perjantai 14. lokakuuta 2011

Ban This!

Täten asetan itseni toistaiseksi jatkuvaan huulimeikkienostokieltoon. Tiedossa on, että kiellon kiertämiseksi tulee löytymään roppakaupalla toinen toistaan pätevämpiä syitä ja perusteluja, mutta yritän pysyä lujana.Olen tehnyt Tukholman MAC-tiskeiltä mahtavia löytöjä, joka paikasta näyttää putkahtelevan valikoituja helmiä jo edesmenneistä kokoelmista. Viime talven Cham-Pale -kokoelman superglitteriset Lipgeleet olivat himotuslistani kärjessä kauan, mutta olin jo luopunut toivosta löytää niitä mistään. PUB-tavaratalon kosmetiikkaosastolta pelastin kuitenkin yhden, viimeisen tuubin juuri siinä sävyssä (Bubble Lounge), jota olin halunnut kaikkein eniten! Lisäksi bongasin niin ikään ainoan kappaleen Dare to Wear -kokoelman mukana vuosi sitten lanseerattua mahtavan upean pöyristyttävän hienoa violettia Ban This! -kiiltoa. Sen upeudella ei oikeasti ole mitään rajaa, kuviin on mahdotonta taltioida sinisen ja magentan väristä säihkettä ja sävyn intensiivisyyttä.Eikä sitten mitään mutinaa siitä, kuinka minulla on jo lukematon määrä juuri tällaisia nuden ja violetin sävyjä. Ehkä onkin, mutta ei näitä kahta. :) Vasemmalla Bubble Lounge, oikealla Ban This!.Bubble Lounge on superkimaltava ja säihkyvä keinovalossa, tässä swatch-kuvassa se näyttää ihan kesyltä. Tämä on kuitenkin glitterharakan unelma, ei uskoisi, kuinka iloiseksi voi tulla yhdestä huulikiillosta.Ban This! on pigmentteineen ja upean sinisen hohtonsa kanssa kuin toisesta maailmasta. Se näyttää hienolta jo valokuvassakin, livenä kiilto on vielä mahtavampi. Dare to Wear Lipglass on koostumukseltaan ehkä lähempänä huulilakkaa kuin perinteistä kiiltoa, pigmenttiä on reippaasti. Pysyvyys on myös huippuluokkaa, mutta jos tahmeat kiillot vierastuttavat, nämä kannattaa kiertää kaukaa. Tästä lähtien yritän itse samaa kaikkien huulimeikkien kohdalla, saa nähdä, kuinka hyvin onnistun.

* * *

From this day forward, I'm not allowed to buy any lip products (well, maybe lip liners, I don't own that many of them). This is getting out of hand and I'm only buing the same shades over and over again. However, these two finds made me happier than any make-up in a long time. They are gorgeous.

13 kommenttia:

 1. Wau! Tuo Ban This! On kyllä ihan järkyttävän pigmenttinen, näyttää huulilla melkein enemmän punalta kuin kiillolta.

  VastaaPoista
 2. Ah, tuo Ban This on ihan mieletön! Ja kaunis on tuo nudekin :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Ban This on kyllä aivan UPEA! Mä en kyllä tajua miten sä saat levitettyä huulikiiltoa noin tarkasti reunoille niin että on tarkka raja. :D

  VastaaPoista
 4. Oooh... tuo Ban This! Voi vitsi, että se on upea!

  VastaaPoista
 5. Komppaan kuoroa, Ban This! näyttää upealta! Ei ollenkaan sellaiselta jota voisin itse kuvitella käyttäväni mutta upealta se näyttää yhtä kaikki. ;) Ja taas jaksan ihmetellä miten nudet näyttää aina kaikilla muilla niin kivoilta ja mulla ne on joka kerta ihan karseita, kokeilin sitten mitä tahansa. Höh!

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömiä noi kummatkin kiillot. (Täällä toinen, joka rakastaa todella kimalteisia huulikiiltoja.) Miksi tuo Dare To Wear ei voinut tulla Suomen ständeille?! Noh, kohta tulee taas joulukokoelma ja sen myötä uusia Dazzleglass-sävyjä. :)

  VastaaPoista
 7. Ban This! on kyllä niin jumalattoman ihanan värinen että sille olisi koti myös minun luonani, harmi kun sitä ei varmaan mistään enää saa.

  VastaaPoista
 8. HeidiB, niin on, ihan uskomaton. Tuollaiset koostumukset ovat omia lemppareitani: pysyvät hyvin ja ovat pigmenttisiä, mutta huulet eivät kuivu kuten huulipunan kanssa.

  Martina, tykkään molemmista hullun paljon. Nättejä ja kimaltavia. <3

  Duvessa, koostumus ei ole ollenkaan juoksevaa ja applikaattori on tosi hyvä. Niin, ja käytän huulikiiltoa joka päivä, käsi saa harjoitusta. :)

  Minna, se on. :)

  Mohn, minullakaan nudet eivät toimi sellaisenaan. Huulten omaa väriä täytyy aina peittää ensin, yleensä teen sen ihonvärisellä kynällä. Jospa se sopiva nude löytyisi jonain päivänä, älä lannistu. ;)

  Tiahaar, kaikki MACin kokoelmat saisivat tulla kaikille standeilla. Todella ärsyttävää ensin kuolata jotain juttua miljoonassa blogissa ja sitten huomata ettei sitä saakaan. Joulu ja dazzleglassit. <3 Katsotaan, saanko pysyttyä lakossani vuoden loppuun. :)

  Ruu, hyvä tuuri täytyy ainakin olla, että sen löytää. :( Noita Dare to Weareja tulee varmaan joskus vielä lisää, toivotaan että Ban This! lanseerataan uudelleen tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 9. Kummatkin huulikiillot ovat todella kivoja! Etenkin tuo Ban this! Todella huomiota herättävä ja intensiivinen. Itsekin voisi harkita vastaavaa sävyä, mutten kyllä tiedä, sopisiko se minulle ollenkaan.

  VastaaPoista
 10. Oli aivan pakko tilata tuo Ban This!!! Niin kauniilta näyttää kuvassa :)
  Ihania meikki-ohjeita sinulla. Kiitos niistä :) aina on kiva tulla lukemaan blogiasi.
  t. tilausta odotellessa.. ;)

  VastaaPoista
 11. Se on vielä sata kertaa upeampi luonnossa! Et tule pettymään. :) Mistä tilasit?

  Paljon kiitoksia kiitoksista, lämmittävät aina. :)

  VastaaPoista
 12. Vieläkään ei ole pakettia näkynyt, mutta pitäisi olla matkalla :)
  tilasin huulikiillon täältä:
  http://www.madformakeup.co.uk/

  VastaaPoista
 13. Jospa se löytäisi pian perille. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>