perjantai 13. tammikuuta 2012

Juhlapaletti testissä II

Toissapäiväisen postauksen jatkoksi lisää meikkejä Urban Decayn 15th Anniversary -paletilla. Näihin valitsin paletin neutraalimpia sävyjä, jotka ovat nekin mielestäni todella kauniita. Tarkempaa esittelyä paletista ja sen luomiväreistä täällä.
Ensimmäisessä meikissä käytin vaaleaa, hopeaista taupea sekä satiinista tummanharmaata. Liikkuvalla luomella ja silmän sisänurkassa upeasti hohtava Midnight 15, ulkonurkassa ja luomivaossa tumma mutta hillitty Ace. Mielestäni tässä meikissä on jotenkin erityisen sivistynyt fiilis, ei ihan tavanomaista tällä tontilla. ;)Toinen variaatio on peruskauraa, mutta syystä. Ruskean ja kullan sävyt ovat suosikkejani, koska ne ovat sekä helppoja että näyttäviä ja korostavat silmieni väriä kauniisti. Silmän sisänurkassa on vaalea, kullanhohtoinen kermanvärinen Vanilla, liikkuvalla luomella kullanruskea Chase, ulkonurkassa ja luomivaossa syvä suklaanruskea M.I.A. Halusin pitää sisäluomen vaaleana (IsaDoran Inliner Kajal, sävy Blonde), se tekee meikistä raikkaamman. Tummalla sisärajauksella lopputulos olisi dramaattisempi ja juhlavampi, tällaisenaan meikki sopii mielestäni hyvin myös arkeen.
Kolmannessa vaihtoehdossa jatketaan suklaisella linjalla, mutta astetta näyttävämmin. Sisänurkassa edelleen vanha tuttu Vanilla, liikkuvalla luomella superglitterinen ruskeahko taupe Midnight Rodeo, ulkonurkassa ja luomivaossa samainen M.I.A. kuin edellisessäkin meikissä. Käytännössä siis vain yksi sävy vaihtui, mutta lopputulos on aivan erinäköinen (huomaa myös rajauksen vaikutus). Midnight Rodeo on niitä Urban Decayn sävyjä, joista saa helposti glitteriä poskilleen. Make Up Storen tahmean High Tech Lighterin (pohjustajana) kanssa se käyttäytyi kuitenkin mitä mallikkaimmin ja kimallus pysyi siellä missä pitikin.

Löytyikö näistä meikeistä suosikkeja?

* * *

Another set of eye makeup looks done with Urban Decay's 15th Anniversary palette, this time in more neutral shades.

13 kommenttia:

 1. Ooooo, edelleen upeita meikkejä eikä mun himoni tuota palettia kohtaan ainakaan vähentynyt! :-) (Mitähän tämä Blogger muuten taas kiukuttelee, en jostain syystä päässyt eilen enkä tänään katsomaan edellisen postauksen kommentteja, vaan sivu kivasti jumitti, jos meni itsensä kommentteihin klikkaamaan. :-/)

  VastaaPoista
 2. No wow mitä kuvia. Mä en tosiaan ihastunut siihen Urban Decayn Naked-palettiin, ne eivät vaan jotenkin toimi mun luomilla. >:( Ovat jotenkin liian "kuivia". Höh.

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen on jälleen suosikki. Upea. :) Hitto, pitääköhän itselle hankkia tuo paletti kans, kun Nakedista (ykkösestä tai kakkosesta) ei vaan saa väännettyä mun juttua millään.

  VastaaPoista
 4. Sara, tutkimattomat ovat Bloggerin tiet. Ihmeellistä temppuilua. :/ Mutta niin, netin selailun tunnetusti aiheuttaa kaikenlaisia himotuksia, no can do. :D

  Kissaämmä!, ai, minun mielestäni ne taas ovat kaikkea muuta kuin kuivia. Pehmeitä ja mukavia. Mutta makunsa tietysti kullakin. :)

  Milla, tämä voisi olla tosiaan enemmän sinun vaihtoehtosi, paletissa on paljon myös niitä "mielenkiintoisempia" värivaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 5. Kovasti toivoisin etenkin tästä kuvaa, jossa silmä on kiinni. Olisi jotenkin vielä helpompi hahmottaa värien käyttöä. :)

  t. ei-niin-taitava meikkaaja joka opettelee...

  VastaaPoista
 6. Kaikissa kolmessa meikissä on käytetty periaatteessa samanlaista systeemiä: silmän sisänurkassa on vaaleaa korostusväriä tuomassa valoa, n. 2/3 liikkuvalla luomella on toinen, keskitumma sävy joiden lisäksi silmän ulkonurkassa, alaluomella ja luomivaossa on kolmatta sävyä, joka on kaikkein tummin.

  Jos haluat nähdä vaihe vaiheelta -ohjeistuksia erilaisiin silmämeikkeihin, klikkaa tutorialit-välilehteä sivun yläreunasta. :)

  VastaaPoista
 7. Kaikki on tosi nättejä, mutta paras on tuo viimeinen :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos, itse tykkään eniten ehkä tuosta keskimmäisestä, varmaankin siksi kun se on tuttu ja turvallinen. :)

  VastaaPoista
 9. Eiiiiih, yritin etsiä tuota palettia, josko sen vielä jostain olisin saanut, mutta no way! Mielettömissä hinnoissa eBayssakin, VOI ITKU :(((((

  VastaaPoista
 10. Luulen, että tämä saattaa vielä olla tulossa nettikauppoihin, tosin en tiedä kuinka rajoitettu erä palettia tehtiin. Sephoran valikoimissa kuulemma ainakin on edelleen, eli jos joku kaverisi on reissun päällä, kannattaa pyytää tuliaisiksi.

  P.S. Kävin kurkkaamassa blogiasi, sillä on erittäin hyvin valittu nimi. :) Arvostan.

  VastaaPoista
 11. Ääk, täytyy pitää silmät ja korvat auki kaikkiin suuntiin, toi olisi ihan pakkohankita!

  ja kiitos paljon, kiva kuulla! :)

  VastaaPoista
 12. Voi maharotoon, oletpas taitava (ja kaunissilmäinen)! Harvinaisen hienoja varjostuksia.

  VastaaPoista
 13. Kiitos! Nämä luomivärit ovat myös harvinaisen laadukkaita ja helppoja hävyttää, varjostukset syntyvät kuin itsestään. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>