perjantai 27. tammikuuta 2012

Kauan kaivatut

Katselin ja kuuntelin vuolaita kehuja näistä Wet n Wildin kahdeksan luomivärin paleteista koko viime syksyn ajan, minkä jälkeen oli käytännössä mahdotonta olla pistäytymättä Seppälässä, kun joulun aikaan käväisin Suomessa. Ostin molemmat tarjolla olleet: neutraalimpien sävyjen Comfort Zonen sekä kauniista violeteista koostuvan Petal Pusherin. Yhden paletin hinta taisi olla suurin piirtein kahdeksan euroa (±1), ei siis ollenkaan paha.
Olin kuullut Comfort Zonen olevan näistä kahdesta tasalaatuisempi ja sen sävyt myös miellyttivät silmääni enemmän. Tiesin kuitenkin, että Petal Pusherin jättäminen hyllyyn olisi harmittanut jälkeen päin, kaunis paletti kun on sekin. Comfort Zonessa (vasemmalla) on viehättäviä ja käyttökelpoisia ruskeita, yksi erittäin kaunis vihreä, kullanhohtoinen musta ja muun muassa MACin Club ja Urban Decayn Lounge -sävyjä kovasti muistuttava erikoinen, punertavan ruskea/turkoosi duochrome. Petal Pusherissa on vaaleanpunaisia, violetteja sekä kaksi kaunista, mustapohjaista, turkoosina ja pinkkinä kimaltavaa sävyä.Comfort Zonen laatu todella on hieman tasaisempi ( = parempi), ainoastaan mustapohjaiset sävyt ovat hieman muita värejä kovempia ja vaikeampia levittää. Muut ovat kermaisen pehmeitä - ehkä vähän liiankin - ja erittäin pigmenttisiä. Yllä kuvassa sävyt swatchattuina, ylärivissä paletin vasen puoli, alarivissä oikeanpuoleiset sävyt.

Ylärivissä vasemmalta oikealle: vaniljan värinen, helmiäishohtoinen korostussävy, vaalea, hohtava kuparinruskea, hieman himmeämpikiiltoinen keskiruskea sekä mustapohjainen, tumman punaruskea sävy.

Alarivissä: vaalea, helmenharmaa, kultaisena hohtava taupe (paletin yllättäjiä, ihan valtavan kaunis!), niin ikään helmiäishohtoinen vaalea sammaleenvihreä, kullanhohtoinen, vihreään taittava musta ja paletin erikoisuus, turkoosina hohtava punaruskea, pohjaväriltään lähes viininpunainen sävy.Petal Pusherin sävyistä useammat olivat kovempia ja hieman vaikeampia työstää. Lisäksi ylärivin ensimmäinen korostussävy on vähän jauhoinen. Pehmeämpiä puolestaan olivat paletin tummat violetit sekä superhohtava vaaleanpunainen. Koko ajan tätä palettia katsellessani minulla on tunne, että värit ovat menneet vähän väärään järjestykseen. Turkoosina hohtava musta nimittäin sopisi paremmin definer-sävyksi paletin vasempaan laitaan, josta puolestaan voisi napata jonkun sävyn paletin oikealle reunalle. Kukaan ei onneksi kiellä käyttämästä sävyjä ristiin rastiin ja juuri niin kuin itse haluaa. :D

Ylärivissä: valkoinen vaaleanpunaisella duochromella, vaalea, lähes mattapintainen kanervan sävy, kauniisti hohtava, satiininen punertava violetti sekä hohtava, sinertävämpi violetti hopeisella glitterillä.

Alarivissä: hyvin vaalea ja erittäin hohtava vaaleanpunainen, savuinen kanerva punaruskealla hohteella sekä kaksi mustapohjaista tummaa sävyä. Toisessa punertavaa kimalletta, toisessa hopeista ja turkoosia.

Näitä olen ehtinyt jo kokeilemaankin, testimeikkejä on luvassa parissa seuraavassa postauksessa. Onko sinulla jompi kumpi näistä paleteista? Mitä pidät? Mielestäni Wet n Wildin luomivärit ovat ehdottomasti laadukkaimpia mitä markettipuolelta saa. Jos siis kaipaat täydennystä kokoelmaasi tai muuten vain käyttökelpoisiä sävyjä edullisesti, suosittelen!

* * *

I finally got my hands on these Wet n Wild palettes that people have been raving about all last year. They certainly live up to the hype, especially Comfort Zone, which has a selection of very beautiful yet really wearable colours. And you just can't beat the price tag!

16 kommenttia:

 1. Petal Pusher löytyy minultakin, mutta ehdoton wettis parhauspaletti on kyllä Lust, sitä tulee käytettyä paljon enemmän kun tuota toista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole juuri kokemuksia muista W'n'W:n paleteista tai luomiväreistä, mutta haluaisin kyllä kokeilla tilaisuuden tullen.

   Poista
 2. Mullakin on tuo ruskea-vihreä, jonka tosiaan blogikehujen perusteella lopulta menin ostamaan. Sanoisin, että "ihan ok", mutta väriä tulee ehkä turhankin tuhdisti mun makuun. Olen nyt viime aikoina käyttänyt oikeastaan vain lähinnä MSCHICin luomivärejä, ne on vaan niin supereita. Voisinkin vielä hommata pari... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että olet kuitenkin löytänyt omat suosikkisi. :) Minä tykkään näistä - mitä enemmän väriä sen parempi.

   Poista
 3. molemmat löytyy ja olen täysin samaa mieltä kanssasi tästä analyysistä! tyytyväinen olen ollut. Paletit ovat mukavan kokoisia ja niistä löytyy hyvin sävyjä, riittää kun ottaa viikonloppureissulle nuo kaksi kaverusta mukaan, niin saa meikkiäkin muunneltua kivasti. pelkään kuitenkin, että kun niitä edullisen hinnan vuoksi kantelen ties missä baarilaukuissakin, että kohta ne ovat murusina laukun pohjalla. Joten täytynee ehkä käydä ostamassa varastoon toinen comfort zone ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos paletit ovat usein käytössä, varakappaleet ovat täysin perusteltuja. :) Varsinkin, kun ovat noin edullisia.

   Poista
 4. Molemmat löytyy, vielä se kolmaskin sininen 8-paletti! :-) Itse pidän eniten violetista ja sinisestä paletista, nuo vihreät eivät oikein sytytä ja ruskeat ovat hiukka tylsiä.. Laatu on kyllä errrittäin hyvä, halpispaleteiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykykosmetiikan laatua ei tosiaan enää voi päätellä hinnasta niin suoraan kuin joskus aikaisemmin. Halpismerkeillä on tosi hyviä tuotteita ja vastaavasti kalliimmilla joskus ihan susia. Sitä sinistä palettia en varmaankaan osta itselleni, niitä sävyjä kun tulee harvemmin käytettyä.

   Poista
 5. Itselläni on juurikin petal pusher ja tykkään kovasti. Alkaa himottamaan yuo toinenkin iso paletti... Pari muuta Wettiksen palettia löytyy myös ja ovat kyllä laadukkaita ja sävyt niin kauniita. Eivatkä ole hinnan kiroissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :) Suosittelen kyllä nappaamaan myös oman Comfort Zonen ennen kuin poistuvat kaupoista.

   Poista
 6. Petal Pusher löytyy ja olen ollut tyytyväinen hinta-laatu-suhteeseen (http://evestemptations.blogspot.com/2011/10/you-can-stand-under-my-umbrella.html.) Ruskeita ja vihreitä sävyjä löytyy jo ennestään sen verran että jätin Comfort Zonen ostamatta, vaikka sitä onkin paljon blogeissa kehutttu. Ei sen puoleen, violettejakin luomivärejä löytyy jo kyllä ennestään ihan liikaa, mutta Petal Pusherissa mielenkiinnon herätti nuo kaksi tumminta sävyä ja punertava sekä sinertävä violetti paletin ala-osassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmissa on tosi kivoja sävyjä, jotkut melko uniikkejakin. Toki omista jemmoistani olisi myös varmasti löytynyt jotain vastaavaa, mutta ei juuri näitä. :)

   Poista
 7. Tällä merkillä on myös ihana vaniljan tuoksuinen aurinkopuuteri :) luulin että ne lopetettiin mutta nyt taas kaupassa näkynyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, W'n'W:n aurinkopuuterit ja poskipunat ovat myös todella hyviä. Ostin viime kesänä aurinkopuuteria varastoon, kun pelkäsin että se olisi ollut kausituote. :)

   Poista
 8. No ei löydy vielä mutta tämän postauksen jälkeen varmaan löytyy. Tuo Comfort Zone näyttäisi ihan täydelliseltä paletilta minun tarpeisiin. Juuri mietin, että pitäisi päästä turhista luomivärinapeista eroon ja muutenkin järjestäytyä taas. Yksittäispakatut kun vievät niin pirusti tilaa kylppärin kaapissa ja tuntuu etten ikinä löydä juuri sitä sävyä jota haluaisin käyttää. Olen siis jonkin aikaa jo harkinnut hankkivani yhden paletin jossa olisi edes pääsääntöiset käyttösävyni samassa paikassa. Tämä alkaa vakavasti lähennellä juuri sitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ole kalliskaan. Osta samalla myös se poskipuna. ;)

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>