tiistai 14. helmikuuta 2012

Blushing Valentine

Hyvää ystävänpäivää! Mustaa Kajalia -blogissa järjestettiin tänäkin vuonna ystävänpäiväaiheinen kisa, johon osallistuin tällä meikillä. Älynväläyksenä ovat teipin kanssa poskeen askarrellut sydämet, muun meikin halusin pitää yksinkertaisena ja klassisena. Olen myös tällä hetkellä vähän kyllästynyt vaaleanpunaiseen, vaikka siitä yleensä kovasti pidänkin, minkä vuoksi valitsin teemavärikseni raikkaan kirkkaanpunaisen. Pari vuotta sitten otteeni kilpailumeikissä oli asteen kajahtaneempi, niitä kuvia (olivat muuten ensimmäiset blogissa nähdyt kasvokuvat :)) voi halutessaan katsella täällä.
Tykkäsin itse lopputuloksesta kovasti. Leikkasin tavallisesta, kirkkaasta teipistä kolme erikokoista sydäntä, jotka liimasin kasvoilleni ennen poskipunan levittämistä. Halusin punasta intensiivisen, joten sudin poskilleni reippaalla kädellä sekä NARSin Exhibit A -poskipunaa että Pure Luxen metallinhohtoista punaista OMG!-luomiväriä. Lopuksi nypin teippisydämet varovasti pois pinsettejä apuna käyttäen. Poskipunan kaveriksi, ja ystävänpäivään noin muutenkin, sopivat punaiset huulet. Huulipunana on lempparini, MACin Ruby Woo.Silmämeikkiin valitsin hillityn sävyisiä mattaluomivärejä Inglotilta (351, liikkuvalla luomella) ja Urban Decaylta (Buck, luomivaossa). Siipirajauksen väsäsin L'Oréalin nestemäisellä Super Linerilla, irtoripsitupsut ovat Ardellilta (Flare Short). Sisäluomella katsetta kirkastamassa on IsaDoran vanha tuttu Inliner Kajal sävyssä Blonde.

Perustin vuosi sitten ystäväkirjan, joka löytyy sekä tämän linkin takaa että blogin sivupalkista. Edellisen ystävänpäivän jälkeen "kirjaan" ei ole juuri tullut uusia merkintöjä, mutta lukisin niitä kovin mielelläni. Jos haluat ilahduttaa, käy jättämässä puumerkkisi. :) Omat vastaukseni näyttävät olevan edelleen ihan valideja, ikää ja asuinpaikkaa lukuun ottamatta.

P.S. Ystävänpäivän kunniaksi ovensa on avannut myös uusi suomalainen kosmetiikan nettikauppa Candyshop, joka näyttää varsin herkulliselta. Ulkoasun on luonut sama graafikko, jonka kätevistä käsistä myös oman blogini nykyinen ilme on peräisin, joten ei ihmekään. :D

* * *
Paul McCartney - My Valentine


* * *

Very Happy Valentine's Day! This is a look I did for a Valentine's themed competition at Black Kohl. I'm getting slightly tired of pink, so I went for red instead. I wanted to keep the look fairly simple, the focus being on the red lips (MAC Ruby Woo) and the cheeks (NARS Exhibit A, I love it). The hearts were cut out of tape before I put on the blush.

22 kommenttia:

  1. Kävin täyttelemässä ystäväkirjan :) Ja saatan jopa kopioida moisen omaan blogiini! Huh tätä röyhkeyttä.

    Todella ihana meikki :> Minunkin piti osallistua ko. kisaan, mutta aikapulan ja ihottuman takia en sitten voinutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että kävit! Niitä vastauksia on aina mukava lueskella. :) Idea on vapaasti kopioitavissa (en voi itsekään väittää sitä kovin omaperäiseksi :D).

      Poista
  2. Haha, todella hauska idea nuo sydämet! :) Ja kivan pirteä muutenkin tuo punainen juuri sen ainaisen pinkin tilalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pinkki on alkanut vaikuttaa jotenkin tunkkaiselta, käytin sitä pari vuotta sitten niin paljon. Vähän kun pitää taukoa, niin kohta näyttää varmasti taas uudelta. :)

      Poista
  3. Ihana meikki, jota minusta voisi ihan hyvin vaikka käyttää tällee ystävänpäivänä jos menee esim. ulos syömään tmv. ystävien tai rakkaan kanssa. :)

    Hyvää ystävänpäivää Nekku! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä voisikin. Minulla ei tosin ole täksi ystävänpäiväksi niin suuria suunnitelmia, mutta ehkä vaikka ensi vuonna. :)

      Hyvää ystävänpäivää myös sinulle, Minna!

      Poista
  4. Hieno meikki. Pidän poskista varsinkin. :) Hyvää Ystävänpäivää ihanalle Nekkuselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Milla! Hyvää ystävänpäivää sinullekin!

      Poista
  5. Muhevaa ystävänpäivää ^^! Ihana meikki, tosi siististi tehty. Toi punainen näyttää niin raikkaalta!
    Kävin kirjottamassa juttuloita sun ystäväkirjaankin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos juttuloista ja myöhästyneesti hyvää ystävänpäivää myös sinulle. :)

      Poista
  6. Ihanan söpö kokonaisuus ja minustakin ihan ulkoilutuskelpoinen! Ainakin näin ystävänpivänä! Ihanaa ystävänpäivää Nekku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti sinunkin päiväsi oli ihana, ystävä. :)

      Poista
  7. Tosi hauska idea ja kaunis toteutus. Ihailen mielikuvitustasi tai idearikkauttasi, mistä nämä meikit kumpuavatkaan :)

    -klaudia-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain niitä aina näyttää tulevan. :) Kiitos!

      Poista
  8. Oij,vähän suloinen meikki! Varmasti yritän itsekkin toteuttaa itselleni samanlaisen meikin! :) Olen kyllä varma,etten onnistu niin hyvin kuin sinä! hihi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tarrakuviot ovat aika veikeä idea ja helposti varioitavissa: voi ostaa valmiita tarroja kaupasta tai leikata itse, kuvio voi olla melkein mikä vain. Eyeliner ja huulipuna vaativat vain vakaata kättä ja ehkä hieman harjoitusta, en epäile yhtään etteikö tämä meikki olisi kenen tahansa toteutettavissa. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>