sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Primereista primerein

Primeri on primeri on primeri, tai niin ainakin luulin. Olin lähes varma, etteivät erilaiset silikonipohjaiset meikinpohjustusaineet juuri eroaisi toisistaan. Ja sitten ostin tämän.Smashboxin Photofinish-pohjustaja oli jälleen yksi kulttituote, jota täytyi päästä joskus kokeilemaan. Mietin silti pitkään, olisiko se rahojeni väärti, sillä ajattelin tuubin olevan vain yksi muiden joukossa. Olin aikaisemmin kokeillut neljää pohjustustuotetta (MAC Prep+Prime, MUFE HD, Inglot ja L'oréal Studio Secrets), jotka kaikki ovat periaatteessa erilaisia silikonicocktaileja. Ainoastaan MACin Prep+Primea olen ostanut uudestaan entisen loputtua, sillä kosteuttavana se on etenkin kesäisin kelpo korvike kasvovoiteelle.Silikonia on Smashboxkin, mutta jotain ovat tuotekehittelijät tämän kohdalla tehneet oikein. Meikki levittyy todella hyvin (joskaan mitään järisyttävää eroa muihin edellä mainittuihin tuotteisiin levittyvyydessä ei ole) ja pysyy kuin tauti. Muiden pohjustustuotteiden kanssa kahdeksalta aamulla meikatut kasvot ovat pysyneet siisteinä enintään kahden, kolmen paikkeille iltapäivällä. Itselläni meikki hankautuu pahimmin leuasta, jota nojaan usein käteeni. Myös nenän ympäristössä meikki alkaa iltapäivästä yleensä kaivata korjailua. Photofinishin kanssa selviän kuitenkin useimmiten vain painelemalla pahimmat kiillot paperiin - meikki näyttää vielä viiden aikaan jotakuinkin samalta kuin aamulla. Tietenkin pysyvyyteen vaikuttavat myös monet muut asiat, mutta tämän tuotteen kanssa olen huomannut selvän eron entiseen.

Huonoja puolia ovat tuotteen suhteellisen kallis hinta (Sephora.comissa 30 ml tuubi maksaa 32 dollaria) sekä vaikea saatavuus Suomesta käsin. Nettikaupoista saa jälleen vapaasti vinkata kommenttiosastolla, jos sellaisia tietää. muoks. 10.1.2011: All Cosmetics Wholesale ja Kiss and Makeup myyvät Smashboxia (myös tätä primeria).

11 kommenttia:

 1. Mä oon joskus niin helppo, että naurattaa. Lumenen taikatipat loppuu kohta ja tartten kunnollisen primerin eli päädyin suoraan eBayhin. :D Pitkän minuutin pohdinnan jälkeen otin tosin hieman sävytetyn Blend-version (ei ole öljytön) ja maksoin 30ml pumppupullosta $24.

  VastaaPoista
 2. Haha. :D Tämä on kyllä omassa käytössäni ollut yllätyshitti, olin etukäteen niin skeptinen. Jospa teistäkin tulisi bestikset. :)

  VastaaPoista
 3. Toivotaan! Vaikkakin luin yllätysshitti. :D

  VastaaPoista
 4. http://www.allcosmeticswholesale.com/ < tuolta saa smashboxia. :)

  VastaaPoista
 5. Smashboxin Photo Finishia saa tilattua Kissandmakeupny.comista eli samasta mistä saa myös Narsia. Postikulut Suomeen $9.95 (flat rate).

  http://www.kissandmakeupny.com/smashbox.html

  Mansikkanetissä on myös Smashboxin meikkejä valikoimissa eli hyvällä tuurilla saattaisi joskus saada myös tuota primeria (postikuluitta).

  VastaaPoista
 6. Ja jos Viking Linen laivoille eksyy tai Finnairin koneeseen, niin Smashboxin photo finish löytyy valikoimista.

  VastaaPoista
 7. Tosiaan, huomasinkin kesällä Finskillä lentäessäni, että noita oli myynnissä. Kiitos muistutuksesta. :)

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Onko tuo siis eri primeri,kuin se joka smashboxilla on kirkkaassa pullossa?

  eli tämä:
  http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://www.best-foundation.net/d/sale/0/b/306.gif&imgrefurl=http://www.best-foundation.net/html/Smashbox-Photo-Finish-Foundation-Primer.html&usg=__Mqrss2FH83MxW2FV7MbcA3d4VUk=&h=300&w=300&sz=8&hl=fi&start=0&zoom=1&tbnid=-X9X_Svov_o7kM:&tbnh=146&tbnw=146&ei=-pA1TcrLLMmztAaF6_n4CQ&prev=/images%3Fq%3Dsmashbox%2Bphotofinish%2Bprimer%26hl%3Dfi%26sa%3DG%26biw%3D1024%26bih%3D617%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=303&vpy=105&dur=2497&hovh=225&hovw=225&tx=120&ty=113&oei=-pA1TcrLLMmztAaF6_n4CQ&esq=1&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:1,s:0

  VastaaPoista
 9. Samalta tuo näyttää (aika pitkän url:n olit löytänyt :D), mutta taitaa nykyisin olla myynnissä tuubimuodossa. Pullossa löytyy ainakin primerin light-versiota. Eri muunnoksiaaa perusprimerista voi ihmetellä vaikka Smashboxin sivuilla:

  http://www.smashbox.com/Smashbox-Face-Makeup/Primer_4

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>