tiistai 18. tammikuuta 2011

Love, Peace and Lipgloss

Olen löytänyt taas uuden youtube-suosikin. Love, Peace and Lipgloss -kanavan Gina on hurmaavan sympaattinen ja ihan hillittömän kaunis texasilaistunut kalifornialainen, jolla on upeat hiukset ja suloisia lapsia (+ söpö kissa!). Ginan videot ovat valloittavan hassuja, mutta myös mielenkiintoisia. Kanavan pääpaino on kosmetiikka-aiheisessa jutustelussa, mutta väliin mahtuu pätkiä perhe-elämästä ja päivän asuista, jotka muuten ovat erittäin piristäviä poikkeuksia yleensä niin homogeenisessa vaate-esittelyiden massassa.

Kaikkein eniten pidän nimenomaan naisen vahvasta omasta tyylistä, joka jatkuu tinkimättömästi kautta linjan, olkoonkin omaan makuuni hieman rönsyilevää. Myös meikit ovat poikkeuksetta voimakkaita, sillä omien sanojensa mukaan Gina ei ole "a fan of the natural look". Meikkaaminen ja kosmetiikkaostokset ovat hauskanpitoa varten, ja tälläytyminen kuuluu täten myös kotiäidin arkeen.

Useimpien tuotostensa upottamisen rouva videoitsija on mennyt estämään, mutta uusimman sain vielä liitettyä tähän. Muut löydät klikkaamalla itsesi kanavalle tämän tekstin toisesta lauseesta. :) Hyväntuulista ja itseironista tarinointia talvipäivien piristykseksi, var så goda!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

b:section-contents id='footer-2-2'/>