maanantai 9. tammikuuta 2012

Yllätyslahja

Sain joulun alla blogini lukijalta yllättävää ja mainiota sähköpostia. Hän oli lukenut Ostoslistaani (sivun ylälaidassa) tarkkaan ja löytänyt sieltä kaksi tuoksua, jotka olivat hänellä itsellään jääneet käyttämättä. Maksoin postikulut ja kas, tuoksut odottivat minua saapuessani joululoman viettoon äitini luokse! Ihana ihminen. :)
Molemmat pullot ovat Yves Rocherilta, odotetuimpana niistä Secrets D'Essences -sarjan Vanille Noire. Pidän vaniljaisista tuoksuista ja tämä on sitä itseään: kolmen erilaisen vaniljan sekoitus, josta seetrin tuoksu tekee syvemmän ja mielenkiintoisemman. Fragrantican tuoksukuvauksen mukaan tässä on myös mandariinia ja mimosaa, mutta itse en erota niitä. Yksinkertaisuus ei ole pahasta, tuoksu on ihana. Kuin hieman kevyempi, naisellisempi ja pehmeämpi versio huumaavasta Bulgari Blackista (jota kehotan tuoksuttelemaan, on nimittäin mahdottoman mielenkiintoinen ja miellyttävä savuisen nahkainen vanilja. Ah.). Poikaystävänkin mielestä "aika vastustamaton". :D
Ode à l'Amour vaikutti sekin täydelliseltä: mustaherukkaa, luumua, santelipuuta ja ambraa (tai "ambraa"). Hedelmäisen itämainen, periaatteessa siis uppoaa minuun kuin veitsi voihin. Silti kesti jonkin aikaa ennen kuin aloin pitää tästä oodista. Alkutuoksu tuntui kummallisen pistävältä ja edelleen suoraan pullosta nuuhkittuna tuoksu etoo minua vähän. Huomasin parin kokeilukerran jälkeen ongelman olevan annostelussa - kevyesti suihkaistuna pistävyys muuttuu iholla huumaavaksi mausteisuudeksi, johon luumu ja mustaherukka sointuvat täydellisen hyvin.

Mahtava joululahja, oikein yllätyin tällaisesta jalomielisyydestä. :) Saitko sinä yllätyslahjoja? Ja kerro toki kokemuksiasi yllä olevista tuoksuista, jos olet kokeillut/käyttänyt niitä.

* * *

I got a surprise Christmas present from a reader of my blog. She had two fragrances that were on my wishlist, didn't need them anymore and wanted to send them to me. What a lovely person. :) Vanille Noire I LOVE, it's like a softer version of the almighty Bulgari Black. It took me some time to get to like Ode á l'Amour, though, it's strangely stingy in the bottle but becomes a delightful blend of spices, plum and blackcurrant on the skin.

5 kommenttia:

 1. Mulla on ollu joskus vuonna yx ja kax tuota Ode à l'Amouria. Tykkäsin siitä todella paljon. Jopa niin paljon, että minulla oli ko. tuoksun vartalovoidetta, joka teki kylmäsävyisen hohdon iholle ja lisäksi minulla oli suihkusaippuakin. :D Voide oli siitä kiva, että yleensä vartalolle tarkoitetut hohtovoiteet ovat kultaisen sävyisiä, eli lämpimiä, kun taas Oden voide oli hopeinen.

  Kivoja ylläri lahjoja sait. :)

  VastaaPoista
 2. Ah, OSTA SE TANGLE TEEZER JO! Ja Beauty Flash Balm on kans tosi hyvä! Katso, löysin sun ostoslistaan! ;)

  VastaaPoista
 3. Löysin sun ostoslistalta vaikka mitä juttuja, jotka ovat omallanikin! :D Erityisesti oon nyt himoinnut noita Makeupgeekin luomivärejä, NYXin Jumbo Lip (ja Eye)- kyniä, Urban Decayn luomareita, Sleekin meikkejä.. Tangle Teezerin ja Sleek Storm-paletin oon tosin ehtinyt jo kotiuttaa :)

  Toivottavasti teet jonkinlaista postausta noista tuotteista kun saat ne ostettua! (:

  VastaaPoista
 4. Minna, minä muistan haaveilleeni tuosta tuoksusta silloin vuonna yksi ja kaksi. Ei ehkä enää nykyään ole ihan yksi yhteen oman tuoksumakuni kanssa, mutta tykkään silti tosi paljon. :)

  Kissaämmä, :D. Säikähdin jo, että mitä se mulle huutaa! Ostetaan, ostetaan, kunhan on rahaa ja saan aikaiseksi. :)

  Senja, siellä on tosiaan vaikka mitä. Lista päivittyy sitä mukaa kun tulee uusia mielenkiintoisia tuotteita tai saan hankittua jotain haluamaani. Yleensä kaikesta (kivasta) tulee aina juttua blogiinkin. :)

  VastaaPoista
 5. Haha! :D Joskus on syytä vähän Caps Lockeilla. :D

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>