keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Meikkitoive: Lumikeiju

Oikeastaan en ole koskaan vastaanottanut otsikon mukaista toivetta, mutta yhdistin tässä meikissä kaksi muuta. Alun perin aiheenani oli lumikuningatar, mutta meikistä olisi pitänyt tulla tunnelmaltaan kovempi ja ylhäisempi. Tietenkin kuninkaallisia on monenlaisia, mutta omat mielikuvani ovat vahvasti Andersenin sadussa ja sen suomalaisessa filmatisoinnissa (Lumikuningatar, 1986), joka teki lapsena lähtemättömän vaikutuksen. Tästä hahmosta tuli huomattavasti pehmeämpi ja meikissä on myös jotain keijumaista. Hence, lumikeiju.Vaalensin kasvoja valkoisen värin (NYX Jumbo Eye Pencil, sävy Milk) ja meikkivoiteen sekoituksella, jonka päältä vielä puuteroin valkoisella luomivärillä. Oikeassa naamiaismeikissä olisin jälleen vienyt väriä enemmän myös kaulalle ja kenties dekolteellekin. Ihon dramaattiset värierot voi siis jättää huomiotta. :) Varjostuksiin käytin kahta erisävyistä sinistä Coastal Scentsin 56 Blush & Eye Shadow -paletista, korostuksiin Fyrinnaen helmiäisvalkoista Pure Sugaria ja sinisenä hohtavaa vaaleaa Winter, Againia. Poskilla on myös aavistus kylmän pinkkiä poskipunaa (Fyrinnae Charm).Kulmakarvoihin harjasin ihollakin käyttämääni NYXin valkoista kynää, jonka päälle painelin huurteeksi saman merkin valkoista glitteriä ja Pure Sugaria. Poskille ja ohimoille liimasin Make Up Storen Diamond-strasseja.Silmämeikissä käytin siinäkin valkoista Pure Sugaria (ylä- ja alaluomen keskellä), jonka kaverina on upea, hopeanhohtoinen Chrome (niin ikään Fyrinnaelta). Ripset tuunasin Seppälän Body Talk -irtoripsistä sivelemällä nihin ensin ripsiliimaa ja dippaamalla sitten valkoiseen glitteriin. Sisäluomen rajauksessa Milanin hopeanvärinen Liquif Eye -kynä.Huulimeikki oli yksinkertaisin ikinä, huulilla on ainoastaan valkoista helmiäisluomiväriä. Siis sitä Pure Sugaria, joka ehti tässä meikissä vähän joka paikkaan. :)
* * *

Today's makeup is a snow queen/fairy. The look turned out to be too soft and etheral for a queen, hence the fairy addition. Lots of shimmery white and blue eye shadows, rhinestones and glitter.

14 kommenttia:

  1. Sulla on aina ollut tosi mageita ideoita mutta nää viimeaikaiset on ihan tajuttoman hienoja! Oot jotenkin ihan vauhdissa. Tämä lumikeiju ja tuo alempana oleva vampyyri on ihan huikeita!

    VastaaPoista
  2. En tiedä kertooko se enemmän sun meikkaustaidoistasi vai mun epäelämästä, mutta meinastin alkaa itkeä kun näin tämän ;___; Niiiin ihana!! ♥

    VastaaPoista
  3. Melkoista silmäkarkkia täällä blogissa viimeaikoina! :)

    VastaaPoista
  4. kottarainen, kiitos. :) Minulla on ollut tänä syksynä tavallista enemmän aikaa blogille. Ja ideoitakin, kieltämättä.

    DeadlyDame / Anne, voi kiitos!

    June, oletpas herkkis. :) Kiitos. <3

    Hanna, kiitti. Silmäkarkista voikin nauttia hyvällä omallatunnolla. ;)

    Myy, kuivasampoota, kursailematta suihkittuna. Batisten.

    VastaaPoista
  5. Hillittömän hieno! Ihana! Tulee mieleen Rudolf Koivun kuvittamat satukirjat.

    VastaaPoista
  6. Oi, ehkä suurimpia kohteliaisuuksia ikinä! Rudolf Koivu on ihaninta. <3 Kiitos.

    VastaaPoista
  7. Satumaiset fiilikset välittyvät mullekin. Voisitkohan tehdä jonkun oman fantasiameikkisatukirjan :) Lumikeijusi olisi kyllä huippu halloweenmeikki sen lisäksi, että se on taidolla tehty ja fantastinen, siinä tuntisi olonsa varmasti hyvin kauniiksi.

    VastaaPoista
  8. Kirja ei ole ollenkaan hassumpi idea, kuulostaa hauskalta (tosin myös haastavalta, mutta mikäs sen mukavanmpaa)! Tässä meikissä oli kieltämättä tavallista eteerisempi ja satumaisempi olo. :)

    VastaaPoista
  9. vautsi miten sä osaat tehdä noin upeita meikkejä :))

    VastaaPoista
  10. Tuo oli varmaan retorinen kysymys? :) Kiitos.

    VastaaPoista
  11. Millä kiinnitit strassit ihoon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin kiinnittämiseen ripsiliimaa, strassit pysyvät sillä hyvin. Ovat myös helppoja poistaa ilman mitään erityisiä aineita. Partaliimakin varmaan toimisi, mutta sen poistamiseen tarvitsee jykevämpiä tököttejä. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>