sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uudistuksia

Täällä ollaan taas! Uusi vuosi on perinteisesti uudistusten aikaa, tällä kertaa myös Lazy Dynamitessa. Pidin blogia suljettuna viikon verran, jotta sain remontoida ja rymsteerata rauhassa, mutta nyt ovet ovat taas auki. Ulkoasu on muuttunut, mutta toivottavasti ei kuitenkaan liian vieraan oloinen. En halunnut juurikaan uusia härpäkkeitä tai gadgeteja, mutta blogin ilme kaipasi selkeyttämistä, kevennystä, levennystä ja ennen kaikkea bannerikuva piti laittaa vaihtoon. Entisessä ei sinänsä ollut mitään pielessä, mutta kuva ei ollut omani. En tykkää toisten ottamien valokuven luvattomasta käytöstä, mutta silti harrastin sitä itse monta vuotta. Pyrin alkuvuodesta tarkistamaan myös netistä blogiin lainattujen kuvien lähteet, jotta noudattaisin omia periaatteitani silläkin saralla. :)

Käytännön muutoksista merkittävimpiä on tekstikentän leveneminen, minkä ansiosta kuvatkin ovat nyt entistä suurempia. Lisäksi sivun ylälaitaan, bannerin alle on ilmestynyt muutama uusi välilehti, joiden avulla blogin sisältöä voi selata helpommin. Sivupalkkia siistin myös hieman.

Uusi ilme on peräisin graafikko Aino Niemisen päästä ja käsistä. Olen seurannut visuaalisesti vaativan Ainon blogia jo pitkään, pidän hänen töistään ja tyylistään todella paljon. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen, se on parempi kuin osasin ajatellakaan. :)

Ulkoisten uudistusten ohella olen vienyt blogini (ja itseni) ryminällä sosiaaliseen mediaan. Sivupalkista löytyy linkki sekä blogin Facebook-sivuille että Twitter-tililleni. Facebookissa haluan blogipostausten lisäksi jakaa niitä pieniä juttuja, joita aina silloin tällöin tupsahtaa mieleen, mutta joista ei välttämättä ole ainesta kokonaiseksi blogitekstiksi. Lisäksi naamakirjassa on kattavat galleriat meikkejä ja swatcheja. Facebookia päivitän ensisijaisesti suomeksi, mutta twiitit kirjoitan englanniksi. Twitterissä jutut tulevat todennäköisesti sivuamaan muitakin kuin blogiin liittyviä aiheita.

Lisäilen meikkejäni edelleen myös Makeup Been puolelle, vaikka en sitä blogissa erikseen mainostakaan. Sisältö on suurinpiirtein samaa kuin blogin meikkikuvissa, puitteet vain erilaiset.

Uusi vuosi, uusi kuosi, uudet kujeet ja sitä rataa. :) Nyt innolla kohti uusia seikkailuja, toivottavasti sinäkin pysyt mukana!

* * *

The beginning of a new year brings changes and resolutions. In addition to the blog layout (by ainoa.fi) being new and fresh, Lazy Dynamite has also ventured out into social media. The Facebook page will mainly be updated in Finnish (although there might be something in English as well) but my tweets will all be in English. Welcome!

14 kommenttia:

 1. oikein kivan näköinen uusi ilme :)

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköiset uudet sivut! Kauniin simppelit, tykkään kun on valkoinen pohja ja "rauhalliset" sävyt noissa kaikissa otsikoissa sivupalkissa (tunnisteet, vinkkejä ym).

  VastaaPoista
 3. Banneri on kovin Monty Phyton-henkinen, tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Ruu & Vasilisa, kiva kuulla että tykkäätte, kiitos!

  Martina, kiitti! Ulkoasun selkeys on minulle tärkeää, en itse viihdy kovin hyvin blogeissa, joissa on liikaa keskittymistä haittaavaa pientä tilpehööriä. Värimaailma on pitkälti Ainon ideoimaa, minustakin hyvin onnistunut. :)

  Eve, ehkä siinä on jotain MP-henkistä, nyt kun tarkemmin katsoo. Mikä ei tietenkään ole yhtään huono asia, Pythonit ovat ihania!

  VastaaPoista
 5. Minäkin tykkään värimaailmasta, kaunis, ihania nuo "tahrat"!

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa takaisin ja ihanaa uutta vuotta!

  Oikein kivalta näyttää täällä, utuista ja satumaista, mutta kuitenkin meikkiblogiin sopivaa värikästä ja selkeää. Vau, ihanaa! :)

  VastaaPoista
 7. hellin, kiitos, mukava kuulla. :)

  Pumpulipupu, hyvää uutta vuotta myös sinulle! Ja kiitos kivasta palautteesta. :)

  VastaaPoista
 8. Vau, tosi hieno ulkoasu - vanhempaa versiota en ole nähnytkään kun nyt tänne ekaa kertaa eksyin. Ja vau millaisia silmämeikkejä olet taiteillut! Ihan suu auki niitä ihmettelin monen monen sivun verran :D Itse olen maailman huonoin meikkaaja, voi kunpa itekin joskus edes jonkun perussilmämeikin osaisin tehdä...

  VastaaPoista
 9. Kiitos, miia! Aiempi ulkoasu oli yhden suosikkituoksuni inspiroima, kirjoitin molemmista aivan blogini alkuaikoina täällä: http://lazydynamitee.blogspot.com/2009/07/inspiraatiosta.html

  VastaaPoista
 10. Jee, blogi on taas auki! Ja hyvältä näyttää. :)

  p.s. Lisäsin sut Twitteriin.

  VastaaPoista
 11. Jee, kiitos! Minäkin lisäsin sinut. :)

  VastaaPoista
 12. Oikein tyylikkäät ja hienot uudet sivut! Ja kiva, että avautui taas! Nuo sun silmämeikkikuvat on aivan mielettömiä!

  VastaaPoista
 13. Kiitoksia! Sinunkin blogisi vaikuttaa kivalta, jään seuraamaan. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>