sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Kaksi marjaa

Alan vähitellen päästä sisälle tähän huulipunatouhuun. Lisäksi luulen, että "täydellisen punaisen huulipunan" löytämisen vaikeutta liioitellaan, sillä olen suhteellisen lyhyen ajan sisällä löytänyt kaksi (2) todellista suosikkia, jotka molemmat sujahtavat vaivattomasti tuohon kategoriaan.Edellisellä MAC-visiitilläni olin varustautunut pussillisella (6 kpl) tyhjiä pakkauksia, joiden tilalle Back to MAC -vaihtariksi valitsin pitkällisen vatvomisen ja hienoisen yllytyksen seurauksena Ruby Woon (oikealla). Toinen kuvissa oleva lemppari, Technicolor Red, löytyi vastikään Diorin Addict Lipcoloreista Temptalian yllyttämänä. Ruby Woo on toistaiseksi ainoa MAC-huulipuna Vintage Matte -koostumuksella. Punan tekstuuri on samettinen, todella matta, mutta hämmästyttävästi se ei juurikaan kuivata huulia. Pysyvyys on myös aivan omaa luokkaansa. Ujoille Ruby Woo ei sovi, sillä sen kanssa on vaikeaa olla herättämättä huomiota. Pelastaa jokaisen juhlaillan, jolloin vaatekaapista ei löydy mitään päällepantavaa, testattu on!Technicolor Red on koostumukseltaan kevyt, jopa voidemainen, mutta sopivan pigmenttinen. Väritykseltään viileille sävy sopii loistavasti, sillä se on pikemminkin eräänlainen fuksian ja vadelmanpunaisen värittämä hybridi kuin selkeä peruspunainen. Yleisvaikutelma on kuitenkin ehdottomasti enemmän punainen kuin pinkki tai fuksia.Molemmat punat ovat oikeita piristysruiskeita kaamokseen. Kasvot (ja koko muu olemus, joka itselläni tavallisesti on hyvin tummanpuhuva) näyttävät välittömästi virkeämmiltä, kun huulet ovat kirkkaanpunaiset. Täytyy yrittää ottaa tavaksi. :)

Joko sinä olet huomannut punaisen huulipunan mielialaa kohentavan vaikutuksen?

14 kommenttia:

 1. Olenko jo sanonut, että olen niiiiiiiin kateellinen sun huulista? Olen. :) Ja sanon sen vielä kerran.

  Huulipunasävyt näyttävät myös aivan upeilta!

  Hei, pitää kysyä että käytätkö sä vielä meikkikuviesi käsittelyyn sitä samaa tekniikkaa jonka esittelit joskus vuosi (?) sitten? Onko nämäkin kuvat muokattu sillä tekniikalla? Mä oon miettinyt että pitäisiköhän sitä testata... Sulla on aina kuvissa niin järjettömän hyvät kontrastit ja true-värit.

  VastaaPoista
 2. Haha, olet sanonut. :D Nuo huulipunasävyt OVAT upeita, eritoten Ruby Woo on ihan true love.

  Käytän samaa tekniikkaa, se on toiminut hyvin tähän asti. Joskus saatan säätää värikylläisyyttä jompaan kumpaan suuntaan vielä lopuksi, mutta pyrin kuitenkin aina siihen, että värit toistuisivat todenmukaisina.

  VastaaPoista
 3. Kyllä, tosi upeilta näyttävät molemmat huulipunat! Itsekin kun uskaltaisi käyttää yhtä kirkkaita värejä, olen enemmän sellainen nudehuulipuna-ihminen :)

  VastaaPoista
 4. Niin minäkin, yleensä. Nämä kaksi ovat vähitellen käännyttämässä myös punaisen huulipunan suosijaksi. Nudepunat, tai lähinnä kiillot, ovat silti käytössä useammin, koska pidän voimakkaista silmämeikeistä. Noin punaisten huulipunien kanssa kun melkein pelkkä ripsivärikin on liikaa.

  VastaaPoista
 5. Ruby Woo näyttää niin hyvän väriseltä! Kovin epäreilua, kun mulla on niin pieni suu ja kapeat huulet, että erityisesti kaikki kirkkaammat/tummemmat huulipunat näyttävät vaan tosi kököltä tässä naamassa. Ihan tosissani yritin opetella käyttämään punaista huulipunaa, mutta kun ei vaan toimi :(

  VastaaPoista
 6. Voi surkeus. :( Niinhän se on, ettei kaikki toimi kaikille, vaikka tuote itsessään olisikin mainio. Ruby Woo on ihana, mutta onhan niitä ihania punia onneksi vaaleammissakin sävyissä.

  VastaaPoista
 7. Ooh, Ruby Woo huutaa nimeäni :D Tahtoo!

  VastaaPoista
 8. Käsken sen olla hiljaa. :D

  Käy ihmeessä swatchailemassa, kun MAC on sulla niin lähellä. Mä en tosin ihan vakuuttunut vielä kaupassa, mutta olin täydellisen myyty heti kun laitoin punaa itselleni ekan kerran.

  VastaaPoista
 9. Niinhän siinä aina käy että kun ei etsi niin löytää. Olen yrittänyt itselleni etsiä "täydellistä" punaista huulipunaa enkä ole löytänyt. Kunnes huomasi tämän sinun postauksen ja jestas sentään. Tuo Diorin puna on ihana, pakko oli käydä pari päivää sitten se ostamassa ja tänänä testasin kunnolla ihmisten ilmoillakin sitä. Kyllä vaan piristää ilmettä ja tosi nätin sävyinen tuo Technicolor red on. Diorin konsulentti muuten kertoi että kaikki heidän punat uusitaan lähiaikoina että tuokin sävy saattaa sitten tottakai hävitä kartalta...

  VastaaPoista
 10. Se ON kaunis sävy. :) Ihanaa että löysit itsellesi sopivan punaisen, sitä on loppujen lopuksi aika helppo käyttää kunhan väri on hyvä. Vaikuttaa siltä, että olemme väreiltämme aika samanlaiset: tummat hiukset ja vaalea iho. Siinä mielessä hyvä yhdistelmä, että voi surutta käyttää voimakkaitakin värejä, mutta vaaleammatkin käyvät. Kontrastia vain pitää olla (ainakin minulla), ettei näytä liian valjuta.

  VastaaPoista
 11. Jep, näin on -täällä toinen "kalpeanaama". Ja muuten sain hommattua myös Nyxin Taupen varjostuksia varten ja se on juuri se sävy mitä olen etsinyt, tattista siis siitäkin :)

  VastaaPoista
 12. Kiva että natsasi, Taupe on ainakin itselläni ollut hyvin toimiva.

  VastaaPoista
 13. Voihan jy..säys! Ruby Woo näyttää i h a n a l t a !!! Mulla on nyt menossa joku mattafiksaatio mutta huonosti olen löytänyt kivoja mattapunia. Nyt harmittaa kun kotikaupungissa ei myydä MACia. ;-( On kyllä Hesan reissu tulossa jokusen viikon päästä. Onkohan mun pakko käydä shoppailemassa yksi Ruby Woo... ;-D Harmittaa vaan kun hampaiden ruma keltaisuus korostuu punaisen kanssa. ;-( Mutta kiitos tästä, toi on kyllä aivan ihana huulipuna! *tahtoo*

  VastaaPoista
 14. Ruby Woo on paras huulipuna ikinä! Siellä MACin tiskilläkin oli yksi myyjä, joka vannoin sen nimeen (ei sama, joka tätä mulle kaupitteli). Jotenkin helppokäyttöinen, vaikka onkin tuollainen in-your-face -väri. Ja mikä parasta, RW on vähän siniseen taittava, mikä ainakin itselläni saa hampaat vaikuttamaan valkoisemmilta! Nyt menet ja ostat. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>