lauantai 29. tammikuuta 2011

Art Supplies

Hämmästelin vuodenvaihteen tienoilla postiluukusta tipahtanutta kirjekuorta, jonka sisällöksi oli kirjattu "art supplies". En muistanut tilanneeni taiteilijantarvikkeita enkä ainakaan olisi osannut odottaa niiden saapuvan pienessä kuplamuovikirjekuoressa.No, kuoressa oli kyniä, ja voihan niitä tietynlaiseen taiteiluun käyttää. Nämä Milanin kynät jäivät kaivelemaan, kun omaa tyhmyyttäni/laiskuuttani missasin ne reissussa ollessani. Onneksi niitä löytyi myös Cherry Culturesta. Milani on muutenkin omissa silmissäni vahvasti nousemassa edullisten meikkien kärkikastiin, vaikkei minulla toistaiseksi ole kokemusta kovin monesta tuotteesta. Noin vuosi sitten rakastuin monikäyttöisiin Glimmer Stripes -paletteihin, ja myös nämä kynät valloittivat sydämeni oitis.Liquif Eye -silmämeikkikynissä on viisi eri sävyvaihtoehtoa, joista tilasin kolme (sävyjen nimet mielikuvituksellisesti Silver, Gold ja Brown). Kynät ovat pehmeitä ja liukuvat iholla kevyesti, mutta jälki on silti voimakasta ja pysyy paikoillaan todella hyvin. Väriä ei saa iholta hieromallakaan, poistamiseen tarvitsee ehdottomasti vedenkestävän silmämeikinpoistoaineen. Kynät pärjäävät koostumuksensa puolesta helposti esimerkiksi MACin Pearlglide-kynille, mielestäni ovat jopa vähän parempia. Yhdellä kynällä on hintaa noin neljä euroa, joten ainakin siinä mielessä ero on selvä. :) Kaksi muuta värivaihtoehtoa olivat musta ja todella kauniin värinen turkoosi.Lip Flash -kynät ovat kiiltopunia, jotka ovat käytössä osoittautuneet sekä kestäviksi että hoitaviksi. Ne tuntuvat huulilla kuivahtaneelta, pikkuisen tahmaiselta huulikiillolta ja pitävät huulet pehmeinä pitkään. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että myös sävyt ovat upeita ja intensiivisiä. Kuulin ja luin näistä kehuja muun muassa Coran videolta ja Scrangien blogista, ja liityn nyt itse ylistäjiin ilomielin. Kevyen koostumuksen ansiosta jälleen mahtava tuote huulipunakammoisille! Kuvassa sävyt vasemmalta oikealle: fuksianvärinen Flashy, vaaleanvioletin ja pinkin välimuoto In a Flash, kirkkaanpunainen Hot Flash ja luumunvärinen, sinisellä kimalteella terästetty News Flash. Värivaihtoehtoja oli vielä neljä lisää.Kuvat voisivat oikeastaan puhua puolestaan. Tässä Flashy.In a Flash.Hot Flash.News Flash.

Onko sinulla suosikkeja Milanin valikoimista? Tai jotain mitä haluaisit kokeilla?

* * *

These Milani goodies arrived in my mailbox labeled as "art supplies". Well, they are pencils, after all. Liquif Eye pencils are amazingly soft and pigmented but stay on really well (you'll actually need quite an effective eye makeup remover). Lip Flash pencils feel light but are really moisturising. They also have fabulous staying power and the colours are gorgeous.

11 kommenttia:

  1. Oletko rajannut huulet noissa kuvissa? Itselleni on todella tuskaista yrittää etsiä sopivan sävyisiä huultenrajauskyniä, joten rajaus jää yleensä sikseen ja sipaisen huulipunaa vain sipauksen, sillä tavoin ei kyllä kovin näyttävää jälkeä saa.

    - Elisa

    VastaaPoista
  2. Hei kiva kuulla noita Milaneista! Kun Cherry Culture on semmonen luottokauppa, mutta kun ei kaikista edullisista aina voi tietää, onko ne mistään kotoisin. Amusen luomivärit on hintaansa nähden aivan jees (paletit voi olla n. 2 dollaria), samoin LA Colors ja LA Girl kynsilakkapuolella.

    VastaaPoista
  3. Ääh, nyt mun pakko tehdä tilaus tonne Cherry Cultureen kun menin tonne sivuille. Haluan tuon Flashyn ja In A Flashin.. Lisäksi on ehkä pakko kokeilla jotakin NYXin juttuja kun olen niitä pitkään harkinnut ostavani. Kun vaan osaisi päättää että mitä hankkisi. Cherry Culturessa näyttää muuten olevan tällä hetkellä 20 prosentin alennus kaikkiin tuotteisiin..

    VastaaPoista
  4. Kynsilakkoihin ihastuin selatessani Cherryn sivuja, ja Srangien blogissa taisin ensimmäistä kertaa törmätä Milanin hololakkojen swatcheihin ja rakastuin. :) Tosin unohdin tilata niitä hololakkoja kun innostuin NYXin edullisista huulikiilloista, luomiväreistä ja LA Girlsin lakoista. :D Yksi Milanin hopeinen glitterlakka tosin pääsi ostoskoriin, mutta seuraavassa tilauksessa ne holot sitten. :)

    VastaaPoista
  5. Vau, siellähän oli vaikka mitä! Kiitoksia vinkistä! Ihana tuo Hot Flash -sävy. Ovat siis kestäviä? Tarvitseeko lisätä esim. ruokailun jälkeen?

    VastaaPoista
  6. Sulle löytyisi mun blogista tunnustus :)

    VastaaPoista
  7. Elisa, en ole käyttänyt rajausta, väritin pelkästään noilla kynillä. Niillä saa tosi siistiä jälkeä, kun muistaa vain teroittaa välillä. Teroitus onnistuu tavallisella paksummille kynille tarkoitetulla teroittimella.

    norppa, Milanit ovat tosi hyviä, niitä ovat kehuneet monet muutkin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ensi kerralla, kun teet tilausta.

    MaryJane, onneksi eivät ole kamalan kalliita, niin voi ostaa kerralla useampiakin juttuja. :) Ja alethan on tietysti aina käytettävä hyödyksi...

    Celia, minäkin näin ne Scrangien swatchit. Temptaliassa oli myös kehuttu Milanin lakkoja, täytyy varmaan tilata niitä seuraavalla kerralla.

    Anonyymi, minulla ovat pysyneet tosi hyvin. Ja pysyvyydestään huolimatta tuntuvat huulilla miellyttäviltä. En tosin ole vielä törmännyt sellaiseen huulimeikkiin (tuskin on olemassakaan), jota ei olisi tarvinnut korjailla ruuan jälkeen. Eli kannattaa ainakin vilkaista peiliin. :) Itse meikkaan usein huulet kokonaan uudestaan ruokailtuani.

    Juille, kiitos, käynpä katsomassa. :)

    VastaaPoista
  8. Oooh, Hot Flash näyttää aivan ihanalta!

    VastaaPoista
  9. Nuo ovat kaikki aivan ihania, Flashya ja In a Flashia olen käyttänyt eniten. Tuntuvat uskomattoman mukavilta huulilta. Vähän kuin olisi huulirasvaa, mutta pysyvät paikoillaan tosi hyvin.

    VastaaPoista
  10. Herrajumala. Jos käyttäisin huulillani jotain muutakin kuin huulirasvaa, ostaisin tällaisen Lip Flashin HETI. Tosin mainitsit, että loistava tuote huulipunakammoiselle...hmm...Lähtee harkintaan.

    P.S. Blogisi on mahtava! Kiitos, että eksyit blogiini ja löysin sun blogin! :D Juurikin tällaisia kaipaan lukulistalleni.

    VastaaPoista
  11. Nuo menevät käytännössä huulirasvasta, paitsi eivät tietenkään värinsä puolesta. Kannattaa kokeilla, eivät kuitenkaan ole valtavan kalliita.

    Kiitos kiitoksista ja samanlaiset takaisin. :) Jonkun blogin (tod. näk. Sensaisti) kommenteista ohjauduin blogiisi kurkkimaan, sekin vaikuttaa oikein kivalta.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>