keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Parasta peittoa

Tässäpä tuote, joka poltteli ostoslistallani pitkään ennen kuin sain sen metsästettyä käsiini. Innostuin Maybellinen uudesta peiteaineesta alun perin lokakuussa katsottuani Tiffanyn videon ja kuunneltuani vakuuttavat kehut. Ruotsista en ole kuitenkaan tätä löytänyt, täällä myynnissä on vain saman sarjan meikkivoide. Tiesin kuitenkin Suomeen tulleen peiteainettakin, joten tuote oli ensimmäisiä hankintojani joululoman aikana.Olin skeptinen ainoastaan sienimäisen nukkapintaisen levityspään suhteen, joka ei ole se kaikkein hygieenisin vaihtoehto. Hylsyn päätä käännetään vastapäivään kuvassa näkyvien nuolien kohdalta, jolloin peiteainetta tulee "sienen" (anteeksi, Micro-Corrector Applicatorin) läpi. Yritin ensin irrottaa sienipään kokonaan, mutta luovutin toimenpiteen osoittauduttua vaikeaksi ellei jopa mahdottomaksi. Pakkausteksti vakuuttaa levityspään olevan "protected with an anti-microbial system", mitä ikinä se tarkoittaakaan, joten voin ilmeisesti olla rauhassa. ;)Sienen läpi tuleva peiteaine on ohutta, mutta melko peittävää ja levittyy erittäin kauniisti. Lopputulos on luonnollinen eikä peiteaine ainakaan itselläni kasaannu ryppyihin tai ihohuokosiin juuri ollenkaan. Tuote tuntuu iholla silikonisen liukkaalta, mutta asetuttuaan pysyy paikoillaan loistavasti. Silmänalusia kirkastavana se sisältää valoa heijastavaa titaanidioksidia, mikä on hyvä muistaa valokuvissa.

Tähän asti kaikkien aikojen peiteainesuosikkini on ollut Diorin Diorskin Nude Concealer, joka on muuten täydellistä tavaraa, mutta kolmen kympin hinta kirpaisee. Toisaalta, aine on erittäin riittoisaa ja pakkauskoko on verrattain suuri (10 ml). Maybellinen Eraser on sille kuitenkin hyvin varteenotettava kilpailija, ellei jopa parempi! Peittävyys jää hivenen heikommaksi, mutta tuotetta voi kerrostaa. Molemmat tuotteet ovat kosteuttavia ja luonnollisen näköisiä.

Dior saa plussaa pakkauksestaan (tuubi), Maybelline hinta-laatusuhteestaan (13,90 euroa) ja sävystä, joka on minulle juuri täydellinen. Diorskin Nudea olen aikaisemmin ostanut kahdessa sävyssä (001 ja 002), joista olen sekoittanut itselleni sopivan cocktailin. Vaalein sävy on minulle pikkuisen liian vaalea, tummempi taas aivan liian tumma. Maybellinelta myyjä valitsi minulle sävyn Light, joka oli kahdesta tarjolla olleesta keltapohjaisempi ja vähän tummempi. Lakananvalkoisille ihoille vaalein sävy (Fair) sopii todennäköisesti paremmin kuin hyvin, se oli hieman punaiseen taittava ja erittäin vaalea.

Maybellinen The Eraser on ehdottomasti parhaimpia kokeilemiani peiteaineita ja voin suositella sitä mitä lämpimimmin kenelle tahansa. Nappiostos!

* * *

My new favourite concealer. Maybelline's 'The Eraser' is pure perfection, the only downside I can think of is the relatively unhygienic packaging. Otherwise, it's great. It glides on beautifully, blends seamlessly with your skin, stays on, looks natural and is reasonably priced.

11 kommenttia:

 1. Tämä on mietittyttänyt aikaisemmin jo, mutta nyt alkoi tosissaan kiinnostamaan (jos kerta toimii!). Hieman kyllä epäilyttää tuo "sieni" pää.. :)

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin epäilyttää, mutta tuote toimii niin hyvin, että olen yrittänyt unohtaa epäilykseni. :)

   Poista
 2. Kiva kuulla tästä positiivista. Oon tosiaan katellut, mutta vähän skeptisenä. Saatan siis joskus ostaakin testiin. Tosin mulla tahtoo olla aina ongelmana mun kamalan vaalea iho, jolloin aina ostan liian tummia puutereita/meikkipohjia/peitevärejä :/ Mutta Maybellinellä taitaa olla vaaleampiakin sävyjä kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainakin näissä peiteaineissa se vaaleampi sävy vaikutti tosi vaalealta. Kannattaa käydä kokeilemassa.

   Poista
 3. Hei! Onko kokemusta muista toimivista peiteaineista? Mulla on niiiiin tummat silmänaluset, ettei esim tuo Diorin nude riittänyt alkuunkaan peittämään...Grimasin/Blascon voiteet taas ikävästi 'paakkuuntuu' kuivalle iholle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Dior ei riitä sinulle, tuskin riittää tämäkään. :( Valitettavasti ne tehokkaammin peittävät tahtovat olla niitä voidemaisia ja paakkuuntuvia, en ainakaan itse osaa sanoa mitään parempaa, kosteuttavaa vaihtoehtoa.

   Poista
  2. Näin mä vähän pelkäsinkin...Kiitos vastauksesta!!!

   Poista
 4. Kiitti vinkistä, kävin ostamassa tämän pari päivää sitten ja toimii tosi hyvin. Olen aiemmin käyttänyt Benefitin Boi-ingia yleispeitevoiteena mutta se on viime aikoina alkanut korostaa silmänalusryppyjä ikävästi, olisikohan iän (35+) mukanaan tuomaa haittaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, kyllä se varmasti johtuu peiteaineesta. ;D Tässä on minusta mukavan kevyt koostumus, ei tarvitse niin huolehtia rypyistäkään. :)

   Poista
 5. Kuulostaa hyvältä! Rakastan Diorin Nudea ja sen sävy 001 on juuri nappi mun talvi-iholle. Joten tuo light voisi olla hyvä kesäksi, kun en tiedä raaskinko ostaa tummempaa Nudea sekotuksia varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti hyvä, luulen että tämä sävy menee myös minulle paremmin kesällä. Diorin 001 kun on yksi yhteen omankin talvi-ihoni kanssa.

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>