lauantai 13. elokuuta 2011

Suu mustikassa

Ostin jonkin aikaa sitten Heidin blogikirppikseltä upean tummanvioletin huulipunan (MAC Cyber), joka oli aivan pakko kaivaa ulos meikkipakista nyt kun syksyä on jo ilmassa. Arkena en varmaankaan rohkene tätä käyttää, mutta sävy on niin mahtava, että joihinkin kemuihin se pääsee.En vielä ole aivan varma, minkä kanssa tämän yhdistäisin. Helpoin ja ilmiselvä vaihtoehto on mennä kevyellä silmämeikillä, mutta varmasti on olemassa myös muita tapoja. Näissä kuvissa olen käyttänyt silmämeikissä vain vaaleaa helmiäisluomiväriä (Urban Decayn Naked), violettia rajauskynää alaluomella (Rimmel Soft Kohl, 040 Purple Passion) ja vaaleaa kynää silmän sisäpuolella (IsaDora Inliner Kajal, Blonde). Poskilla on NYXin Taupe-poskipuna (varjostuksissa) ja viileän vaaleanpunainen mineralize-puna MACiltä (Gentle).Olen aina pitänyt tummista huulipunista, ne ovat itselleni helpompia kuin vaaleat, koska huuleni ovat jo luonnostaan melko tummat. Pitäisi vain onnistua olemaan näyttämättä kovin synkältä, kun vaatetuksenikin on hyvin mustanpuhuvaa. Ehkä varovainen, kevyesti huulille taputeltu versio toimisi ruokakaupassakin?

Käytätkö dramaattisia huulipunia arkena? Kuinka itse yhdistäisit tämän sävyn?

* * *

This shade of lipstick is lovely (Cyber by MAC). I'm a fan of dramatic lip looks but I don't have the guts to wear them grocery shopping since my clothes already look grim enough. But I'm definitely going to wear this one out, just waiting for an invitation to a glamorous party!

14 kommenttia:

  1. Mä olen käyttänyt Make Up Storen Black Orchidia (todella tumma violetti) ihan töissä ja vielä todella tumman silmämeikin kanssa :D Ja siis pukeudun pelkkään mustaan.

    Mä jotenkin epäröin pitää silmämeikin vaaleana jos huulet on tummat kun tuntuu, että mun silmät ei sitten näytä ollenkaan meikatuilta. Ainakin tarvitsen kunnon rajauksen.

    VastaaPoista
  2. Tuo huulipuna on tosi nätti, tykkään kyllä.

    VastaaPoista
  3. Voi elämä, upean näköinen huulipuna ja upea meikki! Juuri tuolaisesta olen haaveillut jo pitkän aikaa. Tosin, haluaisin oikein tumman kylmänpunaisen mattahuulipunan, ja sen kanssa sitten tuon tyylinen meikki, ehkä hieman varjostusta luomivakoon. Mutta tuo Cyber kyllä on mahtava kans ja muu meikki sopii hienosti.

    Itse varmaan yhdistäisin Cyberin samantyyliseen meikkiin kuin sinä olet sen yhdistänyt. Ehkä saattaisin laittaa glitter-eyelineriä yläluomelle ripsirajaan, mutta ihan vain aavistuksen. Ja jotenkin tulee mieleen, että tuolainen meikki voisi sopia valkoisen paitapuseron kanssa, en tiedä miksi. Nää on taas näitä mun hieman erikoisempia visioita... Eh. :D

    VastaaPoista
  4. Sulla on kyllä niin tajuttoman upean malliset ja täyteläiset huulet, että voit just laittaa vahvan huulimeikin, neutraalin silmämeikin ja oletkin valmis vaikka linnanjuhliin. ;) Itsellä nuo huulet on vähän surkeammat ja silmät on sitten ne suuret, joten on aina tulut panostettua silmämeikkeihin ja kevyt meikki huulilla. Nykyää kylläkin on tullut tehtyä neutraali silmämeikki ja vahva ja tumma huulimeikki. Kesällä olen tykänny oranssista ja punaisesta. Syksyllä voisi kokeilla juuri violettisia huulia ihan arkikäytössä. :)

    Tuo violetti huulipuna sopii sulle ja saa sun huulet näyttämään niin upeilta, että kiemurtelen täällä kateudesta. :/

    ;D

    VastaaPoista
  5. Musta tuo yhdistelmä on juuri sopiva. Silmämeikissäkin on tummuutta, muttei liikaa. Punaisissa huulissa jätän silmät suht vaaleiksi (ehkä musta kissarajaus), mutta noin tummissa huulissa näyttää oudolta jos silmissä ei ole oikein mitään.

    Mää vähän arastelen tummia sävyjä, vaikka omistankin niitä paljon. Olikohan se Macin Go for it joka on samankaltainen violetti, laitan pinkkiä kiiltoa päälle tasoittamaan tummuutta.

    YSL:ta mulla on pari tummaa sävyä Rouge Voluptena, niissä on sen verran vinyylimäistä kiiltoa että niitä on helpompi käyttää.

    Cyber on kyllä kaunis puna.

    t:milipili (blogger kertoo ettei minulla ole oikeutta katsella tätä sivua, siksi kirjautuminen ei onnistu..hoh hoijaa)

    VastaaPoista
  6. Cyber sopii sulle niin paljon paremmin kuin mulle! Se oli todella hankala väri sekä punaisen, että vaalean tukan kanssa..

    Kyllä tuo mun mielestä toimisi hyvin juuri tuolla vaalealla meikillä ihan arkenakin. Ohan se aika villi ja huomiota herättävä, mutta vaalean silmämeikki tasottaa vaikutelmaa ja luo kivaa kontrastia.

    VastaaPoista
  7. Duvessa, oho, kaikki kunnia sinulle, itse en ole vielä uskaltanut. Cyber tosin saattaa päätyä jopa arkikäyttöön, olen nyt ihan fiiliksissä tästä väristä. Ja ihan totta, hennosti meikatut silmät tuntuvat jotenkin alastomilta tällaisen huulipunan parina, mutta pidän tuosta kontrastista.

    Nette, niin minustakin. :)

    Milla, glitter on aina hyvä idea, sopisi tosiaan hienosti tähänkin meikkiin. Eikä paitapuserovisio kuulosta ollenkaan huonolta. ;)

    Minna, sitä linnan juhlien kutsua nyt vain odotellessa... :D Minullakin on yleensä tapana tehdä voimakkaampia silmämeikkejä ja jättää huulet vähemmälle huomiolle. Mutta näyttää tämä toimivan näinkin päin.

    Ja paljon kiitoksia kehuista, niiden avulla saatan uskaltaa ihan ihmisten ilmoillekin. Äläkä suotta kiemurtele. :)

    milipili, kylläpä ovat Bloggerin portsarit nyt tylyjä sinua kohtaan. :( Minun puolestani olet aina tervetullut. :)

    Minun on jotenkin helpompi käyttää mattaisempia tummia sävyjä kuin kiiltäviä, tuntuu kuin kiilto olisi siinä yhteydessä jo ihan liikaa. Pitäisi ensin totuttautua kunnolla tummaan huulipunaan, huulikiilto kun joka tapauksessa on ihanaa (kuten jo taisit aikaisemmassa kommentissasi sanoa).

    HeidiB, kiitän, kiva kuulla ettei ostos mennyt ihan metsään. Tummien hiusten ja vaalean ihon kontrasti antaa kieltämättä mukavasti pelivaraa meikkisävyjen suhteen. Saattaisin minä alkaa tätä nyt käyttääkin, kun palaute on näin positiivista. Pitäisi sitä paitsi osata olla miettimättä muiden mielipiteitä, jos kerran itse tykkää. :)

    VastaaPoista
  8. Moi ihana Nekku :) Blogissani on sulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  9. Ihana ja dramaattinen sävy! Näyttää raikkaalta kevyen silmämeikin kanssa! ja tuo hienon kontrastin vihreisiin silmiisi!

    Rohkenin ostamaan vähän kesymmän violetin huulipunan Macin viime talven kokoelmasta. Minusta se näytti yllättävän freesiltä tummansinisiin ja luonnonvalkoisiin vaatteisiin yhdistettynä arkena ja minimalistisen pikkumustan kanssa illalla.

    VastaaPoista
  10. Vasilisa, tummat ja dramaattisen huulipunat pääsevätkin parhaiten oikeuksiinsa klassisten ja minimalististen asujen kanssa. Pikkumusta taitaa olla oma valintani.

    Jännä, miten violetti tosiaan saa silmäni näyttämään vihertäviltä. Oikeasti ne ovat ihan vaan siniharmaat, mutta on niissä pieniä ruostetäpliä. :)

    VastaaPoista
  11. Ihanat pusuhuulet! Tulee kieltämättä vähän gootti fiilis, mutta käy yllättävän hyvin. =) Kyllä noilla huulilla voi käyttää vaikka neonvihreää ja näyttää silti hyvältä. ;)

    VastaaPoista
  12. Voi kiitos. :) Hyvä, että toimii. Neonvihreän tosin saatan jättää rohkeammille. :D

    VastaaPoista
  13. Tästä postauksesta on jo kauan, mutta kun nyt laitoit linkin toiseen blogiin niin kommentoin kuitenkin: ihana, ihana, ii-haa-na! Sun huuliin ja kasvoihin aivan ehdottomasti sopii tummat huulipunat - olisi haaskausta piilotella niitä tylsiin nudehuulipuniin. Mä niiiin käyttäisin tuollaisia huulipunia jos mun huulet (ja hampaat) sen sallisivat. Ja silmätkin on tässä upeasti meikattu! Just mahtavaa, että rikotaan vallitsevaa normia (tässä sitä että jompikumpi, silmät tai huulet, pitää jättää lällyksi) ja osoitetaan, miten aikasidonnaisia nuo ehdottomat säännöt ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Kyllä näitä vanhempiakin saa kommentoida, luen kuitenkin aina kaikki. :) Olen ehdottomasti samaa mieltä siinä, että meikatessa kaikki säännöt voi surutta heittää romukoppaan ja laittautua juuri sillä tavalla kuin itsestä tuntuu. Jonain päivänä tyyli voi olla konservatiivisempi, jonain toisena epäsovinnainen.

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>