torstai 27. tammikuuta 2011

Tyttöjen väri

Toinen ehdotukseni maanantaina mainitsemaani meikkikilpailuun oli vaaleanpunainen, ikään kuin kontrastina jyrkälle mustalle meikille. Vaaleanpunaista palkintoa havitelleiden ehdotusten teemana oli Make Me Blush, ja noudatin tuota ohjenuoraa vähän turhankin kirjaimellisesti. Halusin luoda nukkemaisen söpön, pinkillä hattaralla kuorrutetun meikin, jossa kuitenkin olisi vähän särmää.Meikin painopiste oli överiksi vedetyssä poskipunassa, jonka levitin ohimoille asti. Harmittaa, etten osannut kuvata meikkiä niin, että punaposket olisivat näkyneet oikealla tavalla. :( Voimakkain pinkki väri (Pure Luxen luomiväri Bloom) näkyy kyllä tarpeeksi, mutta sen ympärillä häivytyksessä käyttämäni sinertävä, vähän hailakampi vaaleanpunainen (saman merkin Bubblegum) ei oikeastaan erotu ollenkaan.Pinkit kulmat ja strassit ovat silmämeikin "juttu", luomivärin kanssa menin yksinkertaisella linjalla. Kulmat piirsin normaaliin tapaan harmaanruskealla kulmakynällä, painelin vain päälle poskipunana käyttämääni Bloomia. Pidän itse tuollaisesta läpikuultavasta väristä, joka on asteen kesympi kuin kokonaan pinkit kulmat. Luomiväri on vaaleanpunaiseen shiftaava helmiäisvalkoinen, olen törmännyt vastaaviin aika monella merkillä. Omani löysin Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista. Levitin väriä koko liikkuvalle luomelle, silmän sisänurkkaan ja vähän kulmaluullekin. Strassit ovat Make Up Storen (Bubblegum) ja ripset Red Cherryn (yläripsissä numero 99, alaripsissä 27).Bloom-luomiväri osoittautui melkoisen monikäyttöiseksi - meikkasin sillä huuletkin! Vaaleampi, korallinen sävy on Fyrinnaen ihana Titania. Käytin huulimeikissä vain näitä kahta luomiväriä, koska halusin pehmeän utuisen, puuterimaisen lopputuloksen.

* * *

My other entry for the makeup contest mentioned on Monday was pink. I wanted to create something cute and candy flossy but a bit edgy at the same time.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania nää sun meikit :) Mistä olet ostanut noita strasseja?

  VastaaPoista
 2. Make Up Storelta, Bubblegum-nimisissä strasseissa on kaikkia noita värejä ja kokoja samassa rasiassa. Halvemmalla vastaavia tosin löytyy netistä, esim. eBaystä.

  VastaaPoista
 3. Voi että, erittäin kauniisti meikkaat! Tykkään katella näitä kuvia (:
  Vitsi kun itekin osais

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon. :) Aika kivaa jälkeä tulee jo, jos on hyvä sivellin sekä kärsivällisyyttä häivyttää ja harjoitella muutaman kerran. Meikkaaminen on siitä hauskaa (pätee tosin moneen muuhunkin asiaan), että mitä enemmän sitä tekee, sitä enemmän oppii ja kehittyy.

  VastaaPoista
 5. Hienoja nämä kilpailumeikit, molemmat. Tykkään.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>