lauantai 7. tammikuuta 2012

Meikkitoive: Lauren Conrad

Kuvat: Just Jared

Vuoden ensimmäisenä toivemeikkinä Lauren Conradin luonnollisen kaunis look. Neitonen on tunnettu superhehkuvasta hipiästään, muita tyylin kulmakiviä ovat musta eyeliner-rajaus ja neutraalin sävyinen huulikiilto. Klassisen tyylin ystävänä tähti irrottelee välillä käyttämällä kirkkaanpunaista huulipunaa, mutta toivoja pyysi nimenomaan saada nähdä tämän hillitymmän version.
Kuva: Just Jared

Laurenin (mehän sinuttelemme, totta kai) meikkipohja on kuulas ja valoa heijastava eikä sitä ole liiemmin puuteroitu. Kulmat ovat luonnolliset mutta skarpit, silmiä on korostettu paksuhkolla rajauksella ja irtoripsillä. Huulimeikki on hyvin luonnollinen, vaaleahuuliselle riittäisi jopa pelkkä huulirasva. Hohtava iho on meikin pääosassa, laadukkaaseen meikkivoiteeseen ja hyvään korostustuotteeseen kannattaa satsata.
Itse käytin meikkivoiteena Lancômen Teint Miraclea, joka on valoa heijastava, öljytön ja kevyt (ja loppumaisillaan, yritän käyttää sitä pois :) ). Laadukas meikkivoide ei tietenkään aina tarkoita kallista, mutta tässä asiassa ne ovat valitettavan usein synonyymejä. Peiteaineena Maybellinen uusi, ohut ja kerrassaan loistava The Eraser, josta on tulossa juttua myöhemmin. Nenän varteen, poskipäille, silmänalusille ja leukaan laitoin myös vähän valokynää - oma suosikkini on L'Oréalilta.Koska en näytä tippaakaan kalifornialaiselta ilman aurinkopuuteria - enkä sanottavasti sen jälkeenkään - sudin aurinkoa (Wet n Wild Mega Bronzer, Light Sun) poskille, ohimoille, nenään ja leukaan. Aurinkopuuteri saa sekin olla valoa heijastava, tässä tapauksessa sillä ei ole tarkoitus luoda varjoja vaan tuoda iholle lämpöä. Poskipunaksi kannattaa valita kevyt, pinkki tai persikkainen sävy (Wet n Wild ColorIcon Blush, Pearlescent Pink). Jätin ihoni kokonaan puuteroimatta, mutta öljyisimmille alueille voi halutessaan tupsutella kevyesti irtopuuteria.

Hohtoa tuomaan valjastin pitkäaikaisen lempparini, Benefitin High Beamin, joka nestemäisenä toimii parhaiten juuri puuteroimattomalla iholla. En kursaillut, vaan taputtelin korostustuotetta reilusti otsalle, kulmaluulle, nenän varteen, poskille, amorinkaarelle ja leukaan. Vedin hieman överiksi jo senkin takia, että tiesin lopputuloksen näyttävän maltillisemmalta valokuvissa. Kulmat meikkasin Lumenen harmaanruskealla kynällä, huulilla on MACin nude Social Light -kiilto.Silmämeikistä tein pienen tutorialin. Meikkasin liikkuvan luomen kauttaaltaan sampanjanvärisellä helmiäisluomivärillä (L'Oréal ColorAppeal, Golden Beige), jota tuputtelin myös silmän sisänurkkaan. Silmän muotoa voisi halutessaan korostaa vaaleanruskealla mattaluomivärillä luomivaossa, mutta jätin sen vaiheen nyt väliin. Seuraavaksi rajasin yläluomen nestemäisellä rajausvärillä (L'Oréal Super Liner) ja tein silmän ulkonurkkaan pienen, kissamaisen väkäsen. Laurenin rajaus on yleensä paksumpi ja skarpimpi, mutta sovelsin vähän. Tässä versiossa rajauksen ei tarvitse olla täydellisen siisti.Pehmensin ja paksunsin rajausta mustalla kynällä, mikä tekee meikistä vähemmän jyrkän. Rajauksen painopiste ulkonurkassa saa omat pyöreät silmäni näyttämään enemmän mantelin muotoisilta. Jos silmät ovat pitkulaisen muotoiset, rajausta voi kokeilla häivyttää enemmän ylöspäin silmän keskiosan kohdalla, mikä saa muodon näyttämään pyöreämmältä. Lisäsin ripsiväriä.Rajasin sisäluomen ruskealla kynällä (Milani Liquif Eye) ja liimasin silmän ulkonurkkaan muutaman irtoripsitupsun (Ardell) tehostamaan katsetta. Sudin ripsiin vielä kerroksen ripsiväriä, sillä hentoiset ripsitupsut eivät muuten näytä juuri miltään. Ripsiväri saa ne myös sulautumaan paremmin omien ripsieni joukkoon.Sivukuvasta näkee paremmin rajauksen muodon sekä hohteen liikkuvalla luomella ja kulmaluulla.

* * *

This makeup was requested a long time ago but fortunately this kind of style never gets old. Lauren Conrad is famous for her beautiful glowing skin, otherwise the makeup is simple and classic. A good foundation and a highlighter are essential, you can skip powdering altogether. Light pink or peachy hues in blush and lipstick, black eyeliner and a couple of individual false lashes. Fresh and pretty.

9 kommenttia:

  1. Ihana meikki, kiitos! Ja ihana Lauren, kivaa kun joku eli sinä jaksoit tehdä näinkin perusteellisen postauksen neidin lookista :)

    VastaaPoista
  2. Ihana toive, Lauren on yksi minunkin suosikeistani, vaikka hänen meikkityylinsä ei mielestäni itselleni sovikaan!

    Hienosti olit saanut minusta vangittua juuri Laurenin tyylin ytimen, eli mustat rajaukset ja hohtava, ruskea iho, ja lisänä aina joskus se hyvin tumma huulipuna. Vaikka meikki on yksinkertainen, lisätehosteena Laurenilla on usein joku tumma kynsilakka lyhyissä kynsissä, musta tai tumma punainen. :)

    VastaaPoista
  3. Martina, ole hyvä vain. :)

    Pumpulipupu, minäkin vähän vierastan itselläni tällaista pelkän rajauksen silmämeikkiä, mutta se tuntui heti kotoisammalta kun vähän suttasin. :D Olen muuten itsekin pannut merkille neiti Conradin kynsilakkavalinnat, onnistuvat olemaan tyylikkäitä olematta tylsiä.

    VastaaPoista
  4. tosi kiva ja kattava tutorial!

    VastaaPoista
  5. (yritin jo eilen kommentoida, mutta ilmeisesti netti teki tenän just silloin, kun ei tullutkaan kommentti läpi)

    Mutta siis kiitos tästä! Pakko kohta kokeilla meikata näin, vaikka tänään oon menossa korkeintaan jumppaan :) Tykkään tuollaisesta mustasta rajauksesta, mutten oo oikein ikinä hoksannut jujua, jolla siitä saa nätin, ei liian raskasta ja teinimäistä. Ja kun pari kertaa harjoittelee, onnistuu varmasti kiireaamuinakin oikein hyvin :)

    VastaaPoista
  6. Mun oli pakko tehdä eilen iltarientoihin tällainen (silmä)meikki! Harmi kun en ehtinyt ottamaan kuvia siitä. Yllättävän pienellä vaivalla todella kivannäköinen meikki. Terästin sitä vielä mustalla eyelinerillä, jossa on hopeista kimalletta ;)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi, kiitos! Mukavaa, että tästä oli hyötyä. :)

    asetonihuuruja, olepa hyvä. :) Tämä on tosiaan oikein passeli myös arkimeikiksi. Minustakin tuollainen eyeliner-rajaus tuntuu yksistään vähän liian rajulta/raskaalta. Ja sain siitä tosiaan yliannostuksen teininä. :D

    Martina, voi kuinka kiva kuulla! Pitäisi itsekin kokeilla tätä joskus iltamenoihin, menisi varmasti kivasti vaikka jonkin näyttävän huulipunan parina.

    VastaaPoista
  8. Oisin superonnellinen jos tekisit tutoriaalin tämmösestä meikistä mikä Helenalla on tässä videossa:
    http://www.youtube.com/watch?v=Vg77CYJrDKY&feature=related

    Ja tykkään sun blogista paljon, varsinki nää tutot on tosihyvin tehty 8)

    VastaaPoista
  9. Tosi kaunis meikki, kiitos linkistä! Laitan toiveen muistiin ja palaan siihen paremmalla ajalla. :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>