maanantai 17. tammikuuta 2011

Tuubeja ja tuoksuja

Muutama kuolailukuva voiteista pitäville. Itse en yleensä juuri välitä rasvapostauksista, olen enemmän meikkien perään, mutta tiedän että on ihmisiä, joita vartalotuotteekin kiinnostavat. Kaikki tämän jutun purtilot roudasin joulukuiselta reissulta, eli Suomessa näitä ei valitettavasti ole kaupan. Victoria's Secret -alusvaatemyymälöiden vartalovoide- ja suihkugeelivalikoimat olivat pökerryttävät. Jos pitsipöksyjä ja rintaliivejä ei olisi hyppinyt silmille jo ovensuussa, Broadwayn liikkeen alakertaa olisi voinut erehtyä luulemaan kosmetiikkakaupaksi. Loputtoman pitkän tuskailun ja hypistelyn jälkeen kolmen purkin pakettitarjouksesta lähtivät arvontapalkinnon lisäksi mukaan söpön raidallinen ja hennosti kimaltava marjantuoksuinen Body Glimmer Swirl Cream (Juiced Berry) sekä Body Drink Lotion aika namissa Candied Apple and White Musk -tuoksussa. Victoria's Secretin kaikkia tuotteita (siis myös niitä pitsipöksyjä) voi tilata merkin nettisivuilta. Lähes kaikissa vartalovoiteissa yms. on sielläkin näköjään voimassa sama "kolme 25 dollarilla" -tarjous. :)Bath and Body Works -ketjulta löysin matkalaukun täytteeksi pari perusvalikoiman vartalovoidetta sekä kaksi jouluista käsivoidetta, joista toinen matkasi niin ikään yhdelle arvonnan voittajista. Oman tuubini tuoksu on nimeltään Twisted Peppermint, ja kädet todellakin tuoksuvat rasvauksen jälkeen piparminttukarkeille. Tuoksu säilyy pitkään, mutta ohuehko antibakteerinen(!) voide itsessään ei ole mikään nappivalinta koville pakkasille (tai ylipäätään kuiville käsille).

Pyörryttävän tuoksuiset vartalovoiteet oli pakko saada, vaikka vain euforisen nuuhkinnan mahdollistamiseksi - voiteista ei nimittäin tällä hetkellä ole varsinaisesti mikään huutava pula... Vai miltä kuulostavat Midnight Pomegranate tai Black Raspberry Vanilla? Ah. En ole vielä ehtinyt testaamaan vartalovoiteista ainoatakaan, mutta kovasti lupaavilta tuoksuvat vaikuttavat kaikki.Piparminttua vein kotiin vielä yhden pullollisen, joka sekin jo esiintyi minikokoisena jouluarvonnan puolella. Philosophyn lähes puolen litran pönttö Candy Cane -karkintuoksua tulee piristämään kevättalven suihkuhetkiäni. Sitä ennen nautiskelen vielä muutamat viikot TBS:n karpaloista. :)

Pidätkö tuoksuvista vartalotuotteista vai suositko neutraalimpaa linjaa? Mitkä ovat lempituoksujasi? Itse pidän lähes kaikesta makeasta ja hedelmäisestä, raikkaat, rauhoittavat ja "puhtaat" (siis sellaiset yleisimmät aromaterapiajutut) tuoksut eivät yleensä iske.

10 kommenttia:

  1. Ehdottomasti pitää tuoksua. Mun lemppari on TBS vesimeloni-vartaloemulsio. Nam!

    VastaaPoista
  2. Oi kun näyttävät ihanilta!

    Mulle on tärkeää vartalovoiteissa tuoksu ja pakkauksen ulkonäkö, niin pinnalliselta kuin se kuulostaakin :) On ihana katsella yöpöydällä kaunista pakkausta, tulee laitettuakin rasvaa useammin kun paketti on ihana. Kaksi suosikkihajuvettänikin jätän yleensä esille, pullot kun ovat vain niin kauniita. Tuoksuissa tykkään eniten marjoista ja hedelmistä, eli aika lailla sama linja kuin sullakin. Makeat pähkinäjutut (kuten Body Shopin Almond -jutut) on kanssa hyviä.

    - Elisa

    VastaaPoista
  3. Kaikki näyttää kivoilta. :) Itse tykkään marjaisesta, hedelmäisestä ja makeasta tuoksusta mutta sekään ei silti saa olla liian voimakas ettei haista koko ajan vain sitä. Muuten kyllästyy koko rasvaan. :)

    VastaaPoista
  4. Periaatteessa tuoksuvat ovat kivoja, ne makeat ja hedelmäiset, mutta yritän välttää turhia kemikaaleja, joten käytän vain öljyjä tai HTH:ta. Kuulostaa varmaan tylsältä :D

    VastaaPoista
  5. Anonyymi, kuulostaapa hyvältä. Vesimeloni on myös yksi omia lemppareitani.

    Elisa, kuulostaa kovin tutulta. :) Kyllä minunkin huomioni ensin kiinnittyy pakkaukseen ja heti seuraavaksi tuotteen tuoksuun. Mielellään sitä voitelee itseään huonommallakin rasvalla, jos jälkeenpäin tuoksuu ihanalta. :D

    Rairuu, liian voimakkaista makeista tuoksuista saatta helposti tulla vähän huono olo. Parasta olisi melko voimakas tuoksu, joka kuitenkin hälvenisi pian rasvauksen jälkeen. Ei sekoittuisi hajuvedenkään kanssa häiritsevästi.

    Anonyymi, onhan öljyissäkin ihania tuoksuja. Itse olen koukussa kookosöljyyn meikin puhdistuksessa. Tuoksuu herkulle, iltaisin pesupuuhissa tulee melkein nälkä. :)

    VastaaPoista
  6. Mulla oli toi MIdnight Pomegranate käsivoide ja käsidesi. Se tuoksu on ihana, mutta jo noissa minijutuissa niin vahva, etten varmaan ikinä vois laittaa sitä koko iholleni :D

    Mun käsidesi hajosi laukussa kun istuin junassa matkalla helsinki-tampere (ja tottakai siellä laukussa oli läppäri, kamera, yms kaikkea kivaa) ja se laukku lemuaa vieläkin vaikka oon yrittänyt tuuletella sitä moneen kertaan :D asiaa auttoi tietysti että se hajosi sillon kun kärsin krapulasta ja voi arvata miten paljon paremman olon tommoinen järkyttävän voimakas makea tuoksu tekee sen junamatkan päälle :D

    VastaaPoista
  7. En oikeestaan tiedä!? :) Mutta se ihana minkä sulta sain arvonnassa on ihanaa!!! Kun se loppuu saatttaa käydä niin että joudun sitä tilaamaan lisää!! :)

    VastaaPoista
  8. S, pitää siis varoa pruuttamaasta rasvatuubia laukkuun krapulassa. :D Saa nähdä, kuinka noiden kanssa sitten pärjää. Voihan olla, että vartalovoiteessa tuoksu on miedompi, kun se on nimenomaan tarkoitettu koko vartalolle. Toisaalta pidän vahvoistakin tuoksuista, jos ne häipyvät ajan mittaan eivätkä tunnu pistävinä nenään koko päivää.

    Pinja, kiva että sattui sellainen palkinto josta tykkäät. :) Eikä tietysti pidäkään määritellä omia mieltymyksiään liian tarkkaan, ettei tietämättään sulje pois hyviä uusia tuttavuuksia.

    VastaaPoista
  9. Täällä yksi kuka tykkää lukea voiteista! :)

    Bath&Body Worksin tuotteet ovat ihania! Ystäväni on tuonut mulle Jenkeistä niitä ja mua harmittaa kun niitä ei saa täältä mistään. Suosikkini tähän astisista on ollut Meripihka-vartalovoide joka vaan tuoksuu niin jumalaiselle x)

    VastaaPoista
  10. Mulla olisi pitänyt olla erillinen matkalaukku, että olisin saanut tuotua kotiin kaiken mitä olisin halunnut. Toisaalta hyvä ettei ollut, niin ehtii joskus käyttämään nämäkin pois. :) Muistan tuoksutelleeni myös niitä Sensual Amber -juttuja, olivat aika ihania.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>