tiistai 11. lokakuuta 2011

Fyrinnae Enchant

Lukijan pyynnöstä swatchia Fyrinnaen ihanasta Enchant-poskipunasta, joka on jostain syystä jäänyt esittelemättä aikaisemmin. Muista omistamistani Fyrinnaen punista juttua täällä. Yllä olevassa kuvassa poskilla on myös hiuksenhienosti aurinkopuuteria, mutta poskipäällä punan sävy erottuu hyvin. Piirretyt kulmat voi jättää huomiotta, tässä oli tekeillä seuraavan postauksen meikki ja ne olivat vielä kesken.Purkissa Enchant näyttää lähes neonväriseltä korallin sävyltä, mutta iholla tulos ei ole läheskään niin pelottava. Kaikki Fyrinnaen poskipunat ovat kauniisti hohtavia, niin tämäkin. Sävy sopii todennäköisesti useimmille, pigmenttiä on riittävästi tummemmallekin ihonvärille.

* * *

A reader of this blog asked to see swatches of Fyrinnae's Enchant. It's a beautiful coral blush, although it looks a bit scary in the jar. Somehow, I hadn't swatched this before. The other Fyrinnae blushes I own can be found here.

8 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää että on kyllä upea! Olisipa mullakin vain noin tasaisen värinen iho :D

  VastaaPoista
 2. No hei, siinä on kyllä meikkiä. :D Dr. Jart to the rescue!

  VastaaPoista
 3. On kyllä hienon värin poskipuna:)
  Duvessaa kopioiden, mäkin toivon noin tasaisen väristä ihoa. Nimim. I'm a rainbow!

  VastaaPoista
 4. Minustakin tuo sävy on ihana! Ja BTW, oma naamani on oikeasti punaisenkirjava, en vain tohdi näyttää sitä täällä ilman meikkiä.

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköiset sun silmät ilman ripsariakin! Olen viime aikoina todennut, että tahtoisin usein jättää ripsarin kokonaan väliin. Ja olen jättänytkin, etenkin jos käytän piilareita.

  VastaaPoista
 6. Ompa kyllä ihana hohto, olen kuolannut Fyrinnaelta tilausta ikuisuuden mutta ikinä en vielä ole saanut aikaiseksi... Kummallinen saavutus tältä shoppailuholistilta ;)

  VastaaPoista
 7. Aliisa, kiitos. :) Eihän sitä välttämättä tarvitse joka päivä. Olen itse yrittänyt olla mahdollisimman vähällä silmämeikillä, varsinkin jos ei ole mitään tärkeää menoa. Ripseni ovat niin kamalassa kunnossa tällä hetkellä, että pelkään niiden tippuvan irti. :(

  Anette, kaikissa Fyrinnaen punissa on. Tuossa kuvassa ei tosiaan ole mitään erillistä hohtotuotetta, kaikki on poskipunasta.

  VastaaPoista
 8. Sulla on kyllä kadehdittavan kaunis ja kuulas iho! Poskipunankin sävy on hyvä!

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>