sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Comfort Zone

Wet n Wildin paletteja täytyi tietysti päästä heti testaamaan, alla on neljä erilaista silmämeikkiä Comfort Zone -paletin sävyillä. Kaikki ovat jokseenkin näyttäviä, mutta paletilla saa toki aikaan hillitympiäkin meikkejä. Näissä palettitestailuissa olen oikeastaan vain halunnut havainnollistaa miltä eri sävyt näyttävät, joten itse meikit ovat yksinkertaisia, parin, kolmen sävyn perusjuttuja, ei mitään huikeaa taiteilua. :)
Vihreässä meikissä käytin liikkuvalla luomella vaaleaa sammaleenvihreää. Silmän sisänurkassa on vaniljanväristä korostussävyä, ulkonurkassa ja luomivaossa mustapohjaista, kultaisena hohtavaa tummanvihreää.
Toisessa meikissä on käytetty kaikkia neljää sävyä paletin vasemmasta laidasta, vieläpä luomivärinappeihin painettuja "ohjeita" noudattaen. Sisänurkassa samaa vaniljaista korostussävyä kuin edellä, liikkuvalla luomella kuparista vaaleanruskeaa. Uloimmalla kolmanneksella ja luomivaossa on keskitummaa ruskeaa, tumminta ruskean sävyä käytin ripsirajassa sekä terävöittämässä silmän ulkonurkkaa.
Kolmas, sävyiltään neutraali meikki syntyi vaalealla, rusehtavalla harmaan sävyllä (myös yksi suosikeistani, yllättävän moniulotteinen, kultaisena hohtava) sekä tummimmalla ruskealla. Sisänurkassa on samaa vaaleaa korostussävyä kuin kahdessa edellisessä meikissä. Tuo liikkuvan luomen vaalea taupe on omia suosikkejani paletin sävyistä: hillityn kaunis mutta silti omalla tavallaan näyttävä.
Neljäs meikki on sisänurkan highlightia (sama sävy, edelleen) lukuun ottamatta tehty pelkästään paletin punaruskealla, turkoosia heijastavalla duochrome-sävyllä. Henkeäsalpaavan upea, maksaisin mielelläni koko paletin hinnan jo pelkästään tästä yhdestä värinapista.

Siinäpä taas näitä testimeikkejä, oliko joku ylitse muiden? Pidän itse jokaisesta, mutta viimeisessä meikissä käytetty sävy on kieltämättä tämän paletin ehdoton tähti.

* * *

Four eye makeup looks with Wet n Wild's Comfort Zone palette. I love it, the shades are so versatile and pretty.

24 kommenttia:

  1. Upeat meikit olet taas tehnyt :)

    VastaaPoista
  2. kaikki hienoja, mutta jotain erityistä tuossa viimeisessä on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sävy on miltei hypnoottinen, tykkään siitä ihan hurjasti. :)

      Poista
  3. Mun suosikki on tuo vihreä! Todella hyvännäköisiä sävyjä, mitä sulla oli pohjustajana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohut kerros Make Up Storen High Tech Lighteria, käytän sitä lähes aina. Rasvoittuville luomille ja pitkäkestoisempaan meikkiin kannattaa tosin laittaa alimmaiseksi jokin "oikea" pohjustustuote, esim UDPP.

      Poista
  4. Ihania meikkejä jälleen kerran! :)

    Semmoinen kysymys, onnistuisiko silmämeikin kuvaaminen siten, että näkyisi vähän muutakin osaa kasvoista kuin pelkkä silmä? Osaisi vähän hahmottaa miltä meikki näyttää kauempaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaisissa tapauksissa ei valitettavasti onnistu, sillä olin meikannut näihin kuviin vain yhden silmän, en esim. kasvoja ollenkaan. Itsekin olen sitä mieltä, että kasvokuvasta meikin hahmottaa paremmin, mutta näitä testailumeikkejä varten en yleensä ehdi/jaksa meikata niin paljoa. Saati puhdistaa silmämeikkejä siististi molemmista silmistä. :D Blogissa on kuitenkin myös koko kasvoista otettuja meikkikuvia (ja tulee olemaan jatkossakin).

      Poista
  5. Tosi kauniita kaikki, mutta vihreä ja taupe näyttää mun silmiin parhailta :) Jopa niin hyviltä, että täytyy harkita ehkä itsekin tuon paletin hankkimista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa harkita, ja kannattaa käydä hypistelemässä kaupassakin, jotta näkee kaikki ihanat sävyt myös elävässä elämässä. :)

      Poista
  6. Nämä meikit näyttää niin upeilta että täytyy kai kotiuttaa tämä paletti. Onhan se edelleen myynnissä Seppälöissä vai joku kausijuttu?

    Mun suosikit löytyy omalta comfort zonelta eli vihreä ja kupariset meikit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti on, en osaa itse yhtään sanoa. Tällä hetkellä matkaa lähimpään Seppälään on n. 8000 km. ;) Käy ihmeessä katsomassa, nämä tulivat Suomessa myyntiin loppukesästä ja ainakin vielä joulun aikaan molempia oli hyllyssä reilusti.

      Poista
  7. Ainakin Kouvostoliitosta eilen löytyi :)

    VastaaPoista
  8. Ai kun kivoja, ihana tuo vihreä.
    Mää aina pyörittelen kädessäni näitä paletteja Seppälässä, mutten koskaan osta.

    VastaaPoista
  9. Minä pyörittelin niitä pienempiä paletteja vaikka kuinka pitkään, mutta en sitten kuitenkaan lopulta ostanut. Näiden kanssa oli pakko taipua, kun halusin nähdä mistä kaikki meuhkaavat. :D Kannatti kyllä.

    VastaaPoista
  10. Voi ei mun pitää ehkä hankkia tää jossain välissä, ihania sävyjä vaikken neutraaleista haluisi tykätä liikaa etten jämähdä käyttämään vain niitä ;P Tarvitsenko Comfort Zonea jos laitoin tilaukseen juuri Metal Mania- paletin?

    Tosi kauniita meikkejä olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metal Mania on kyllä huippu, onnittelut hyvästä ostoksesta! Tekisi mieleni sanoa, että et tarvitse CZ:a, mutta itse ostaisin sen jo pelkästään noiden kahden upeimman sävyn (vaalea kullanhohtoinen taupe ja ruskea-turkoosi duochrome) takia. Muillekaan en löytänyt MM:sta täydellisiä dupeja, vaikka värimaailma on hyvin samankaltainen. Jos nuo kaksi mainitsemaani sävyä sytyttävät, osta! Jos eivät, niin ota ensin tuntumaa Metal Maniaan ja harkitse sitten. :)

      Poista
  11. Tänään tuli Comfort Zone ostettua, eli Oulussakin oli vielä ainakin myynnissä. Petal Pusheriakin hypistelin, mutta tällä kertaa se jäi vielä kauppaan, koska iteltä löytyy violetteja sävyjä ennestäänkin aika paljon.
    Kiva päästä testaileen palettia, pitää varmaan tuon sun ekan meikin tyyppistä kokeilla :)

    VastaaPoista
  12. Toisen blogin kautta tänne löysin. Värit näyttivät sen verran upeilta, että kävin samaisen paletin ostamassa, kun muitakin suosituksia löysin (minulla on ruskeat silmät, ja vahva mieltymys violetteihin ja vihreisiin, joista en amatöörimeikkaajana ole kuitenkaan mieleistäni löytänyt).

    Nyt kokeiltuani on siis pakko kysyä, oletko käyttänyt jotain erityistä kikkaa värien esiin saamiseksi, vaiko kenties vähän muokkaamalla huijannut :D Viimeisintä meikkiä en ihmettele lainkaan, tuo kameleonttisävy häikäisi minutkin omallakin paletilla, mutta nuo vihreät sen sijaan olivat omalla luomella melko kalpeita näihin ideaaleihin nähden.

    Vinkkejä siis kaipaillen, kuinka korostit näitä sävyjä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kun haluan saada luomivärin sävyistä erityisen intensiivisiä, käytän alla jotain tahmeaa pohjustusta. Suosikkejani ovat Make Up Storen High Tech Lighter sekä Fyrinnaen Pixie Epoxy, molemmat toimivat kuin liima. Ja tuovat värit esiin uskomattoman hyvin, vaikka itse luomiväri olisi laadultaan heikompi. Rasvoittuvilla luomilla alle tarvitsee vielä "oikean" luomivärinpohjustajan, mutta itse olen pärjännyt ilmankin. Tarkoituksenani on tehdä kokonainen postaus noista HTL:eista, mutta olen kirjoittanut niistä myös muun muassa täällä: http://lazydynamitee.blogspot.fi/2011/12/suosikit-osa-3.html

      Koska minulla ei ole järjestelmäkameraa enkä osaa kuvatakaan kovin hyvin, säädän kuvien kontrastia ja väriä myös Photoshopissa. Pyrin kuitenkin aina mahdollisimman realistiseen lopputulokseen, tarkoituksenani ei ole huijata kuvankäsittelyllä.

      Poista
  13. Ostin juuri tämän paletin ja on Eka WnW paletti mulle. Tuskailin kun en keksinyt kivoja meikkejä sillä niin tämä postaus on täydellinen! Kiitos! Aivan ihania meikkejä! Kannataakohan mun hankkia muitakin WnW:n paketteja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, hinta-laatusuhde on aivan omaa luokkaansa. Kahdeksan sävyn paleteista minulla on myös Petal Pusher (katso tästä seuraava postaus), josta tykkään paljon. Suosittelen tutustumaan myös kolmen sävyn paletteihin (erit. Walking on Eggshells ja Silent Treatment) ja yksittäisiin luomivärinappeihin, ne ovat kaikki tosi hyvälaatuisia. Mutta Fergie-kokoelman viiden sävyn Photo OP -paleteista on syytä pysyä erossa, ovat näihin perusvalikoimaan kuuluviin verattuna aika kuraa.

      Poista
    2. Meinasin just ostaa sellasen! Kiitos kun kerroit! Ostan varmaa sen Walking on eggshelssin ku siinä on niin hyvät värit kouluun käytettäväksi :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>