perjantai 28. lokakuuta 2011

Meikkitoive: Klovni

Viimeistä viedään. Halloween osuu tänä vuonna maanantaille ja monilla kemut ovat jo ovella. Toiset juhlivat vasta ensi viikolla, pyhäinpäivän aikoihin, mutta tämän meikin voi joka tapauksessa taiteilla ilman suuren suurta etukäteisvalmistelua. Käytännössä välttämättömiä ovat vain valkoinen väri, jolla maalata kasvoja, huulipuna, musta silmämeikkikynä ja kenties myös poskipuna. Itse käytin muutamia muitakin tuotteita, mutta edellä mainituilla pärjää kyllä. Hymyilevästä suusta huolimatta tässä meikissä on surumielisyyttä ja synkkyyttäkin. Sopii siis hyvin tämän viikonlopun juhliin, mutta ei ole kaikkein paras lastenkutsuille. Tein meikin ikään kuin irralliseksi naamioksi, mutta valkoisella voi halutessaan värittää koko kasvot.Aloitin liimaamalla kulmakarvat piiloon Mehronin Spirit Gumilla (myös tavallinen liimapuikko käy) ja hahmottelemalla naamion rajan valkoisella kynällä. Maalasin naamion sisäpuolen valkoiseksi käyttäen ensin sivellintä ja tasoittamalla väriä sen jälkeen sormin (maalina NYXin Jumbo Eye Pencil, sävy Milk). Puuteroin päältä vaalealla irtopuuterilla, mutta puuterin sijaan myös valkoinen luomiväri sopii hyvin. Piirsin naamiolle skarpimman rajan ruskealla kynällä ja varjostin sen ulkopuolelle jäävää ihoa samansävyisellä poskipunalla (NYX Taupe).Silmämeikistä halusin tarkoituksella vähän sotkuisen näköisen. Piirsin ja väritin mustat alueet ensin pehmeällä silmämeikkikynällä (MAC Pearlglide, sävy Black Swan), jonka päälle painelin sateenkaaren väreissä kimaltavaa mustaa luomiväriä (Fyrinnae Immortality). Myös tavallinen musta tai jokin muu tumma väri sopii. Luomivärin käyttö ei ole välttämätöntä, mutta se tuo mustalle intensiivisyyttä ja pitää alla olevan kynän paremmin paikoillaan. Koska pidän kimalluksesta ja mielestäni se sopii tähän meikkiin hyvin, painelin mustille alueille vielä hopeanväristä hologrammiglitteriä (Coastal Scents Silver Hologram Glitter Powder). Silmissä on geeli-eyelinerilla tehty sisärajaus ja ripsiväriä.Huulimeikin muodon piirsin ensin huultenrajauskynällä, minkä jälkeen täytin alueen pinkillä huulimeikkikynällä (Milani Lip Flash, sävy Flashy). Huulipuna ajaa saman asian. Kiinnitin värin painelemalla päälle pinkkiä luomiväriä (Fyrinnae Chaotic Evil), jolla pyörittelin myös posket ja nenän. Ja koska glitteriä ei voi tällaisessa tapauksessa olla liikaa, sitä on huulimeikissäkin (NYX Glitter Mania, sävy Hot Pink).

Millaiseksi hahmoksi sinä aiot pukeutua (jos olet menossa juhliin tänä viikonloppuna)?

* * *

The fifth and the last character in my little Halloween series is a rather sad looking clown. A simple makeup that can be done just with a white base colour, a black eye pencil and pink lipstick. I added a tiny bit of glitter (because I'm like that) as well.

6 kommenttia:

 1. Me pidetään huomenna juhlat ja pukeudun mustaksi enkeliksi. Koemeikki pitäisi tehdä tänään asua varten.

  VastaaPoista
 2. Olisin ehkä Lucy Westenra jos olisi juhlat, joihin mennä :(

  VastaaPoista
 3. Meillä on huomenna kavereiden häät, joten en pukeudu naamiaisasuun vaan itsekseni ;) Tosin mulla on muutamat ihanat uudet meikit ja korkkarit, joten eiköhän se riitä.

  Ja hotelliaamiainen! Kaksi kertaa! Parasta! Ja pääsen Kicksiinkin.

  VastaaPoista
 4. Tänään ois yhdet naamiaispippalot kaverilla, ja vielä vähän arvotaan poikaystävän kanssa osallistumista, kun olen flunssassa. Mut tahtoisin kovasti naamioitua joksikin, jossa mielellään ois verta, tai ainakin muuten kunnon maskeeraukset.

  P.S. Olet upean taitava näissä!

  VastaaPoista
 5. Jessus ku on pelottava! ja hieno!

  VastaaPoista
 6. KittyCatCat, kuulostaa hienolta ja dramaattiselta. :)

  Anonyymi, hyvä valinta! Vampyyriklassikot ovat aina ajankohtaisia.

  asetonihuuruja, no jopas! :) Hotelliaamiaiset ovat ihania (kuten kosmetiikkashoppailukin). Nautinnollista ja hauskaa viikonloppua!

  Sofia Punta, kiitos. :) Pukujuhlat ovat mahtavia, harmi vain, ettei niitä ainakaan omassa ystäväpiirissäni järjestetä kovin usein. Toivottavasti pääsit kemuihin.

  Anna, kiitos!

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>