torstai 6. tammikuuta 2011

Rekonstruktio

Vietimme vuodenvaihteen rauhallisissa merkeissä hyvän ruoan, juoman, lautapelien ja ystäväpariskunnan (myöhemmin illasta joukkoon liittyi vielä ystävien ystäviä ja yksi naapuri) kanssa meillä kotona. Tämän pimeiden aamujen nopeisiin arkimeikkeihin painottuvan ajanjakson aikana pieninkin tälläytymismahdollisuus on aina käytettävä hyväksi, eikä uudenvuodenaatto tietenkään ole sieltä pienimmästä päästä. Koska podin perjantaina kamerattomuutta (ja vessan valo ei ole edes vaihtoehto meikkejä kuvatessa) päätin piristää vapaapäivää tekemällä uuden version juhlien silmämeikistä.Lisäsin tähän päivitettyyn meikkiin irtoripset ja glitteriä, sillä molemmat kuuluvat itseoikeutetusti uudenvuoden juhlintaan, jos vuosi vaihtuu muualla kuin kotisohvalla. :) Tykkäsin meikistä ilmankin, mutta kummasti nuo räpsyt aina tuovat lisäpotkua.Niin kummalliselta kuin se saattaakin vaikuttaa (ainakin itse olen hämmentynyt lopputuloksesta), meikki on tehty läpikuultavilla luomiväreillä mustan pohjustuksen päälle. Alla koko liikkuvalla luomella on MACin Pearlglide Liner sävyssä Black Swan ja luomiväreinä Fyrinnaen vaaleanvihreä Jade Ghost, vaaleansininen Winter, Again ja vaaleanvioletti Sakura. Ripsinä Red Cherryn numero 15 ja glitterinä Wet'n'Wildin Mega Sparkle Confetti sävyssä Pink Sugar.Olen nähnyt vastaavia luomivärisävyjä myös monilla muilla (voisi melkein sanoa, että lähes kaikilla) mineraalimeikkifirmoilla, ja E.l.f.inkin valikoimissa on kivan oloinen paletti. Itse olen menettänyt sydämeni Fyrinnaelle - kuulemma niin käy aika monelle - ja nappasin viime tilaukseen myös lisää näitä jänniä värejä. Luomivärit näyttävät purkissa todella vaaleilta, lähes murretuilta valkoisilta, mutta iholla ne hehkuvat mahtavan värisinä valon osuessa niihin. Erityisen hienoina sävyt toistuvat mustan pohjustuksen päällä. Kuvassa vasemmalta oikealle Jade Ghost, joka minulla oli jo entuudestaan, Winter, Again, Sakura ja punaisena välkehtivä Crimson Ghost.

12 kommenttia:

  1. Jos tää olis facebook painaisin "tykkää" -nappulaa :D Nuo turkoosin ja siniset sävyt sopii todella hyvin sun silmein väriin.

    VastaaPoista
  2. Charming Nails, kiitos, tykkäsin itsekin poikkeuksellisen paljon. :)

    HeidiB, kiva että tykkäät. En ole tullut ajatelleeksi, että tällaiset värit sopisivat jotenkin erityisen hyvin, mutta niinhän nuo näyttävät sopivan. :) Jotenkin yllättävän paljon tänne blogiin on kertynyt näitä sinisenturkooseja meikkejä, kun ottaa huomioon, miten aina marisen niiden värien vaikeudesta...

    VastaaPoista
  3. Blogger taas jotenkin kiukuttelee kommenttien julkaisun kanssa. :( Mutta joka tapauksessa, Nea, Jade Ghost on minunkin suosikkini noista neljästä. Sakura on myös ihana sävy, ei vain oikein kuvassa pääse oikeuksiinsa.

    VastaaPoista
  4. On kyllä mielettömän kaunis meikki. Upeitahan sinä aina teet, mutta tämä väri on jotenkin tosi sopiva sulle.

    Mä pidän myös todella paljon sun silmän muodosta. Noita lähikuvia on oikein ilo katsella. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos, Minttu! Pidän itsekin kasvoissani eniten silmistäni, kävi hyvä tuuri geenijaossa. :)

    VastaaPoista
  6. Oi ihanan näköisiä värejä, harmi kun ne sitä ulkoimailta tilaamisen tulli rajaa taas laskee, niin ei piaan kannata edes tilailla mitään.

    VastaaPoista
  7. Lähinnä siihen tilaamiseen kai vaikuttaa noussut alv. Nykyään ilman eri maksuja saa tilata n. 43 eurolla, eli isomman veron myötä summa on vähän pienentynyt (vero on nyt 13%, ja jos sen osuus jää alle 10 euron, sitä ei tarvitse maksaa). Mutta kyllä silläkin rahalla saa jo muutaman mineraalisamplen. ;)

    Ihania nuo kyllä ovat, suosittelen lämpimästi.

    VastaaPoista
  8. Olen aina ihmetellyt, että miten joillekin voi sopia sinertävät luomivärit, tai miten niistä voi saada kauniit, olematta liian räväkät tai halvan näköiset. Toit taas esille, että kyllä se on mahdollista!

    Enpä ole noista meikeistä kuullut. Pitäisiköhän uskaltaa kokeilla.. =D

    VastaaPoista
  9. No pitäisi! :) Fyrinnaen sivuilla (www.fyrinnae.com) on vaikeaa vierailla ilman että jotain tarttuu ostoskoriin. Ehdottomasti omia lemppareitani! Samplepurkeista riittää pitkäksi aikaa, yhdelle värille tulee hintaa pari dollaria.

    VastaaPoista
  10. Näissä luomiväreissä on jotain paljon samaa kuin Lancômen noin 10 vuotta vanhassa kokoelmassa, jota kaiholla aina muistelen. Siinä oli ideana juuri se, että laitetaan mustaa luomiväriä alle ja valkoista päälle, tuloksena jotain tuon kaltaista. Tahtoo! Vielä kun olisivat nappimuodossa.

    Nukkesilmät! <3

    VastaaPoista
  11. Minäkin olen muistavinani jotain tuollaista hamasta menneisyydestä, vaikken ole sanottavammin ollut kiinnostunut kosmetiikasta vielä silloin. Kerro ihmeessä, jos löydät kuvia jostain tai muistat kokoelman nimen!

    Nuo värit ovat todella upeita. E.l.f.in paletti on nappimuodossa, mutta en osaa ollenkaan sanoa, vastaavatko laadultaan Fyrinnaen värejä. Vintage or Tacky -Coralla oli niistä juttua youtubessa (9min 50s videon alusta):

    http://www.youtube.com/watch?v=SaBMDHWZQcI

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>