lauantai 5. marraskuuta 2011

I'll Make Her an Offer She Can't Refuse...

Joskus epäsosiaalisuudesta ja jatkuvasta tietokoneella kykkimisestä on oikeasti hyötyä. Lokakuun alussa Inglotin facebook-sivujen kautta oli mahdollista saada 50 % -alekoodi nettikauppaan, jos oli tarpeeksi nopea. Ja minähän olin. :) Tilasin paketin Suomeen, sillä June oli tulossa käymään Tukholmassa ja lupasi tuoda sen tullessaan. Sain sittemmin tietää, että nettitilauksen voi halutessaan tehdä myös Ruotsiin, siitä tulee vain mainita erikseen. Tällä hetkellä Inglotin facebook-faneille on muuten tarjolla 30 % alennusta nettitilailusta (voimassa 13.11.2011 saakka), kannattaa käydä poimimassa koodi talteen.Ei varmaan ole vaikeaa arvata, että oma pakettini ei ollut aivan pieni. Aloitetaan sen avaaminen vaikka näistä. Inglotin geeli-eyelineria on kehuttu niin paljon, että sellainen oli pakko saada kokeiltavaksi. Lisäksi ostin kaksi nestemäistä eyelineria ja kaksi huultenrajauskynää. Jostain syystä minulta on aina puuttunut sekä kunnollinen kirkkaanpunainen että tuollainen melko luonnollisen värinen kynä. Ei puutu enää.Geeli-eyeliner on mattamusta, sävy 77. Onkohan tästä olemassa myös "kiiltävä" mustan sävy? En nimittäin hoksannut tuota mattaisuutta tilausta tehdessäni, mutta se sopii minulle paremmin kuin hyvin. Laatikostani kun löytyy jo yksi musta geeli-eyeliner, eipähän ole kahta aivan samanlaista. Koostumus on pehmeää, ei liian kuivaa mutta ei toisaalta kovin juoksevaakaan. Pigmenttiä on reilusti, musta on todella mustaa. Pysyvyydestä en osaa vielä sanoa juuta enkä jaata, koska en ole testannut käytännössä, mutta luulisin tämän täyttävän odotukset.Huultenrajauskynät ovat tosi kivoja. Nekin vähän kuivempia kuin muut omistamani, mutta kivoja juuri siksi. Väriä lähtee hyvin ja jälki on tarkkaa. Voidemaisemmilla kynillä ei välttämättä saisi yhtä skarppia lopputulosta. Vasemmanpuoleinen kynä on vanhan roosan sävyinen numero 74, oikealla kirkkaanpunainen numero 72.Nestemäiset eyelinerit herättivät kummastusta. Ostin tummanvioletin (sävy 29) ja kullalla terästetyn mustanruskean (sävy 21), joiden molempien siis kuuluisi olla tismalleen sama tuote (Liquid Eyeliner). Jostain syystä ne eivät silti näytä siltä. Kuten kuvasta huomaa, vasemmanpuoleisessa violetissa linerissa on ohut sivellinpää, kun taas oikeanpuoleinen mustanruskea on varustettu jäykällä, tussimaisella applikaattorilla. MHV? Molemmat kyllä ajavat asiansa varsin kiitettävästi, mutta kumpi näistä nyt sitten on se "oikea"? Jos tilaan vielä kolmannen, mitä saan? Hämmentävää.Tässä vielä swatchit kaikista. Vasemmalla nestemäiset eyelinerit, keskellä huultenrajauskynät ja äärimmäisenä oikealla musta geelirajaus.

Tilasin myös neljä huulikiiltoa. Ennen kuin kukaan alkaa soimaamaan, haluan kertoa, että tein tilauksen ennen itse itselleni langettamaa huulimeikkienostokieltoa. Eli näitä ei nyt sitten lasketa. :D Tykkään Inglotin Sleeks-kiiltojen koeputkimaisista pakkauksista todella paljon, ne ovat ilo silmälle. Hommasin tuollaisen kirkkaan oranssin (sävy 33), korallisen pinkin (35), malvan/ruusun värisen (63) ja kauniin tumman viininpunaisen (59). Numero 35 ei itse asiassa alun perin kuulunut tilaukseeni, vaan se lähetettiin korvaamaan loppunutta sävyä. Mikä ei haittaa ollenkaan, tykkään tästäkin.

Minulla oli jo ennestään yksi tällainen kiilto, jonka ostin aiemmin tänä vuonna Mustaa Kajalia -blogin kirppikseltä. Koostumus on ohutta ja tahmaamatonta, josta toiset tykkäävät, toiset taas eivät. Itse pidän enemmän tahmeammista ja hoitavammista kiilloista, mutta yllätyksekseni olen huomannut käyttäväni tuota kirppisostosta melko paljon. Johtopäätös: hankin lisää.Yllä kaikki omistamani Sleeksit swatchattuina. Myymälässähän näitä voi kokeilla iholle, mutta nettikaupasta tilatessa kiiltojen toisistaan poikkeavat koostumukset tulivat yllätyksenä. Itselläni oli siis alun alkaen vain tuo keskimmäinen beige sävy (56), jonka perusteella oletin kaikkien kiiltojen olevan samalla tavalla pigmenttisiä ja peittäviä. Vaan eivätpäs olleetkaan. Oranssi ja korallipinkki ovat läpikuultavia ja jättävät huulille vain hennosti väriä, mikä on sääli, sillä etenkin oranssin kiillon suhteen odotukseni olivat korkealla. Se näyttää hylsyssään niin hienolta! Kauniita nämä ovat joka tapauksessa kaikki. Molemmissa läpikuultavissa kiilloissa on upeaa kultaista shimmeriä, muut ovat satiinisen hohtavia ja mahtavan pigmenttisiä.Ja paras viimeiseksi. Ostin uuden luomiväripaletin, aikaisemmin minulla oli jo yksi. Yllä kuvassa molemmat, sävyt uudelleen järjesteltyinä (klikkaamalla suuremmaksi). Aiemmassa paletissa oli sekaisin sekä neutraaleja että värikkäämpiä sävyjä, nyt ne ovat nätisti omissa paleteissaan. Ensimmäisellä kierroksella tykästyin erityisesti pearl-koostumukseen, joten valitsin tällä kertaa pääasiassa vain niitä. Otin mukaan myös kolme mattasävyä, koska olen kuullut niistä vain ylistäviä mainintoja. Sävyt valitsin pitkälti Temptalian swatchien perusteella, eikä tullut yhtään virheostosta.

Ostin uusia nappeja yksitoista, sillä yksi aikaisemmin ostamistani (kullanhohtoinen voimakas pinkki, D.S. 495) oli jo murentunut pahasti enkä muutenkaan käyttänyt sitä juurikaan. Se löysi uuden kodin Z-paletistani. AMC-laatu näyttää myös olevan melko herkkä murenemaan, omat nappini eivät ole kestäneet siirtelyä kovin hyvin. Mustasta (AMC 63) puuttuu jo lähes puolet, oranssi (AMC Shine 15) ja kultainen (AMC Shine 25) ovat lohkeilleet vähän. Pearl-napeille ei ole ikinä käynyt kuinkaan, vaikka olen rymsteerannut niitä edestakaisin aivan yhtä suurella innolla.Näissä swatcheissa sekä uudet että vanhat sävyt ovat uuden palettijärjestyksen mukaisesti sulassa sovussa sekaisin. Tästä neutraalimmasta paletista omia suosikkejani ovat satiinisen musta AMC 63 (lohkeilustaan huolimatta), kaunis violettiin vivahtava harmaanruskea Pearl 423 sekä mattasävyt 363 ja 351. Olen tähän asti elänyt ilman kunnollista mattavaaleaa, mutta nyt tilanne on korjattu.Värikkäämmässä paletissa on syviä ja syksyisiä sävyjä, mutta myös pari vaaleampaa. Suosikkini tästä paletista tulivat kaikki uuden tilauksen mukana: ylärivin ihana luumunvioletti Pearl 446 sekä punainen (todellisuudessa enemmän viininpunainen kuin tuollainen ruosteen värinen) Pearl 450 ovat mahtavia, puhumattakaan alarivin syvän sinisestä (Pearl 428). Myös kultainen persikka alarivissä oikealla (Pearl 407) on upea.

Siinäpä ne, tämän syksyn ostosten jälkeen taidan pitää jo hieman taukoa Inglotista. :) Mitä sinä olet viimeksi hankkinut ko. merkiltä? Mitkä ovat omia suosikkituotteitasi?

* * *

Ahem, some Inglot purchases, again. I got a 50 % off promotional code for their webshop and things got a bit out of hand. However, all my new babies are wonderful and I love them. And I didn't get 20 new eye shadows, half of them I had already. I just arranged the palettes differently. What are your favourite products from Inglot?

11 kommenttia:

  1. Löysin aikoinaan Inglotin(kin) sun blogin kautta ja mikään meikkimerkki ei ole koskaan aikaisemmin saanut musta yhtä vannoutunutta kannattajaa. Kiitos siis alunperin vinkistä! Viime viikon lauantain pelasti se, että tajusin Inglotin viimein avanneen myymälän Helsingin keskustaan ja juhlistin sitä uudella poskipunalla. Se on tietysti aivan ihana.

    Olen aika laiska kommentoimaan, mutta voinen nyt kootusti sanoa, että olen viime aikoina ollut useamman kerran aivan äimänä miten hienoja meikkejä osaat tehdä.

    VastaaPoista
  2. Sinä senkin onnekas! Itellä olis hirveä hinku hankkia uus Inglotin 10-setti - ensimmäinen (http://evestemptations.blogspot.com/2011/10/here-i-am-this-is-me-and-my-daily-make.html) onkin ollut kiitettävästi käytössä, ja sävyt tuli valittua pitkän swatchailun perusteella kun Jyväskylään ei ole Inglotin kauppaa vielä siunaantunut :B P 447 ja P 407 oli ns. "villejä kortteja", mutta tällä hetkellä rakastan P 407:aa ehkä eniten! <3 P 446 on myös aivan ihana :)
    Mistä muuten tilasit tuon Z-paletin??

    VastaaPoista
  3. EI OO TOTTA! Mä juuri tänä aamuna pyörin Inglotin sivuilla ja noukin ostoskoriin tavaraa. En vielä menny kassalle... ONNEKSI!!! Voi kiitos, kiitos tästä vinkistä .Nekku.!!! :)

    VastaaPoista
  4. Hannie, Inglot on kyllä parhaimpia uusia tulokkaita meikkirintamalla, kiva että olet innostunut. Kootut kommentit kelpaavat myös oikein mainiosti, kiitos paljon. :)

    Eve, päivitin tekstin alkua vähän, kun huomasin, että facebookissa on taas alekoodia jaossa. Nyt olisi hyvä tilaisuus toiselle paletille. :) Z-palettini ostin merkin omilta nettisivuilta, www.zpalette.com

    Minna, kävipä hyvä tuuri! Eikun ostoksille. ;)

    VastaaPoista
  5. Nonni! Nyt on tilattu Minnalle Inglotia ja voin sanoa, että mopohan siinä sitten lähti käsistä. :D

    Sain eräässä asiassa yhden rajapyykin jo hyvin lähelle ja siitä palkintona olen luvannut itselleni, että testaan näitä paljon kehuttuja Ingloteja. Menin sitten tänä aamuna "potkimaan renkaita" Inglotin verkkokauppaan. Nyt ei sitten tarvinnut enää miettiä, kun sai -30 % alea. ;D

    VastaaPoista
  6. I <3 .Nekku.!!! Nyt ei auta kun vain odottaa uusia paletteja kotiin, kyllähän sieltä ale-koodilla löytyi uudet (kymmenen ja neljän) paletit... *the happy dance!*

    VastaaPoista
  7. Hei, tietämätön täällä kyselee, että mikä on AMC-laatu? Mulla tietääkseni on vain Pearl- ja Matta-laatua Inglotilta.

    VastaaPoista
  8. Munkin tekisi mieli hankkia lisää kaikkia ihania luomivärejä Inglotilta, vaikka fakta on, että kuitenkin käytän niitä melkoisen harvoin. :D Hups. Mutta kiva, että paketin sisältö oli hyvä. ;)

    VastaaPoista
  9. Minna, hienoa! Mikäs sen parempi palkinto kuin kasa meikkejä. :)

    Eve, hihi, <3. Onnea uusista hankinnoista. :)

    Tuulia, AMC on lyhenne sanoista advanced makeup component, eli jotain salaperäistä edistyksellistä tekniikkaa niihin on käytetty. ;) Inglotilla on AMC-meikkejä on muissakin kategorioissa, mm. meikkivoiteissa ja poskipunissa. Tietääkseni luomivärilaatuja on olemassa viisi erilaista: Matte, Pearl, AMC, Shine ja DS.

    June, luomivärit eivät (onneksi) vanhene. :) Minulla saattaisi pukata pientä kriisiä, jos alkaisin miettimään, ehdinkö joskus käyttää kaikki ostamani. Ne ovat sitten perinnöksi jälkikasvulle...

    VastaaPoista
  10. Hei, tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mut oisko sulla mitään meikkivinkkejä mulle? :D Mulla ei ikinä onnistuis tollaset meikit mitä sulla täällä aina on, koska mulla on ihan helvetin pienet luomet ja tositosi pienet silmät muutenkin (ja sellaset oudon malliset, kaukana pyöreistä, ennemminkin viirut.... D:)... Osaatko auttaa?

    VastaaPoista
  11. Hmm, jos haluat saada silmäsi näyttämään suuremmilta, vältä ainakin tummia rajauksia silmän sisäpuolella. Vaalea kajal sisäluomella sen sijaan saa silmät näyttämään suuremmilta. Myös hyvin tummat luomivärit pienentävät silmiä entisestään, mutta mikään ei toki ole "kiellettyä". Voisit kokeilla viedä yhtä luomiväriäsävyä liikkuvalta luomelta melko korkealle kulmaluulle saakka, sillä saa myös hämättyä silmiä ja luomia suuremmiksi. Pelkkä eyeliner-rajaus ja ripsivärikin saattaisi toimia. Neuvoja on hankala antaa, kun en tiedä miltä näytät. :( Kannattaa googlettaa tai etsiä youtubesta meikkivinkkejä aasialaisille silmille, niistä löytyy, ja niistä on monesti apua muillekin pienempisilmäisille.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>