torstai 19. tammikuuta 2012

Maanläheistä

Vielä pari neutraalimman sävyistä Fyrinnae-meikkiä. Vaikka merkki on erityisen tunnettu värikkäistä - ja voimakkaan värisistä - luomiväreistään, myös luonnollisemmat sävyt ovat superkauniita.
Ensimmäinen meikeistä on tehty kultabeigellä Book of the Deadilla ja hienostuneella harmaanruskealla Snow Leopardilla. Sisäluomen rajauksena on IsaDoran vaalea Inliner Kajal sävyssä Blonde. Snow Leopard on muuten jo pitkään ollut suosituimpia hakusanoja, joilla blogiini päädytään, vaikka kirjoitin luomiväristä ensimmäisen kerran vasta joulukuun alussa. Taupe-sävyt ovat nykyään ilmeisen pop. Minäkin pidän niistä silmämeikeissä, sietäisi vain käyttää useammin.
Toisessa meikissä käytin henkeäsalpaavaa Newcastlea, joka on valtavan upea ja kimalteleva tumma, antiikkisen kullan sävy. Todella, todella kaunis. Ulkonurkassa ja luomivaossa on lämmin tummanruskea Sake & Sashimi, jossa on jännittävää, pientä vaaleansinistä glitteriä. Sisänurkan korostussävynä on siihen rooliin jo edellisessä postauksessa istutettu valkoinen Marshmallow Puffs.

* * *

Two more eye makeup looks with my latest Fyrinnae purchases, this time more neutral toned. I especially love Newcastle, a super beautiful and glimmering old gold shade used in the latter, more dramatic eye.

2 kommenttia:

  1. Sää saat neutraaleistakin sävyistä tosi kiinnostavia, upeita. Mulla ne näyttää yleensä vaan tylsiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo sävyt ovat tosin jo yksinäänkin niin kauniita, että niillä on oikeastaan mahdotonta saada meikistä tylsää. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>