lauantai 8. lokakuuta 2011

LDMM: Pardon Me, Madam...

Tiedättehän englanninkielisen palindromin Madam, I'm Adam? Elvis Costellon ironisen oivaltava Pardon Me, Madam, My Name Is Eve (kuuntele täällä) kertoo mitä tuosta lauseesta seurasi. Kappale on omia suosikkejani, ja itselleni hyvin rakas artisti nyt erityisen ajankohtainen, sillä pääsen marraskuussa näkemään Elviksen ilmielävänä! Tästä johtuen syksyn aikana tullaan todennäköisesti näkemään useampikin hänen tuotannostaan inspiroitunut LDMM-meikki. Musiikkia ei tosin kenekään tarvitse kuunnella, ellei siltä tunnu. Suosittelen kyllä, varsinkin jos olet nerokkaiden sanoitusten ystävä. Tästä linkistä pääset soittolistaan, jolle olen kerännyt omat lempparini.
Oma versioni paratiisiin palaavasta Eevasta on voimakastahtoinen nainen, joka ei suostu pompoteltavaksi miten sattuu. Vihreä silmämeikki ja omenasuu ovat kenties metaforien puolesta vähän kliseinen valinta, mutta mielikuvani oli niin voimakas, että se oli pakko toteuttaa. Poskipunana on Everyday Mineralsin Wake Up Call ja sen päällä vielä korostusvärinä Fyrinnaen kultainen Griffonrider.Silmämeikissä käytin erilaisia vihreän sävyjä, kultaista ja vähän mustaa. Liikkuvan luomen keskellä on Fyrinnaen Danse Macabre, ulkonurkassa ja alaluomella saman merkin Dressed to Kill. Silmän sisänurkan ja kulmaluun korostusvärinä on Nijiro, niin ikään Fyrinnaelta, ulkonurkkaa tummensin Inglotin mattamustalla sävyllä 63. Lisäapuna häivytyksessä kulmaluulla käytin Pure Luxen Sproutia.Yläluomen rajasin mixing mediumiin sekoitetulla mustanvihreällä Dokkálfarilla (Fyrinnae), alaluomen vaaleanvihreässä rajauksessa Dressed to Kill. Lisäksi alaluomella on poskillakin käyttämääni kullanväristä Griffonrideria. Sisäluomen (uusi termi, opin Make Up Bible -kirjasta!) rajasin Milanin kullansävyisellä Liquif Eye -kynällä. Ripsiä terästin ripsivärin lisäksi Ardellin irtoripsitupsuilla (koko S), joihin olen tätä nykyä aivan ihastunut.Jottei omenavertaus varmasti jäisi epäselväksi, meikkasin huulistani tavallista pyöreämmät. Huulipunana on MACin Ruby Woo, jonka päälle huulten keskiosaan painelin tässä meikissä hurjan monta roolia saanutta Griffonrideria. Lisäsin päälle vielä punaista kiiltoa Maybellinelta (Watershine Gloss sävyssä Candy Crush).

* * *

Pardon me, Madam, my name is Eve. I think it's time for you to leave. I don't believe that we have met, that's one thing you would not forget. In another time or life when I was his only wife. When I was his only bride before I was torn out from his side.

In the orchard apples are withering, in the shadows something is slithering. So go along there if you must. Try to do as I suggest. He's just a gathering of dust.

And if he can't recall my name tell him to take his time, it's worth recovering. Look at me, and what I'm covered in: I'm covered in shame.

I came back looking for my man. Wandered everywhere, and then stood outside and gazed upon a beautiful garden, a shimmering pond. See the sunlight on the leaves that dapple? Do you see my little teeth marks on the apple? Don't close the door on the hand I'm offering. There is always someone on the outside doing all of the suffering.

In the orchard, apples are withering, in the shadows, something is slithering. But in another time or life when I was his only wife. When I was his only bride before I was torn out from his side.

Pardon me, Madam, my name is Eve. I think it's time for one of us to leave.


* * *

A make-up look inspired by an Elvis Costello song (that you can listen to here). I might do more of these, since I'm going to see him live in November (so excited!).

12 kommenttia:

 1. Joskus vielä itsekin uskallan parittaa vihreän ja punaisen. Mutten vielä, olen liian neuroottinen. :D HIENO meikki.

  VastaaPoista
 2. Hieno toteutus eikä minua ainakaan ollenaan haittaa vaikka onkin ilmeiset värivalinnat. Ja tuo Ruby Woo on vaan niin ihana! En ole vieläkään saanut aikaiseksi käydä tilaamassa sitä vaikka se on kummitellut mielessä monen monituista kertaa. Mutta kyllä minä vielä joku päivä sen aion hankkia! :-)

  VastaaPoista
 3. WAUDE!!

  http://dashantilife.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Todella upea! Huuletkin ovat ihanat!

  VastaaPoista
 5. Milla, en minäkään ehkä oikeassa elämässä uskaltaisi, mutta onneksi on tämä blogi. :)

  Mohn, Ruby Woo on paras! Onneksi se sentään on vakkarivalikoimassa, niin ei tarvitse hätäillä.

  Dashanti, kiitos. :)

  Misty, kiitti! Noista huulista tykkäsin itsekin.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana meikki :) Rakastan juuri tämänsävyisiä vihreitä! Tuollaista ihan tummaa ja sitten kirkkaan lehdenvihreää.

  Haastoin sinut blogissani, en tiedä teetkö näitä usein mutta ajattelin nyt muistaa sinua kun kuitenkin olet yksi blogisuosikeistani :) Mikäli kasaa loistavia blogeja nyt ylipäätään voi pistää mihinkään järjestykseen.

  VastaaPoista
 7. Oi! Tämähän on herkullinen meikki :) Mä ajattelin viimein napata Ruby Woon seuraavan B2M satsin mukana.

  VastaaPoista
 8. Elisa, nuo vihreät sävyt ovat tosiaan mukavan raikkaita. Mielestäni sellaiset sammaleenvihreät meikit ovat usein vähän tunkkaisia. Ja suurkiitos haasteesta, teen niitä mielelläni aina silloin tällöin. :)

  HeidiB, nappaa, se on ihana! Ja tummien hiusten myötä varmaan sopii sinulle entistäkin paremmin. :)

  VastaaPoista
 9. ouh, hyvältä näyttää, ihanan pirtsakat värit! me like <3

  VastaaPoista
 10. Kiitti! Syksyllä kaipaa välillä piristystä, vaikka ne tummat sävyt kivoja ovatkin. :)

  VastaaPoista
 11. Oih, ihanuus! Vihreää ja vielä kunnon punan kanssa. Ruby Woo kuivattaa huuliani ihan kauheasti, eikä sitä senkään vuoksi pysty lisäämään pitkin päivää, muuten olisi ihan ykköspuna.
  Tilasin muutaman NYXin mattapunan, jotka ovat ihan mahtavia käyttää, eivät kuivata tippaakaan. Lisää sävyjä täytyy saada.

  t.milipili

  VastaaPoista
 12. Kiitos vinkistä, pitää ehkä joskus kokeilla niitä NYXin punia. Omat huuleni kuivuvat oikeastaan kaikkien huulipunien kanssa, Ruby Woo ei ole poikkeus. Se ei tosin ollut ollenkaan niin kuivakkaa tavaraa kuin alun perin luulin.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>