keskiviikko 12. lokakuuta 2011

LDMM: Spooky Girlfriend

Elvis Costello -teema jatkuu. Biisin nimi on Spooky Girlfriend, sen voi kuunnella Spotifysta tai postauksen alareunassa. Mielestäni tämän postauksen meikki on parhaiten onnistuneita blogimeikkailuja koskaan, laitoin tämän heti myös profiilikuvaksi Facebokiin. :) Poikaystävä tosin oli sitä mieltä, että kuva voi herättää epäilyjä parisuhdeväkivallasta. Minä puolestani uskon ihmisten ymmärtävän, ettei mustelmissa yleensä ole glitteriä.
Inspiraation lähteenä oli tällä kertaa vain yksi lause (lihavoituna laulun sanoissa postauksen lopussa), joka sai oitis mielikuvituksen liikkeelle. Meikissä on siis törkyä ja kimallusta, jotka mielestäni täydentävät toisiaan aika kivasti. Poskipunana on edellisessä blogitekstissä esitelty Fyrinnaen Enchant, huulikiiltona Inglotin beige Sleeks-kiilto, sävy 56.Silmämeikin pohjalla on Make Up Storen tahmea High Tech Lighter (sävy Stardust), jonka päälle tuputtelin ja varistelin erilaisia luomivärejä. Pohjalle on tuputeltu tummia harmaanruskeita ja violetteja Coastal Scentsin Metal Mania -paletista, päälle karisteltuna on Inglotin mustaa (sävy 63) sekä kullan ja kuparin sävyjä Fyrinnaelta (Griffonrider, Gilded Wings). Kaiken kuorruttaa NYXin kullanvärinen irtoglitter.

* * *

Elvis Costello - Spooky GirlfriendI want a girl to make a mess, to do no wrong, she must confess. And then perhaps hitch up her dress. 'Cos when the flashbulbs explode she's such a sensitive soul.

I want a girl who is helpless and frail, who won't pull on my ponytail. I want a girl who has no past. She's made up now but that won't last. 'Cos when she sits on my knee and then she whispers to me:

Can't you see? I could be your spooky girlfriend.

And her broken toys are scattered in the attic. And the newspapers play in the words of the fanatic. And the greeting cards are your most poetic lyric. And the flat champagne is a sweet sugar syrup.

I want to paint you with glitter and with dirt, picture you with innocence and hurt. A shutter closes exposes the shot. She says "Are you looking up my skirt?". When you say "No" she says "Why not?".

I want a girl to turn my screw, to wind my watch, to buckle my shoe. And if she won't her mother will do. 'Cos when she does as she's told we'll all turn platinum and gold. But when she sits on my knee. I hear her whispers to me:

Can't you see? I could be your spooky girlfriend.

* * *

My Elvis Costello theme continues. This time with Spooky Girlfriend.

11 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän hieno! Etenkin tuo kultakuparin yhdistäminen mustaan on ihanalla tavalla "likaisen" näköistä. Mua jäi vähän vaivaamaan se sotkuinen kulta -luomivärikin, pitänee etsiä joku korvaava samansuuntainen sävy. :)

  Ja hihittelin tuolle mustelmaglitter-jutulle täällä ihan antaumuksella. :D

  VastaaPoista
 2. Upea! Tosi, tosi hienon ja jollain vinksahtaneella tavalla tosi kauniin näköinen :)

  VastaaPoista
 3. No on kyllä upea toteutus!! Hassua miten tuollainenkin "sotku" voi näyttää hienolta mutta niin se vaan näyttää! ;-)

  VastaaPoista
 4. Aiiivan järkyn upea! Tykkään tykkään tykkään :)

  VastaaPoista
 5. kottarainen, kiva että tykkäät. :) Mustelmista ja meikistä minulle tulee aina mieleen poika, jonka kanssa olin samaa vuosikurssia yliopistossa. Oli rassu saanut turpiinsa baarissa/nakkikioskilla tms. ja tuli aamulla kouluun violetilla luomivärillä meikatuin silmin. Meikki kompensoi hienosti mustelmaa toisessa silmässä, kukaan ei ihmetellyt. Paitsi ehkä vähän sitä meikkiä...

  Anonyymi, kiitos!

  Melli, vinksahtaneella tavalla kauniit asiat ovat niitä mielenkiintoisimpia. Kiitos. :)

  Mohn, kiitti! En silti lähtenyt tässä sotkussa ihmisten ilmoille. :D

  June, kiitos. <3

  Elisa, tykkää pois vain. :) Kiitos.

  VastaaPoista
 6. Tää olis just semmonen meikki jonka tekisin (jos osaisin) Halloween bileisiin (jos sellaisiin pääsisin). UPEA!

  t:milipili

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti saat kutsun Halloween-kemuihin, naamiaiset ovat niin kivoja. :) Tämä meikki ei ollut vaikea tehdä, töpöttelee ja karistelee vain antaumuksella. ;)

  VastaaPoista
 8. Ihan mielettömän hieno!
  Olen fiiliksissä siitä mistä kaikesta upeasta saat aiheen meikkeihin.
  Olen juuri tänään menossa naamiaisiin, mietin että mitenkähän selviän maskeerauksesta... voisin ottaa hieman mallia tästä vampire bitch- lookkiin. Halauksia lahden toiselle puolelle!

  VastaaPoista
 9. Inspiraatio yllättää aina välillä. :) Kivoja naamiaisia, ja haleja myös sinne!

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>