat vähän liian hintavia, ihan kiva, että löytyy edullisempiakin vaihtoehtoja.

    Mukavaa päivää myös sinulle. :)

    VastaaPoista
  12. Terve,
    Neuvoisitko mua Macin huulikiiltojen ja -punien kestävyydestä ja koostumuksista? Eli mikä kestävin,ei prolong gloss t.matte,ja minkälainen tulos?
    Mitkä värit ovat suosikkejasi,mielum.LME,koska niitä löytyy netistä.Jonkinlainen burnt red väri kiinnostaisi.Harmittaa kun meni ohi se Cyndi Lauper väri.Nudekin olisi kiwa,mut ei siis ihan vaalea.
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  13. Huulikiilloista kestävimpiä ovat varmaan Dazzleglassit, huulipunista en tiedä. Itselläni on vain yksi Frost (Fabby) ja kolme Dazzle Lipstickiä. Mattapunat varmaan ovat muita kestävämpiä, ainakin yleensä.

    Eivätkös ne Gaga ja Cindy lähteneet juuri toiselle kierrokselle, kun punien yhteyteen julkaistiin huulikiillot? Minä ainakin sain sen käsityksen, että niitä huulipuniakin myytäisiin vielä. Nudepunista Creme de Nudea on kehuttu blogeissa ja Youtubessa, mutta se on kyllä aika vaalea.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>