keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Juhlapaletti testissä I

Esittelin synttärilahjakseni tilaamani Urban Decayn 15th Anniversary -paletin ikään kuin ohimennen marraskuussa, mutta meikkikuvia en ole juuri ehtinyt julkaista. Testailin sävyjä perusteellisemmin viime viikonloppuna ja sain aikaan useammankin meikin.
Tässä postauksessa kuvia kolmesta vähän värikkäämmästä vaihtoehdosta, seuraavassa tulossa muutama neutraalimman sävyinen. Swatcheja luomiväreistä voi käydä tutkailemassa yllä olevan linkin takana tai blogin Facebook-sivuilla.Ensimmäinen yhdistelmä on nähty jo muissakin blogeissa - tummansininen Evidence ja turkoosi Deep End näyttävät kieltämättä tosi kivoilta yhdessä. Deep Endiä on ulkonurkkaa lukuun ottamatta koko yläluomella, sisänurkan korostusvärinä käytin samasta paletista löytyvää kullanhohtoista Vanillaa. Evindencellä meikkasin ulkonurkan ja luomivaon, häivyttäessä se muuttui jännästi mustemman näköiseksi.
Toiseen kokeilemaani meikkiin valitsin pinkin ja violetin sävyjä. Sisänurkassa on samainen Vanilla, siitä eteenpäin ulkonurkkaa kohti ovat vaaleanpunainen Tainted, shokkipinkki Junkshow sekä tummanvioletti Half Truth, jota käytin myös alaluomen rajauksessa. Pidän tästä yhdistelmästä, maltillisen värinen Tainted pehmentää vähän muiden sävyjen räväkkyyttä.
Kolmas testatuista vaihtoehdoista on vaaleampi, kahden sävyn väriblokkimeikki. Liikkuvalla luomella on upean sinihohtoinen violetti Omen, alaluomella ikään kuin vastavärinä maltillisen kultainen Chase. Sisänurkan korostussävynä sekä sisäluomella käytin vaalean persikkaista Flow'ta.

Mikä on suosikkisi? Mielestäni kaikki onnistuivat ihan mukavasti. :)

* * *

I finally got to play with Urban Decay's 15th Anniversary palette, that I bought as a birthday present to myself. Swatches and stuff can be found here.

18 kommenttia:

  1. Upeita! Ja tosi kiva kun teit noilla väreillä! Ykkösessä mun lemppari väri paletista, mutta nuo kaikki näyttävät niin herkullisilta! Kyllä tuo paletti olis kiva itsellekkin saada:)

    VastaaPoista
  2. Eka on ehkä kivoin, itse tein siis samoilla väreillä. Mä olen kade sun luomien/silmän mallista kun mulla ei ole juurikaan luomivakoa :P Harkitsin jossain vaiheessa tämän ostamista, mutta onneksi sain joululahjaksi niin ei tarvinnut rahoja tuhlata itse tähän :)

    VastaaPoista
  3. Wauuuuu! Ihan mielettömän hienoja! Mä himoitsen tätä palettia edelleen ja elättelen toivoa, että jos se vaikka löytyisi Sephorasta ensi kuun Ranskan-reissulla. Reissushoppailuja suunnitellessa muuten huomasin, että Ranskan Sephoralla on verkkokauppa ja toimittavat myös ulkomaille! Toimituskulut olivat kyllä ihan kaameat, mutta jos en olisi pian menossa paikan päällä käymään, olisin saattanut harkita juurikin ko. UD:n paletin tilaamista.

    VastaaPoista
  4. UPEITA kuvia ja ihania värejä!

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Kaikki hurmaavia! Omiin silmiin kokeilisin 1. tai 3:sta, vaikka 2:sessa mennäänkin lempiväreilläni. Kolmonen mukavan jotenkin ihanan keväinen :)

    Vaikuttaakohan silmän ja luomien muoto paljonkin tuohon alaluomen luomivärjäilyyn, koska aina kun minä teen sen (pohjustajien kera) näyttää vain kuin väriä olisi levinnyt vahingossa liian suurelle alueelle tai muutamat draamaitkut olis vedetty. Sinulla taas näyttää oikein onnistuneelta ja harkitulta värien käytöltä.

    VastaaPoista
  6. Toi paletti näyttää niin herkulliselta! Hyvin nuo kaikki meikit onnistunu, mutta tuo eka meikki on upein, tosi hyvin sopii nuo värit yhteen! :) Mäki haluun!

    VastaaPoista
  7. Tuo viimeinen look on paras, koska se on niin erikoinen :) Täytyy itsekin kokeilla tuollaista tyyliä. Joskin alaluomen rajauksen kanssa saa olla tarkkana, ensinnäkin mulla ärtyy iho ja toisekseen rajauksen pitää olla tosi ohut, tai muuten teiniefekti on taattu :D

    VastaaPoista
  8. Tykkään kahdesta ekasta kovasti, järjettömän hienon näköisiä sävyjä!

    Kyllä tää paletti kelpais mullekin, mutta kun käytän nykyään niin vähän luomivärejä, että en taida löytää hyvää tekosyytä sen hankkimiseen... >.<

    VastaaPoista
  9. Uuh, ihania kaikki, mutta ensimmäinen taitaa olla mieleisin. Mistä tuollaisia upeita silmiä oikein saa? Nimimerkillä ei meikäläisen geeneillä ainakaan :D

    VastaaPoista
  10. Janet, kiitos! Paletti on kyllä tosi kiva ja monikäyttöinen. :)

    Duvessa, linkkasinkin postaukseesi tuolla tekstin lomassa. :) Minä olen vähän kade joululahjastasi, itsekin olisi mukava saada meikkejä joskus lahjaksi.

    Sara, on tosiaan melko suolaiset toimituskulut, ei oikein innosta tilaamaan mitään, ainakaan yksin. Kimppatilauksena voisi mennä, kun Ranskasta ostaessa ei tule muita ylimääräisiä maksuja. Toivottavasti löydät paletin reissultasi. :)

    Dashanti, kiitti. :)

    Katjamaria, kolmosessa on toden totta jo vähän keväistä fiilistä. :) Silmän muoto vaikuttaa paljonkin. Itselläni on aika paljon tilaa alaluomella ja tykkään laittaa etenkin tummia luomivärejä myös silmän alapuolelle, ne häivyttävät vähän silmän ulkonevuutta. Kannattaa kokeilla mahdollisimman pienellä siveltimellä ja oman silmän muodon sallimissa rajoissa. Ihan pikkuisen väriä alaluomella sopii varmasti kaikille.

    NINNI, eka meikki on minunkin mielestäni tosi kiva. Värikäs mutta dramaattinen.

    Elisa, minulla on tosiaan yleensä tapana mennä tämän tyylisissä testailuissa aika tavallisella ja turvallisella linjalla. :) Kolmonen oli poikkeus, kultainen väri hakeutui violetin kaveriksi kuin itsestään. Itse tykkään meikata alaluomen puoltakin reilusti, kuten tuossa Katjamariallekin jo kommentoin. Kukin kuitenkin tyylillään ja tavallaan, kaikki ei välttämättä sovi yhtä hyvin jokaiselle.

    Lumi, nämä sävyt ovat minustakin tosi kauniita. :) Itse käytän luomiväriä päivittäin, mutta minulla on niitä jo niin paljon, että uusien perustelu alkaa sen takia käydä vaikeaksi. :D

    BabyJane, varmaan sitten meikäläisen geeneillä? :) Isäni puolen suvussa kulkevat nämä tällaiset "kuulasilmät", perittyjä ovat siis.

    VastaaPoista
  11. Tuo ensimmäinen on upea! Pitäisi itsekin uskaltautua sinisten sävyjen maailmaan. Ei vaan lähde päästä se mielikuva, että näytän kasaribeibeltä jos sinistä luomilleni laitan. :)

    VastaaPoista
  12. Upeita meikkejä indeed. Löytyykö tätä palettia nettikauppojen valikoimasta (jos ebaytä ei lasketa)??

    VastaaPoista
  13. Kuvittelisin, että olisin sanonut suosikikseni tuon keskimmäisen (koska siinä on violettia ja pinkkiä), mutta tykkään kyllä eniten ensimmäisestä!

    VastaaPoista
  14. Milla, kasarikammo vaivaa minuakin ajoittain. :D Yhden käden sormilla ovat laskettavissa ne kerrat, kun olen liikkunut sinisessä silmämeikissä julkisilla paikoilla. :)

    Anonyymi, en osaa sanoa. Ainakaan niistä nettikaupoista, joissa yleensä liikun (Beauty Bay, HQ Hair, Look Fantastic), en ole löytänyt. :(

    Martina, pinkki ja violetti ovat minunkin lempparivärejäni meikeissä, mutta tuo ykkönen on kieltämättä aika sähäkkä. :)

    VastaaPoista
  15. Tosi upeita meikkejä!

    Näyttävät ainakin lähikuvissa tosi hyviltä, mutta olisi kiva jatkossa nähdä myös miltä meikki näyttää kauempaakin (metrin - parin metrin etäisyydeltä). Laitat vaikka molempiin silmiin eri meikin, niin ei tarvitse iiiihan hirveästi kikkailla kuvaamisen kanssa!

    VastaaPoista
  16. Kiitos! Blogissa on toki myös meikkejä, joissa näkyvät koko kasvot, tällaisten kuvien tarkoitus on lähinnä havainnollistaa miltä erilaiset sävyt näyttävät (tai antaa ideoita). Minulla on tapana meikkailla huvikseni, jolloin keskityn vain tähän yhteen silmään. Silloin kasvoilla ei yleensä ole muuta meikkiä ja tukkakin on usein likainen. :D Välillä siis tulee vain "irtosilmiä", mutta ymmärrän toki että silmämeikki olisi kiva nähdä myös osana kokonaisuutta.

    VastaaPoista
  17. Oh my mitä ihanuuksia nuo kaksi ensimmäistä! Rakastan niiden värejä ja yleisesti ottaen kaikkien kolmen huoliteltua työtä :)!

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>