keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Petal Pusher

Vielä toinen postauksellinen Wet n Wild -testimeikkejä, tällä kertaa violetinsävyisellä Petal Pusher -paletilla. En välttämättä ole tähän aivan yhtä ihastunut kuin aikaisemmin kokeilemaani Comfort Zoneen, mutta kauniita värejä paletista toki löytyy useampiakin.
Ensimmäisenä tumma sinivioletti smokey, johon käytin hennosti hohtavaa lämpimän sävyistä violettia (liikkuvalla luomella) sekä turkoosilla kimalteella kuorrutettua mustapohjaista sävyä (luomivaossa ja silmän ulkonurkassa). Silmän sisänurkassa on valkoinen, vaaleanpunaisena hennosti hohtava korostussävy.
Toinen meikki on omaan makuuni ehkä pikkuisen tylsä, mutta kauniin värinen kuitenkin. Sekä silmän sisänurkassa että liikkuvalla luomella on superhohtavaa vaaleanpunaista helmiäissävyä, ulkonurkkaa ja luomivakoa on tummennettu kauniilla, murretun kavervaisella värillä. Plussaa näille punertaville sävyille helppokäyttöisyydestä, silmistä ei tule itkuisen näköisiä. :)
Koska paletissa on kaksi upeaa, tummempaa violettia, tein kaksi violettia savusilmää, jotta molemmat sävyt pääsisivät kunnolla oikeuksiina. Tässä meikissä on sisänurkan valkoista korostussävyä lukuun ottamatta käytetty ainoastaan paletin sinisempää, hopeisilla glitterhippusilla koristettua violettia. Toimii mielestäni tosi nätisti.
Neljäs meikki on eteerisen vaalea. Silmäluomen sisemmällä puoliskolla on aiemmin mainittua vaaleanpunertavaa valkoista ja käytännössä kaikkialla muualla on vaalean kanervaista mattasävyä. Nämä kaksi viimeistä ovat ehkä omia suosikkejani, onko sinulla lempparia?

P.S. Tämän tekstin piti ilmestyä jo eilen, mutta olin onnistunut möhlimään ajastuksen. :(

* * *

And here are four different ways to use Wet n Wild's Petal Pusher palette. See two previous posts for swatches and more W&W makeup looks.

22 kommenttia:

  1. Ensimmäinen ja kolmas on suosikit, tykkään itse käyttää violettia ja tummia sävyjä ja sulle sopii kans tosi hyvin tummemmat meikit :) Pitäs käydä Seppälässä katteleen noita wet'n'wildin luomivärejä ku mulla on vaan yks tosi vanha paletti ja siinä väreissä ei oo pigmenttiä kyllä juuri yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Kannattaa käydä katsomassa, nämä ovat hintaansa nähden tosi hyviä. Muutamaa nappia saa työstää vähän enemmän, mutta suurin osa on erittäin laadukkaita.

      Poista
  2. Kauniitahan nuo kaikki ovat. :) Pakko käyvä kotiuttamassa tuo Petal Pusher itellekin, kun puuttuu meikkikokoelmasta, eikä nää ihanat kuvat lievitä kaipuuta tarpeeksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sinun on käytävä, paletti on tosi kaunis. :)

      Poista
  3. Vau, nää meikit nousi ainakin mun suosikeiksi! Ensimmäinen ja kolmas on ihan mielettömän ihania ja rokkaavia, viimeinen taas tosiaan eteerinen kuten sanoit ja kauniin herkkä. Ja tokassakin meikissä on kauniit värit :) Tämä voisikin olla paletti, jota sietäisi harkita :)

    PS. Miten reissu on mennyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kehotan harkitsemaan erittäin suurella vakavuudella, on ehdottomasti hintansa väärti. :) Reissu on mennyt oikein mukavasti, tosin vapaa-ajaton työnteko on melko rankkaa. :/ Mutta en varmasti olisi turistimatkalla oppinut Intiasta näin paljon. Tänään vietettiin jo viimeisen illan farewell partya, huomenna käännetään nokka kohti Tukholmaa.

      Poista
  4. Muuten, jännä että "Kauan kaivatut" - postauksessa tää Petal Pusher ei näyttänyt ollenkaan houkuttelevalta, mutta kai se on vaan taiteenlajinsa saada siitä näinkin houkuttelevia meikkejä aikaiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja tervetuloa takaisin!

      Kävin tänään ostamassa Petal Pusherin ja hyvä jos en paria ilon kyyneltä tirauttanut Seppälän WNW-tiskillä :D Täähän on ihan mun sävyjä täynnä oleva paletti! Ihan mielettömän kaunis, voi että! Täytyy kokeilla sillä näitä sun tekemiä meikkejä kun vaan ehdin :))

      Poista
    2. Moikka moi! Onpa kiva että osui nappiin. :) Paletissa on tosi kauniit sävyt, saat niillä varmasti aikaan vaikka mitä!

      Poista
  5. Siis aivan ihania meikkejä!! :) Olen sulle niin kateellinen, osaisimpa itsekin! Edellisenkin postauksen meikit oli superhienoja, pitää varmaan vakavasti harkita noiden wettis palettien ostoa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan samoin kuin Martinallekin: harkitse vakavasti ja käy kokeilemassa kaupassa, paletit ovat oikeasti huippukivoja. Ja pois turha kateus, kyllä sinulla pysyy sivellin kädessä, olen nähnyt. ;)

      Poista
  6. Oooh, onneksi mulle on tulossa kummatkin paletit! Ovat aivan upeita :) Varsinkin violetin sävyt sopivat mulle todella hyvin, mutta Comfort Zonekin piti hommaa, koska sen kaltaisia sävyjä mulla ei lainkaan ole! Myöskin samaa sarjaa oleva sininen paletti tulossa, ei malttais odottaa, että saan haettua ne huomenna postista! Meikkis on todella upeita ja kauniita, aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onnittelen uusista palettihankinnoista, tykkäät niistä varmasti. :)

      Poista
  7. Pitäisköhän niitä Wet'n Wildejä lähteä uudelleen katsomaan. Tuo eka on niiiiiiiiiiiiiiiiin hieno!

    VastaaPoista
  8. Punertavat ja kanervaiset sävyt eivät ole yleensä lemppareita, mutta tuo viimeinen esimerkkisi on vavahduttavan kaunis. Oi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pidin tuosta yhdistelmästä itsekin kovasti. :)

      Poista
  9. Tuo on kyllä taitolaji. Itse saan siniset smokeyt aina näyttämään, kuin olisin turpiini saanut. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on sama ongelma viileämpien sinisen sävyjen kanssa. Lämpimämmät, violettiin taittavat toimivat yleensä ongelmitta. :)

      Poista
  10. Toi vika on super nätti :) ihania meikkejä muutenkin! :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>