keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Tales to Be Told

Parempi myöhään, vai miten se nyt oli? Marraskuun lopulla Helsingissä pyörähtäessäni kävin tietysti myös MACin tiskillä, mutta parhaat ostokseni olin tilannut bubblelta jo etukäteen, etten vain jäisi ilman. Kuun puolen välin tienoilla lanseerattu A Tartan Tale -joulukokoelma (tai no, holiday collection) piti sisällään kaikkea ruudullista ihanaa - tuttuun tapaan myös kivoja pieniä settejä.Omassa etukäteistilauksessani oli yksi peltipurkki ja yksi pussukka, toisin sanoen Sassy Pink Lassies -minihuulikiiltoviisikko ja Vain & Glorious Lip Bag.Huulikiillot vasemmalta oikealle:
  • Frozen Dream (viileä, violettiin taittava pinkki vaaleanpunaisella ja valkoisella kimalteella)
  • Fab Fun (läpikuultava vaaleanpunainen hopeanhohtoisella kimalteella)
  • Electro Lush(mustikkamaidon värinen kiilto pienenpienellä vaalealla shimmerillä)
  • Sassy Lassy (siniseen taittava, kirkas fuksia hennolla vaaleanpunaisella kimalteella)
  • The Wee Coquette (lähes valkoinen, pientä kimallushippua)
Kahta vasemmanpuoleista oli kuvanottohetkellä jo käytetty useamman kerran, eivät olleet ostaessa noin vajaita. :)Kaikki kiillot ovat kauniita ja käyttökelpoisia, jopa tuo viimeinen maitomainen tapaus, jonka luulin aluksi olevan täysin sopimaton itselleni. Rohkenin vihdoin kokeilla sitä eilen, ja ryökäle osoittautuikin ihan mahtavaksi! Levittyy ohuesti ja vaalentaa omia tummia huuliani juuri oikein, ei peitepuikkomaisella tavalla. Vain & Glorious -pussukka piti sisällään Mellow Mood -huulipunan (puolipeittävä roosa hennolla kullanvärisellä hohteella, lustre), Baby Sparks Dazzleglassin (vaaleanpunainen viileällä kimalteella) ja In Synch -huultenrajauskynän (korallinen pinkki, minikoko). Pidän erityisesti huulipunan hylsystä, joka tavallisuudesta poikkeavasti on sisäpuolelta juhlavasti kullanvärinen.Huulipuna sopii todennäköisesti aika monelle vaaleaihoiselle, se ei ole sävyltään varsinaisesti kylmä eikä lämmin. Sävy on aika lähellä omien huulieni luonnollista väriä, selkeä "my lips but better" -puna siis. :) Dazzleglass-kiilto on melko viileä ja rajauskynä puolestaan huomattavan lämpimän sävyinen. Tykkään edelleen dazzleglassien tahmeasta ja superkimaltavasta koostumuksesta, ja tällaisessa useamman tuotteen pussissa rahallekin saa enemmän vastinetta kuin normaalisti. Suuresta pakkauksesta huolimatta DG:ssa on nimittäin vähemmän tavaraa kuin noissa yllä kuvatuissa minikiilloissa (olen jauhanut tästä aiemminkin).Itse kävin hakemassa MACin ständiltä mukaani vielä kaksi Pearlglide-eyelineria, joita tämän kokoelman mukana oli jälleen tullut myyntiin. Promokuvan kaappasin julkeasti netistä (Googlen kuvahaulla), en muistanut kuvata omiani valoisaan aikaan. :( Suosittelen tsekkaamaan myös Temptalian swatchit, niistä saa kynistä paremman kuvan.

Omaan meikkipussiini päätyneet musta Black Swan ja tummansininen Petrol Blue ovat molemmat superkauniita, levittyvät pehmeästi eivätkä lähde iholta hankaamallakaan. Ainoa huono puoli näissä on vähän liiallinen pehmeys. Jos kyniä ei säilytä jääkaapissa, teroittaessa ja myös kyniä käyttäessä kannattaa olla varovainen, ettei terä murru. Harmittaa vähän, että jätin upean vihreän Undercurrentin ja kultahippuisen Blacklinen kauppaan. Toivottavasti niihin törmää vielä joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

b:section-contents id='footer-2-2'/>